Sivilceli Ciltler İnsan içine çıkamaz oldum ! Lütfen yardım edin :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

selam .. üzülme bende de bir zamanlar olmuştu yüzümün bir yarısında hiç unutmuyorum çok zor bişey Allah yardımcın olsun ben bi profa gitmiştim bana aksil-5 ve skinoren die krem vermişti . birde tetrodox var mavi kaplı 100 mg antibiyotik iyi geliyo bu meretlere.. bana iyi gelmişti en azından.. birde temizliğine dikkat et her gün sabah akşam bol sabunlu su ile yıka bu meretler temizlikten nefret eder.. acı ekşi yme stres yapma neşeli filmler izle gülmeye çalış .. sıkıntı atrırıyor bunları umarım iyileşirsin canım geçici bunlar üzülme benim geçti seninde

xxxxx gibi bir adi vardi.onu yazarsa doktorun o cok etkili bir ilac..ben zamaninda kullandim.mucizevi sekilde yuzu iyilesiyor insanin..ama doktor gerekli gormesi lazim..onun disinda bir dolu ilac kullanmistim hicbiri iyi gelmedi..
birde bir arkadas demis iyi düsün mutlu olmaya calis pozitif ol.katiliyorum sürekli bunu düüsnme..ben seni iyi anliyorum zor bir sey bu ama hic üzülme ..gecici bir dönem..hep böyle yasayacak sanar insan--ama öyle degil :) hem senin sadece cenendeymis benim yanak ve alnimda vardi..daha zordu ..

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle tekk işe yarayan ilaç xxxxx . ama vermıyo doktorlar kolay kolay bende suan xxxx ve yanında bı cok krem maske falan kullanıyorum duzeldı sayılır ama tamamen degıl

Son düzenleyen: Moderatör:
ama oda herkese iyi gelmiyomuş
bazılarının cildini yakıyormuş

benim cildimi yakmamıstı ama bildiğin bebek gibi olmustu muhtesemdı .ılacı ılk kullandıgında cılt kuuyo felaket oluyosun ama sonra bebek gıbı =) bide ilac bıldıgın depresyona sokuyor alt ust edıyor tum dengenı agır bı ılac ve tehlıkelı dıye vermıyolar

bence doktora giderek ben araştırdımşu ilaçlar bana uygun mu diye sor ve kafana yatan ilaçların adını ver ben öyle yapmıştım o da iyi yapmışsın demişti ayrıca çok fena bi durum da yok cildin de belirli bir bölgedeymiş. sabret bu bir evre ve geçicektir inşallah. ne yanakları sivilceli kızlar var kendinden emin sen de emin ol kendinden utanır sıkılı millete bakamazsan daha da moralin bozulur neşeli eğlenceli bi kız ol bak nasıl takmıyosun onları ve nasıl geçiyolar. unutma bu bir süreç hem de kısa bi süreç ve geçicektir Allahın izniyle:)) şu kremleri de bi araştır ve doktora danış derim clindoxyl ve bide acnelyse. clindoxyl: sivilce söndürmekte ve leke beyazlatmakta etkili sürüp yatınca yastığın rengi bile açılıyo acnelyse: soyucu bi krem çok dikkatli kullanılmalı aşırı kullanımında yanık bile olabiliyo insan. doktora bu kremleri yada kafana yatan başka bi çözümü söyle ona göre seninle ilgilenmesini sağla tatlım.. Ve unutma sen güzelsin sen güzelsin :))

Benim tüm yüzüm bu haldeydi, yeni bi sabun aldım onla sabah öğlen akşam yıkıyorum azaldılar bile, çözümü yok değil yani dert etme

dogru ısmı bu : xxxxxx

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Dün doktora gittim papatyalı sabun verdi sabah yüzünü bununla yıka ve kağıt havluyla kurula sonra sabah kremin akşam kremin ayrı olacak dedi ve sabah için isotreexin diye bir krem verdi. Akşam içinde Aknilox diye bir ilaç verdi. 3 kutuda Tetradox ilacı verdi. Birde çinko vitamin hapı verdi.

İsotrexin kreminide sabah sür dedi adam sürdüm bi baktım yüzüm pul pul olmuş okula yüzüm o halde gittim bugün çok tuhaftı yaa.
Bu ilaçların pek bi işe yarıycagını sanmıyorum 1 hafta deniycem 1 hafta sonra işe yaramazsa az birazda olsa bırakmayı düşünüyorumm.
Napıcagımı şaşırdım yani internettende araştırdım bazılarında etki etmiş bazılarında etmemiş bendede etmezse bosuna vakit kaybetmıs olucam :S

BİRDE BU dediğiniz ilacın adı nedir adına xxxxxx demişsiniz anlayamadım ??????

Son düzenleme:
canım ben de aynı problemı yaşadım acilen iyi bir dermatoloğa git önce hormon testlerı yaparlar.bende hormonlar iyi çıkmıştı ve doktor roaccutane verdi ancak o geçiriyor ben yıllarca uğraştım ancak bu hap 6 ayda geçirdi ama ağır bi ilaç sürekli kontrol altında oluyorsun. tabıkı senın cılt problemın nedır neye ıhtıyacın var biz bilemeyiz vakıt kaybetmeden yaşadığın yerde bi üniversite varsa güzel bi prof bul orda bu problemın hocasına git. ama yukarda bi arkadaşın dediği gibi önemlı olan kalbının ve ruhunun güzelliği çok takma bunu kafana şunu düşün enınde sonunda bu geçecek.pozitif olmaya çalış kafana taktıkça daha kötü olur ve hiç elleme sivilceleri.geçmiş olsun canım

Doktora gittim arkadaslar bunları söyledi doktorrr

Selam, Bosver kremleri bosuna para harcama, actigim konudaki kardesmin kullandigi ilac karisimini kullan,gerci sildim ama konuyu istersen yazarim, cok tesirli bir karisim, tesiri garanti,bu da tesir etmezse , artik hicbishey tesir etmez ,cunku kardesmin yuzu devamli sivilce cikar ama bununla bi tek sivilce izi yok.
Gercektende cok kotu bir durumdasin, Benim bildigim bunlar , yapip yapmamak sana kalmis.Bye

Ne karışımı bu lekelerede iyi geliyor mu ?
Anlatırsan memnun olurum *

Sakın hiç bir krem, bilmem ne suyu, bilmem ne ezmesi falan deneme. Hemen bir dermotoloğa git. Büyük ihtimal sana ilaç verir, hiç aksatmadan kullan. Bebek gibi olur cildin.

Ne karışımı bu lekelerede iyi geliyor mu ?
Anlatırsan memnun olurum *

Evet lekelere de , sivilcelere de iyi geliyo

1 şişe Calicylic acid ' in içine 2 tablet Levomiçetin ( Левомицетин (Laevomycetinum) 2 tablet de Streptosid ilaclarini ezip karıştiriyosun He gece yatmadan evvel lekeler olan kisma suruyosun.

biento söylediğin formüldeki tabletler tam olarak nedir? yani eczaneye isimlerini verince kutu içinde satılan ilaç gibi mi alıcaz? birde nasıl kullanıcaz?

uzun dönem sivilce sorunu çektim, annemin arkadaşı bana baticon önerdi, ameliyatlarda açık yaralara dökülen bir tentürdiyot bu.. geceleri yatmadan önce yüzüme sürüp 1 saat 2 saat sonra yıkıyordum.. en azından olanları kurutmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…