Ben asla derdim
24 te evlendim
Evlenmek istiyosan büyük konuş
Bende öyle dedim ilk okudugumda ;-)ha ha bahaneler değişikmiş hakikaten, bunlar da sadece Türkiyeden çıkardı zaten.
ama ek olarak kısmına katılıyorum yüzde yüz, genel kadın erkek farklılığı bence, her yerde böyledir.
Onu da denedim olmuyor.
Hiçbir şekilde olmuyor.
Kaçak gelin gibiyim kız.
Tam tamam olacak diyorum bu sefer hoop adamın bir şeyine takıyorum.
Kendim bir düşesim de
Evlilige bakisim o kadar negatif ki bu anlattiginiz guzellikleri gercekci olarak algilayamiyorum. :/
aç bir konu çözeriz pinoli
ha ha yaş gençse zaten evlilik falan çok şeyapmamak lazım.
27de evlendim, 30 da olurmuş şimdi düşününce.
çok güzel, evliliğe bakış açını değiştirme.
zaten olur da seni bu fikirlerden caydıracak birini bulursan kendin konu açacaksın, kızlaaaaar gelinliğim nasıl diye.
zaten bu düşünceler öyle kafadan girmedim ben, güzel bir evlilik yaşadım, güzel evlilikler gördüm, baktım baya baya bu evlilik oluyor yani, ondan sonra böyle oldum, yoksa ben de bir zamanlar "of ne evliliği yaa" modundaydım.
Konu açmam ben.
Çok atarlıyım biri olmadık bir şey der hoop kavga nedeni
Yaş 33 ünv. mezunu işinde gücünde maddi sıkıntısı olmayan orta yaşlı güzel ve çekici bir bayanım.
Çenemi tuttuğum zamanlarda iyi bir kız bile sayılabilirim.
Eş dost varsa
Ya ben hep diyorum. Avrupa da yasasam evlenmezdim ama sevgilimle yaşardım. Bir de evlilikte Turkiyede söyle bir durum oluyor; hep bir zorlama var. Mesela; evlenilecek kizin ceyizi yüzünden erkek tarafı zorlanır. Eşin ailesi yüzünden kadın zorlanir. Su yok yani, tamam evlendik ama yine bir özel hayatimiz var. Kuzenimin eşi yabanci istediği zaman gidip istediği kadar kalıyor annesinde o aradada kuzenim yengeme doyuyor ;-) Ama onlar Almanyadalar. Burada Türk kızı yapsa ayni seyi binbir türlü laf, dedikodu. Ondan zaten eşler cevreyle mucadeleden kendilerini gormuyorlar.Korkunun ecele faydası yok
Bende vallahi. Bana göre erkeklerin hepsi kaba, egosu yüksek ama bir halttan anlamayan, ana kuzusu varliklar. Sevgilime bakarken bile düşünüyorum ola ki evlenecegimiz tuttu; ana kuzusu olur mu diyeEvlilige bakisim o kadar negatif ki bu anlattiginiz guzellikleri gercekci olarak algilayamiyorum. :/
süper, güzel yaşlar.
ben insanlar genç yaşta nasıl evleniyorlar şaşırıyorum zaten, gerçekten zor karar.
kendim de erken evlenmişim aslında, bir yandan risk almışım.
hani uzun yıllardır tanısam da, insanın kişiliği 30dan sonra olgunlaşıyor diye düşünüyorum.
umarım mutlu olacağım kararı verirsin :)
eş dost var da, ben o kadar beceriksiiiiiz bir arkadaşım ki bu konuda, karıştığım işleri berbat ettiğim için tövbeliyim
Ne güzel yazmışsınız. Tekrar tekrar okuyorum.Sizi kınamayacağım zira insan kınadığını mutlaka yaşarmış gönlünüz boşluğa düşmüş lütfen en kısa zamanda toparlanın şeytana uymayın. eşinize karşı duygularınızı ölçün biçin severken insanın gönlüde, aklıda kimseye kaymaz flört istiyorum saçmalıklarını unutun Allah a tövbe edin zira çok yanlış yola girmek üzeresiniz....dönülmez hatalar yapmayın bunlar şeytanın pis oyunları...
Biz kimsede kalmıyoruz, kendi evimiz dışındaYa ben hep diyorum. Avrupa da yasasam evlenmezdim ama sevgilimle yaşardım. Bir de evlilikte Turkiyede söyle bir durum oluyor; hep bir zorlama var. Mesela; evlenilecek kizin ceyizi yüzünden erkek tarafı zorlanır. Eşin ailesi yüzünden kadın zorlanir. Su yok yani, tamam evlendik ama yine bir özel hayatimiz var. Kuzenimin eşi yabanci istediği zaman gidip istediği kadar kalıyor annesinde o aradada kuzenim yengeme doyuyor ;-) Ama onlar Almanyadalar. Burada Türk kızı yapsa ayni seyi binbir türlü laf, dedikodu. Ondan zaten eşler cevreyle mucadeleden kendilerini gormuyorlar.
Ya ben hep diyorum. Avrupa da yasasam evlenmezdim ama sevgilimle yaşardım. Bir de evlilikte Turkiyede söyle bir durum oluyor; hep bir zorlama var. Mesela; evlenilecek kizin ceyizi yüzünden erkek tarafı zorlanır. Eşin ailesi yüzünden kadın zorlanir. Su yok yani, tamam evlendik ama yine bir özel hayatimiz var. Kuzenimin eşi yabanci istediği zaman gidip istediği kadar kalıyor annesinde o aradada kuzenim yengeme doyuyor ;-) Ama onlar Almanyadalar. Burada Türk kızı yapsa ayni seyi binbir türlü laf, dedikodu. Ondan zaten eşler cevreyle mucadeleden kendilerini gormuyorlar.
Teşekkür canım benimNe güzel yazmışsınız. Tekrar tekrar okuyorum.
Sana katılıyorum ama bosanma kararina şaşırdım. Eşin kendini nasıl bu kadar gizlemeyi becerdi.bence evlilik çok sıkıcı ve saçma sapan bişey.
resmen toplum ahlakı bozulmasın diye meşru sevişme ve çocuk yapmak için uydurulmuş bi olay.
3 yıllık evliyim kendimi yirmi yıldır evli gibi hissediyorum.
daha da ötesi kandırıldığımı düşünüyorum.
biz daha evlenmeden önce takıldığımız sıralarda bana özenle kıyafet seçen ve alan, oje alışverişime kadar benle gelen, sigaramı yakan, kolamı açan, kibar, düşünceli ve ince adam gitti yerine afedersin tam bi hayvan geldi.evlilik böyle bişey işte.yaza boşancam inşallah bidaha da evlilik tövbe.
böyle ayılar aldatılmayı hak ediyo mu hayır aldatılmayı kimse hak etmez ama bu kadar öküz her şeyi boşlamış karısına askerlik arkadaşı gibi davranan adamlar da neden aldatıldım diye bi düşünsünler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?