• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

bak canım ben seni anladım az buçuk..
ancak olaya şöyle bak bu adam eşinin arkadaşı evine girmiş çıkmış .. arkadaşının karısına o gözle bakacak kadar da karaktersiz bir tip.. üstelik çocuğunuzda varmış .. bu tip bir adamdan gerçekten etkilendiğinden eminmisin..
bana sanki senden hoşlanılıyor olmasından hoşlanmışsın gibi geldi..

aynen öyle ya gerçekten içimdekini yazdın ben eşimn arkadasından hoşlanmıyorum ondan gelen ilgi hoşuma gitti sadece :(

size cevap vermeyeceğim artık. umarım hayatınızın bir evresinde büyük konusmanın bedelini ödemezsiniz
Bakın öyle bir tepki veriyosunuzki hem suclu hem guclü yani...

Ancak madem rahatsız oluyosunuz görüşmeyin diyorum en uygun ne denir yok benm flortlesmek hosuma gidiyor ancak evliyim diyorsanız boşanın diyorum olmaz kizim var eşim beni aldatsa bile bosanmam diyorsunuz bende size evliliginize hetecan getirin monotonlugu bırakın esinizle yasayın o heycsni diyorum yine kiziyorsunuz...

aynen öyle ya gerçekten içimdekini yazdın ben eşimn arkadasından hoşlanmıyorum ondan gelen ilgi hoşuma gitti sadece :KK43:

ama bunun sonu yok.. bugün biri olur başka gün biri..
her ilgi gördüğünden etkilenirsen işin yaş..
hem çıtanda çok düşük .. cidden evli bir kadından hoşlanan üstelik eşi arkadaşı olan bir şerefsiz adam..

ben aldattıgımı veya aldatacagımı mı söyledim ? gönlümün başkasına kaydıgı da yok sadece dısardan gelen ilgiyle malesef duygularımın esiri oldum ve evliliğime zarar gelmesini asla istemiyorum bu duygudan kurtulmak ıcın ne yapmam gerektiği konusunda fikir almak için açtım konuyu. rahatlamak istiyorum lakin yorumlarınız o kadar incitici ve sivri ki insan bataklıkta hissediyor kendini
Arkadaşım, hem eşini sevip hem birinin ilgisinden nasıl hoşlanırsın bunu idrak edemiyorum ben. Başka flört hoşuna gidiyorsa eşini nasıl seviyorsun? Tamam aldatmamışsın ama eşinin yanında başka bi adama karşı bu düşüncelerin hoş değil.
Zaten sen evliliğini bi arkadaşlık olarak görmeye başlamışsın sadece, düzelir mi duyguların bilemem ama madem evliliğinin bitmesini istemiyorsun eşine karşı tekrar sevgiyle yaklaşmaya çalış. Eşinle flört et madem.

başkasına ilgi duymak = eşine ilgi duymamak
eşini sevmiyorsun ki aklın karışıyor,
eşini sevmiyorsun ki evlilikte flört olmaz diyorsun (demek ki flört etmiyorsunuz)
evliliğin bitmiş okeye dönüyorsun
çocuk için devam ettiriyorsun eyvallah ama bir insan başkasını düşünürken, sevmediği adamla aynı evi, aynı yatağı nasıl paylaşır aklım almıyor.
bugün bunu atlatırsın ama hayat çooook uzun illa ki başkasına aşık olursun.

Arkadaşım, hem eşini sevip hem birinin ilgisinden nasıl hoşlanırsın bunu idrak edemiyorum ben. Başka flört hoşuna gidiyorsa eşini nasıl seviyorsun? Tamam aldatmamışsın ama eşinin yanında başka bi adama karşı bu düşüncelerin hoş değil.
Zaten sen evliliğini bi arkadaşlık olarak görmeye başlamışsın sadece, düzelir mi duyguların bilemem ama madem evliliğinin bitmesini istemiyorsun eşine karşı tekrar sevgiyle yaklaşmaya çalış. Eşinle flört et madem.
Aynı seyleri soylemişiz konu sahibi beni tersledi sizide terslemesin..

ama bunun sonu yok.. bugün biri olur başka gün biri..
her ilgi gördüğünden etkilenirsen işin yaş..
hem çıtanda çok düşük .. cidden evli bir kadından hoşlanan üstelik eşi arkadaşı olan bir şerefsiz adam..

ben 6 senedir bir kurumda çalışıyorum çok gördüm geçirdim bu tarz bir duygu hiçbir zaman yaşamadım. genç toy birisi değilim ki her gördüğümden etkileneyim.

esini sevsen sanirim baska erkegin bakislarindan rahatsiz olurdun, sevgi eksikligi var sanirim. kizim da var bosanmam diyorsun.
kisi zaten senin degil esinin arkadasiymis, gorusmezssiniz olur biter.
esinlede biraz aranizdaki sevgiyi arttirmaya yonelik biseyler yapin.

Sizin evliliğinizde eksik bişeyler olmalı ki böyle bir boşluğa düşmüşsünüz, çünkü düşünüyorum da ben olsam eşimin arkadaşının bana bakışını yakalasam gözlerini oyarım...
Aynen, hele bi de arkadaş yani. Geliyor adamın sofrasına oturuyor.

O adamı bir daha görmeyerek işe başlayabilirsin.

Eşinden başkasına ufak da olsa bir meyil hissediyorsan, bu senin evliliğinin o kadar da güzel gitmediğinin habercisidir. Bir yerde ya mutsuzsun ya da bir şeyler istediğin gibi gitmiyor olabilir. Bunun ne olduğunu bulman ve düzeltmen gerekiyor. Aksi halde, bu adam olmasa bile başkalarıyla arayışlara geçebilirsin. Eğer bunu kendi içinde çözemezsen, biriyle konuşman gerekiyor. Daha da olmazsa, eşini sevmiyorsun demektir ki bu da boşanma sebebidir.

ben 6 senedir bir kurumda çalışıyorum çok gördüm geçirdim bu tarz bir duygu hiçbir zaman yaşamadım. genç toy birisi değilim ki her gördüğümden etkileneyim.

her gördüğünüzden demedim ki..
her size ilgi gösterenden dedim.. kendiniz onayladınız bana duyduğu ilgiden hoşlandım diye..

Eşinle aran nasıl ? Sana nasıl davranıyor ? İlgili mi yoksa eve gelip yemek yiyip eline kumanda alıp iki kelam etmeyen birisi mi ??

siz hayatınızda yasadıgınız her duygu ve vesveseyı herkese acıyormusunuz ? ya da hissettiğiniz insana ?
Bunu demek istemedigimi gayet iyi biliyorsnuz .. Burda bze cemkireceginize once duygularnizn normal.olup olmadgna bir bakin . Bnde evliyim esimi seviyorum ama asla bir baskasna o gozle bakmadim bakamam da sz esinizi sevmiyorsunz bosuna kendnzi kandrmayn

Back
X