• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

Eğer eşini seviyorsan, otur eşinle konuş. Evliliğinizin monotonluktan çıkması için birşeyler bulun uygulayın. Sanırsam Eşin sana ilgisiz. Bundan dolayı başkasının sana bakması hoşuna gidiyor. Tabi bu doğru birşey değil asla. Eğer eşinle çözemiyorsan, aile terapistine gidin. Bu sorununuzu böyle çözmeye çalışın. Eğerki birşeyler yapmazsanız bu tür hoşlantılarınız çoğalabilir.

Evlilige bakisim o kadar negatif ki bu anlattiginiz guzellikleri gercekci olarak algilayamiyorum. :/

çok güzel, evliliğe bakış açını değiştirme.

zaten olur da seni bu fikirlerden caydıracak birini bulursan kendin konu açacaksın, kızlaaaaar gelinliğim nasıl diye.

zaten bu düşünceler öyle kafadan girmedim ben, güzel bir evlilik yaşadım, güzel evlilikler gördüm, baktım baya baya bu evlilik oluyor yani, ondan sonra böyle oldum, yoksa ben de bir zamanlar "of ne evliliği yaa" modundaydım.

aç bir konu çözeriz pinoli :cool:

ha ha yaş gençse zaten evlilik falan çok şeyapmamak lazım.

27de evlendim, 30 da olurmuş şimdi düşününce.

Konu açmam ben.
Çok atarlıyım biri olmadık bir şey der hoop kavga nedeni :KK53::KK53:
Yaş 33 ünv. mezunu işinde gücünde maddi sıkıntısı olmayan orta yaşlı güzel ve çekici bir bayanım.
Çenemi tuttuğum zamanlarda iyi bir kız bile sayılabilirim.
Eş dost varsa:KK53::KK59:

çok güzel, evliliğe bakış açını değiştirme.

zaten olur da seni bu fikirlerden caydıracak birini bulursan kendin konu açacaksın, kızlaaaaar gelinliğim nasıl diye.

zaten bu düşünceler öyle kafadan girmedim ben, güzel bir evlilik yaşadım, güzel evlilikler gördüm, baktım baya baya bu evlilik oluyor yani, ondan sonra böyle oldum, yoksa ben de bir zamanlar "of ne evliliği yaa" modundaydım.

Sans...

Konu açmam ben.
Çok atarlıyım biri olmadık bir şey der hoop kavga nedeni :KK53::KK53:
Yaş 33 ünv. mezunu işinde gücünde maddi sıkıntısı olmayan orta yaşlı güzel ve çekici bir bayanım.
Çenemi tuttuğum zamanlarda iyi bir kız bile sayılabilirim.
Eş dost varsa:KK53::KK59:

süper, güzel yaşlar.
ben insanlar genç yaşta nasıl evleniyorlar şaşırıyorum zaten, gerçekten zor karar.
kendim de erken evlenmişim aslında, bir yandan risk almışım.
hani uzun yıllardır tanısam da, insanın kişiliği 30dan sonra olgunlaşıyor diye düşünüyorum.
umarım mutlu olacağım kararı verirsin :)

eş dost var da, ben o kadar beceriksiiiiiz bir arkadaşım ki bu konuda, karıştığım işleri berbat ettiğim için tövbeliyim :KK43:

Korkunun ecele faydası yok :KK48:
Ya ben hep diyorum. Avrupa da yasasam evlenmezdim ama sevgilimle yaşardım. Bir de evlilikte Turkiyede söyle bir durum oluyor; hep bir zorlama var. Mesela; evlenilecek kizin ceyizi yüzünden erkek tarafı zorlanır. Eşin ailesi yüzünden kadın zorlanir. Su yok yani, tamam evlendik ama yine bir özel hayatimiz var. Kuzenimin eşi yabanci istediği zaman gidip istediği kadar kalıyor annesinde o aradada kuzenim yengeme doyuyor ;-) Ama onlar Almanyadalar. Burada Türk kızı yapsa ayni seyi binbir türlü laf, dedikodu. Ondan zaten eşler cevreyle mucadeleden kendilerini gormuyorlar.

Evlilikler zamanla monotonlaşır bazen kadın bazen erkek arada bir farklılık getirip canlılık kayması lazım.sizinki de öyle birşey monotonlasan hayatınızda bir heyecan olmuş ama bu sadece eşiniz uzun zamandır ilgisizse karsi taraftan begenikmek gozlenmek hosunuza gitmiş olabilir bence kendi evliliğinze odaklanın.Kafanizi başka şeylerle meşgul edin

