Sivilceli Ciltler İnsan içine çıkamaz oldum ! Lütfen yardım edin :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Slm canım benimde sadece çenemde sivilce çıkar özellikle adet dönemlerinde ben cleocin-t dıye bi su kullanıyorum ve memnunum öneririm sanada eczanede 7 tl gibi fiyatı yapma su degil kendi şişesinde...

ah canim ya gecmis olsun oncelikle, accutane konusuna bir goz at canim.. ciddi guzel sonuclar veriyor ilac, bende kullandim.. ins kisa surede , sifa olur..

O ne kullanmıs bu ne kullanmıs deme hemen bır cıld uzmanına basvur herkesın sıvılce cıkıs sebeplerı farklıdır belkı hormonel bırseydır senınkı eger oleyse senı jınekologa yonlendırır oda sana dogum kontrol hapı verır yada baska bıseyden kaynaklıdır sıvılce deyıp gecmeyın mutlakı bır rahatsızlıgın yansımasıdır ve tedavı gerektırır.bendede sıvılceler olurdu sınır olurdum pkoluymusum meger dogum kontrol hapı kullandım gectı kafana gore bısy kullanma bence bosuna zaman kaybı e hayal kırıklıgıda cabası

Son düzenleme:
biento söylediğin formüldeki tabletler tam olarak nedir? yani eczaneye isimlerini verince kutu içinde satılan ilaç gibi mi alıcaz? birde nasıl kullanıcaz?

Evet, Tabletler normal yutulan kutuda ilac tableti, onlari ezip toz haline getirip 1 sise salicylic acid le karistiriyosun. Hepsini diyil ama yazdigim gibi her ilacdan 2 tablet eziyosun Kokusu kotu yatmadan once surebilirsiniz, veya evdeyseniz gunduz de sureblirsiniz ,bi tek sivilce olan kisma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…