- 5 Aralık 2010
- 169
- 1
-
- Konu Sahibi sevgicikler
Yüzümde heryerim normal sadece çenem ve çenemin olduğu bölgelerde sivilceler cıkıyor e haliyle lekeleri kalıyor. Bu lekelerden nasıl kurtulacağım. Ne kremler sullar denedim aylarca olmadı yardım edin artık kimsenin yüzüne bakamıyorum ! Hayattan soğudumm görenler ay noldu çenene diyorbıktım artıkkkk
Yüzümde heryerim normal sadece çenem ve çenemin olduğu bölgelerde sivilceler cıkıyor e haliyle lekeleri kalıyor. Bu lekelerden nasıl kurtulacağım. Ne kremler sullar denedim aylarca olmadı yardım edin artık kimsenin yüzüne bakamıyorum ! Hayattan soğudumm görenler ay noldu çenene diyorbıktım artıkkkk
bnm yüüzümde sigil var 143 taneydi suan bile cevizyagı sürüyorum berbat bişeyyy.... ama genede hamd olsun diyelim
Kocakarı ilaçlarıyla zamanını heba etme.İyi bir dr.a git.
konuya birden dalis yapinca ne resmi oldugunu cozemedim yaziyi okuyunca anladim ceneymis,
yumurta filan sandim
biz ailece alternatif tıbba çok daha fazla önem veririz ki
doktorlar dedeme 1 haftalık ömrün kaldı derken bir ''kocakarı'' ilacıyla 17 sene daha yaşadı.
dedem kanseri yendi
bir sürü kimyasaldan daha değerlidir bitkiler.
sonuçta burda idrar iç, yarasa kanı sür yada 3 ihlas bi fatiha oku demiyoruz
gerisi size kalmış..
İyi o zaman kimse dr .a gitmesin.Alsın sürsün,içsin,yesin otları...Sizin dediğiniz şey dr tedavisinin yanında kişinin insiyatifine kalmış bir durum.