- 20 Şubat 2012
- 53
- 0
-
- Konu Sahibi sevgicikler
Yüzümde heryerim normal sadece çenem ve çenemin olduğu bölgelerde sivilceler cıkıyor e haliyle lekeleri kalıyor. Bu lekelerden nasıl kurtulacağım. Ne kremler sullar denedim aylarca olmadı yardım edin artık kimsenin yüzüne bakamıyorum ! Hayattan soğudumm görenler ay noldu çenene diyorbıktım artıkkkk
dogru ısmı bu : xxxxx =)
ama oda herkese iyi gelmiyomuş
bazılarının cildini yakıyormuş
dogru ısmı bu : xxxxxx
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Dün doktora gittim papatyalı sabun verdi sabah yüzünü bununla yıka ve kağıt havluyla kurula sonra sabah kremin akşam kremin ayrı olacak dedi ve sabah için isotreexin diye bir krem verdi. Akşam içinde Aknilox diye bir ilaç verdi. 3 kutuda Tetradox ilacı verdi. Birde çinko vitamin hapı verdi.
İsotrexin kreminide sabah sür dedi adam sürdüm bi baktım yüzüm pul pul olmuş okula yüzüm o halde gittim bugün çok tuhaftı yaa.
Bu ilaçların pek bi işe yarıycagını sanmıyorum 1 hafta deniycem 1 hafta sonra işe yaramazsa az birazda olsa bırakmayı düşünüyorumm.
Napıcagımı şaşırdım yani internettende araştırdım bazılarında etki etmiş bazılarında etmemiş bendede etmezse bosuna vakit kaybetmıs olucam :S
BİRDE BU dediğiniz ilacın adı nedir adına xxxxxx demişsiniz anlayamadım ??????
ben dirsek sanmıştım
Selam, Bosver kremleri bosuna para harcama, actigim konudaki kardesmin kullandigi ilac karisimini kullan,gerci sildim ama konuyu istersen yazarim, cok tesirli bir karisim, tesiri garanti,bu da tesir etmezse , artik hicbishey tesir etmez ,cunku kardesmin yuzu devamli sivilce cikar ama bununla bi tek sivilce izi yok.
Gercektende cok kotu bir durumdasin, Benim bildigim bunlar , yapip yapmamak sana kalmis.Bye
Ne karışımı bu lekelerede iyi geliyor mu ?
Anlatırsan memnun olurum *