Emin olmak icin evli insanlarin birbirlerine olan yaklasimlarini, bakislarini, usluplarini gozlemlemenizi tavsiye ederim. Feci!
ha ha canım illa ki her zaman aynı değiliz, birbirimize girdiğimiz de oluyor, sevgi yumağı olduğumu da, ama bıkkınlık henüz olmadı, olmaz da umarım. olursa da buraya yazarım, yardım isterim, adam gibi adam bulmuşum, bir şekilde çözerim herhalde, kolay mı bu devirde güvenilecek birini bulmak, aynı yastığa baş koymak yıllarca...
hepsinde hemfikiriz ama kendi adıma keşke aşkta hep kalıcı olsa
Sevdim kız ben seni yorumların çok güzel bendede var 2 yavru valla istendimi ne olursa olsun flortlesiliyo.dediğin kacamaklar bizde de var mutfakta holde gizli saklı bi yanak almalar güzel ya bizede 5 yıl oldu bikmadim rabbim biktirtmasinha ha canım illa ki her zaman aynı değiliz, birbirimize girdiğimiz de oluyor, sevgi yumağı olduğumu da, ama bıkkınlık henüz olmadı, olmaz da umarım. olursa da buraya yazarım, yardım isterim, adam gibi adam bulmuşum, bir şekilde çözerim herhalde, kolay mı bu devirde güvenilecek birini bulmak, aynı yastığa baş koymak yıllarca...
şöyle istatistikler buldum ve çevirisini yaptım (alıntıdır):
evliliklerde eşlerin,ikisinin ya da birinin fiziksel ya da duygusal aldatma oranı: 41 %
erkeklerin yaşadığı herhangi bir ilişkide aldatma oranı: %57
kadınların yaşadığı herhangi bir ilişkide aldatma oranı: % 54
evliyken en az bir kez yoldan çıkan erkeklerin oranı: %22
evliyken en az bir kez yoldan çıkan kadınların oranı: %14
iş arkadaşıyla ilişki yaşayan kadın ve erkeklerin oranı: %36
iş gezisinde aldatan kadın ve erkeklerin oranı: %35
aldatılma anlaşıldıktan sonra evliliklerin devam etme oranı: %31
eğer aldattığım kesinlikle anlaşılmayacaksa aldatırım diyen erkeklerin oranı: %74
eğer aldattığım kesinlikle anlaşılmayacaksa aldatırım diyen kadınların oranı: %68
evlilik dışı çocuk oranı: %2.5
hepsinde hemfikiriz ama kendi adıma keşke aşkta hep kalıcı olsa
Ya zaten ben korkuyorum evlenmekten.
Ama çok süper çiftler de var.
Bilemedim.
Bildiğim tek şey ben sıkılınca adam biraz gitsin dolaşsın.
2-3 gün anasında kalsın filan.
canım yeni nesil dünyada her şey tükeniyor aşka da o yüzden ömür biçiliyor.
ama şarkıdaki gibi "aşk hiç biter mi"... bitmeye zorluyoruz onu da, ama küllerinden doğar, eğer istenirse.
Korkulmayacak sey degil ki...
Super cift mi? Hic gormedim.
oy oyy çok inançlısın sen başedemiycem seninle
kaç yıllık evlisin 10.yıldan sonra yine konuşalım bu konuyu
Kavuşamayınca 10 sene filan sürüyor.
Test edildi onaylandı
Korkulmayacak sey degil ki...
Super cift mi? Hic gormedim.
yalnız o işte kavuşamadığınız için o kadar sürmüş
ha ha, anlaştık :)
5 yıl bitiyor bu yaz.
öncesi de bir 8-10 yıl var.
Merhaba pek konuyla alakali olmuycak ama ben yeni uyeyim konu acmak istiyorm nasil aciliyo bilmiyorm yardm edermsnzEşini sevsen onun bunun flörtünden mutlu olmazdın, aksine rahatsız olurdun.
Kadın için özellikle ürkütücü.
Hele özgür ruhlu, monotonluktan hoşlanmayan, kendi doğruları olan bir kadın için çok çok zor.
Ama yine de tanıdığım çok süper çiftler var
Ben de onu diyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?