Walla arkadaş sen özelini açmışsin bende şahsi yorumumu eklemeden gecemiycem oncelikle eşinin arkadaşı sağlam adam degilmiş ki evine geldigi arkadasinin karisina yan gözle bakacak karakterde imiş,şöyle düşünelim flört etmek istedin git gide hosuna gitmeye basladi belkide asik oldun bu adama zamanla iliski yasamaya başladiniz evliligin yikilicak bunu kontrol edemez hale geliceksin çünku kaçınılmaz...evliligin bitti diyelim sen arkadaşınin karısina göz koyan bi adama nasil güvenip bi hayat kurabiliceksin bugun sanaa yarin başkasınaaa....nefsine hakim olmayı ögrenmeye çalış yaşamak istedigin şeyleri eşinle yaşa bak seviyomusunda kocani ne güzelll at kafandan böyle seyleri iyi degil bu işin sonu:(

Evlilige bakisim o kadar negatif ki bu anlattiginiz guzellikleri gercekci olarak algilayamiyorum. :/
Bende vallahi. Bana göre erkeklerin hepsi kaba, egosu yüksek ama bir halttan anlamayan, ana kuzusu varliklar. Sevgilime bakarken bile düşünüyorum ola ki evlenecegimiz tuttu; ana kuzusu olur mu diye:KK53: Çünkü erkekler evlenince ana kuzusu oluyor diyorlar ya.

süper, güzel yaşlar.
ben insanlar genç yaşta nasıl evleniyorlar şaşırıyorum zaten, gerçekten zor karar.
kendim de erken evlenmişim aslında, bir yandan risk almışım.
hani uzun yıllardır tanısam da, insanın kişiliği 30dan sonra olgunlaşıyor diye düşünüyorum.
umarım mutlu olacağım kararı verirsin :)

eş dost var da, ben o kadar beceriksiiiiiz bir arkadaşım ki bu konuda, karıştığım işleri berbat ettiğim için tövbeliyim :KK43:

Tatlım ya sağol.
Bulmuş kadar oldun.
Kısmet bu işler.
Ama kimse kandıramıyor beni işte.
Mükemmeliyetçi bir insanım.
Bir de boy takıntım var.Onun için zor oluyor.

Sizi kınamayacağım zira insan kınadığını mutlaka yaşarmış gönlünüz boşluğa düşmüş lütfen en kısa zamanda toparlanın şeytana uymayın. eşinize karşı duygularınızı ölçün biçin severken insanın gönlüde, aklıda kimseye kaymaz flört istiyorum saçmalıklarını unutun Allah a tövbe edin zira çok yanlış yola girmek üzeresiniz....dönülmez hatalar yapmayın bunlar şeytanın pis oyunları...
Ne güzel yazmışsınız. Tekrar tekrar okuyorum.

Ya ben hep diyorum. Avrupa da yasasam evlenmezdim ama sevgilimle yaşardım. Bir de evlilikte Turkiyede söyle bir durum oluyor; hep bir zorlama var. Mesela; evlenilecek kizin ceyizi yüzünden erkek tarafı zorlanır. Eşin ailesi yüzünden kadın zorlanir. Su yok yani, tamam evlendik ama yine bir özel hayatimiz var. Kuzenimin eşi yabanci istediği zaman gidip istediği kadar kalıyor annesinde o aradada kuzenim yengeme doyuyor ;-) Ama onlar Almanyadalar. Burada Türk kızı yapsa ayni seyi binbir türlü laf, dedikodu. Ondan zaten eşler cevreyle mucadeleden kendilerini gormuyorlar.
Biz kimsede kalmıyoruz, kendi evimiz dışında
Bir kere eşim iş sebebiyle eve gelmeyecekti, annemde kaldım
Aman bakma bazı kadınlarda kendileri taviz veriyo
Annemin evi dururken niye kayınvalidemde kalayım.

:KK14: maalesef.
Ben de Türkiye'de olmasam evlenmem.Ama işte hayaller hayatlar.
Türk adetlerinin çoğu bana saçma geliyor.
Yanlış anlaşılmasın Türk olduğum için çok gururluyum ama adetler örfler bana ters.Mantığıma aykırı.
Evlenilecekse o kadar tantanaya gerek yok.
Evliliğe çok fazla anlam yüklemeye gerek yok.
vs vs.

bence evlilik çok sıkıcı ve saçma sapan bişey.
resmen toplum ahlakı bozulmasın diye meşru sevişme ve çocuk yapmak için uydurulmuş bi olay.
3 yıllık evliyim kendimi yirmi yıldır evli gibi hissediyorum.
daha da ötesi kandırıldığımı düşünüyorum.

biz daha evlenmeden önce takıldığımız sıralarda bana özenle kıyafet seçen ve alan, oje alışverişime kadar benle gelen, sigaramı yakan, kolamı açan, kibar, düşünceli ve ince adam gitti yerine afedersin tam bi hayvan geldi.evlilik böyle bişey işte.yaza boşancam inşallah bidaha da evlilik tövbe.

böyle ayılar aldatılmayı hak ediyo mu hayır aldatılmayı kimse hak etmez ama bu kadar öküz her şeyi boşlamış karısına askerlik arkadaşı gibi davranan adamlar da neden aldatıldım diye bi düşünsünler bence.
Sana katılıyorum ama bosanma kararina şaşırdım. Eşin kendini nasıl bu kadar gizlemeyi becerdi.

Back
X