İnsan Hiç Mi Akıllanmaz!?

Ben sunu anlayamiyorum :)
Konu sahibinin buraya bircok konu acmasi mutemadiyen bu konu hakkinda konustugu anlamina mi geliyor ? İsterse 300 konu acsin, bunu burdan cikaramayiz.
Belki insanlarla paylasamadigi icin burda konu aciyor olamaz mi:)
Konu sahibi zaten yazmis 30 dakika etmistir toplamda vs diye hala uzerine gidip "yoook yoook sen daha cok konusmussundur, e malum burdaki konularindan" demek nasil bir yargilamadir hakikaten anlamiyorum.
Konuya gelince siz cok anlatmasaniz da sıkılıyor olabilir. Belki sadece o anlattiginiz kisa sure bile onun icin yeterince fazladir ya da sadece kendi hakkinda konusulmasini isteyen biridir.
Bazen bazi insanlar bunun farkina bile varmadan yapiyorlar. Bu rahatsizliginizi onunla paylasin zaten yakin arkadasinizsa bu mevzu buyuk degil , cozulur.

Oh hele şükür. Teşekkür ederim doğru tespitiniz için.
Direkt sordum ona o gün neden öyle yaptın diye.
Dediği şey aşık olduğum adamın yanındaki kasli(?) arkadaşı sürekli ona bakıyormuş. Rahatsız olmuş.
Sorun şu ki ben o arkadaşını 10 kere falan gördüğüm halde kaslı olduğunu fark etmedim, adam nisanliydi hem de ve birkaç ay sonra evlendi, o günde baktığını bile görmedim.

Rica ederim.
Tamam bundan rahatsiz olmustur belki, siz yalnizken de hala dinlemiyorsa konuyu kapatiyorsa acik acik soyleyin derim.
Ben sizin yerinizde olsam acik acik soylememe ragmen hala devam ediyorsa, iliskimi dinlemeyen yakin(!) Arkadasimin iliskisini ben de dinlemem. Ortak konulardan, gunluk islerden konusurum.

Kıskanıyordur

Tek seferde yarım saat sevgili muhabbeti yakın arkadaşlar arasında sorun yaratmaz. Yeri gelir iki saat bile konuşulur.

Ama her görüşmede "bana bakıyor, baktı, bakar gibi yaptı, bakıyor mu" diye devamlı aynı eksende, yani her seferde yarım saat konuşuyorsanız o baymış olabilir.

Bir de benim bir arkadaşım var -şimdi evlendi-, bekarken çıktığımızda her mekanda birilerinin ona baktığını anlatırdı. Bir süre sonra yav he he diye içim bayılırdı. Belki farkında değilsinizdir ama bu konu çok sık geçmiş olabilir.

ben alınırdım böyle yapsa.
Bence arkadaşsınız az da olsa dinlemeli yorum yapmalı

Kıskanıyor olabilir ya da az dahi konuşsaniz bu konuları konuşma tarzınız onu bunaltiyor olabilir.
Mesela benim bir arkadaşım var konuşmamız 5 dakika dahi sürecek olsa bunalıyorum yani söyleyiş şekli, kullandığı duygusal tavır , konuya bakış açısı falan hiç hoşlanmıyorum. Arkadaşlığı kestim o yüzden. İlla uzun uzun konuşmak gerekmiyor. Tabi benimki ayrıca uzun konuşuyordu herşeyi ama asıl sebep tavırlarıydi.

söylerken hava atar gibi mi söylüyorsunuz. sadece konunuza bakarak yorum yapmak gerekirse bencil bir arkadaşmış. sadece kendi ilgi odağı olsun istiyor ve kıskanç. ama tabi detayları bilmiyoruz neden davranıyor

Sizde o bisey anlatirken ayni haraketleri yapin.Sizde sıkılıyorsunuz ondan belli etsenize sizde madalya mi veriyor sanki? Size karsin yaptigi haraket yanlis siz onun konularini 1 gun boyunca dinlerken hemde. Kazik kadar kadin sandalyede kaykilmak nedir?

Inanın durum bu şekilde değil.
Kendisi dediğim gibi sevgilisiyle alakalı her şeyi ama her şeyi anlatır. Bunları anlatmak için bile özel olarak arar. Yani telefonda sevgilisinin kardeşinin neden ders calismadigiyla ilgili 20 dakika falan sohbetimiz olmuştur. Telefonla konuşurken çat diye sormadan sevgilisini de konuşmaya ortak eder. Yani sordun mu konuşmak istiyor muyum acaba?

Yeri geldi tüm görüşmemizde onun ayrılıgıyla ilgili konuştuk. Ya bencillik ya da kıskançlık..

Ahahaha.
Ben hayatımda öyle görmedim onu. Ofladı pufladı. Erkenden kalktı gitti.
Sebebi de aşık olduğum adamın kaslı arkadaşı ona bakmış sürekli. Ulen adamı 10 kere gördüm ben henüz fark etmememişim kaslı olduğunu

Eski konularınızı hiç bilmeden yorum yapıyorum.

Kendisi saatlerce derdini anlatacak ama benim sorunumu anlattığımda oflayıp poflayacak arkadaşa bende bozulurum. Acaba sürekli kendisi mi önplanda olmak istiyor?

Ayrıca madem rahatsız olup 8 ay küsmüş, neden tekrar özür dileyip barışmak istiyor. Keşke barışmasaydınız sizde. Derdimde, mutluluğumda beni dinlemeyen insana ihtiyacım yok deseydiniz!

Ay kusura bakmasın da bana sevgilisinin inciğine cıncığına kadar anlatıyorsa 5 dakika da dinleyiversin.
Mesela son ilişkimi, aldatıldığımı vs bilmiyor. Bunaltan biri olsam bunu şimdiye kadar bin kere anlatmış olmam lazım dimi?

O zaman kendi sorunlarıyla ilgili konuşulsun, başkaları ön planda olmasın diye düşünüyordur. Durum buysa hiç uğraşmayın bence.

O zaman kendi sorunlarıyla ilgili konuşulsun, başkaları ön planda olmasın diye düşünüyordur. Durum buysa hiç uğraşmayın bence.
Bugün mesela sohbetimiz esnasında attigim ses kaydını dinledim. Sevinçle xxx bana hediye almış diyorum. Hatun sormuyor ne almış vs diye. Merak dahi etmiyor.
Bir diğer dostum anında ne almış, hemen fotoğrafını at der renkten analiz bile yapar. Çünkü mutlu olmam onu da mutlu eder.

Ben de genç oldum ben de birilerinden hoşlandım zamanında, ama arkadaşımın bir buluşmada sürekli erkeklerden bahsetmesinden çok bunalırdım.
Hayatta başka şeyler de var neticede..

Bazı kızlar gerçekten erkek ekseninde yaşıyor hayatı.
Erkek cinsi hakkında bu kadar uzun konuşacak konu da yok ki zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…