insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

Aynı kafadayiz seninle Ne kadar tantana o kadar dert

Burda bir bayan siradanlasmis duygulardan dolayı, dışardan gelen bir ilgi ile mutlu olduğunu, ama bu durumdan kendine rahatsız olduğunu anlatmaya calisiyor. Aldatma gibi bir söz konusu yok ortada. Adama aşığım ölüyorum da demiyor. Sadece ondan gelen ilgi ile kendisini biraz değerli hissediyorum ettiğini anlatiyor....
Bacim bence sen eşini al önüne Ve evliliginizin siradanlasmasindan rahatsız olduğunu belirt. Kızını annene vs. Bırak birlikte sinemaya gidin.. sonra başka bir gün yemek yemek gidin, başka bir gün farklı bir aktivite yapin. Birlikte güzel 2 ikisi vakit geçirmek size iyi gelicek sanirim. Eşine hep iyi ve güzel davran sevginin belli etki, sende aynısını göresin....
Haaaa baktın herseye rağmen olmuyor, eşinin ilgisinden vs. Mutlu olamiyorsun. Evliliğin bir anlam vermedigi noktaya gelmişim demektir benim gözümde tabiki... Allah yardimci olsun bol bol dua et...

'İşte bu' dediğinizde bi yıldırım nikahı basarsınız kızlar
Bende doğumumda kimseye haber vermedim
Sadece eşimle gittim, temiz iş çıktı

Biz kimsede kalmıyoruz, kendi evimiz dışında
Bir kere eşim iş sebebiyle eve gelmeyecekti, annemde kaldım
Aman bakma bazı kadınlarda kendileri taviz veriyo
Annemin evi dururken niye kayınvalidemde kalayım.
Ya evet işte en doğrusu senin dediğin. Eşinin ailesine saygı duyarsin ama 40 yildir tanıyormus gibi davranamazsin olmaz yani, mantığa, bilime her şeye ters.

Sana katılıyorum ama bosanma kararina şaşırdım. Eşin kendini nasıl bu kadar gizlemeyi becerdi.

Bu çoğu evliliğin sorunu aslında. Evlilik bizde kültürel olarak çok önemli bişey olduğu için evlenebilmek uğruna insanlar korkutmayım karşımdakini mantığıyla çok güzel rol yapabiliyolar böyle maalesef.Ama evlenince yine bizde kültürel olarak çok kötü bişey olarak görüldüğü için karşı tarafın boşanamayacağı düşünülerek her türlü gizlenen kötü özellik pat diye salıveriliyo.

Ben de şaşırdım valla tiyatrocu olsaymış keşke harcandı böyle.

Ya evet işte en doğrusu senin dediğin. Eşinin ailesine saygı duyarsin ama 40 yildir tanıyormus gibi davranamazsin olmaz yani, mantığa, bilime her şeye ters.
Ben soğuk biriyim
İstesemde yapamam zaten
5 yıl geçti hala anne diyemem 'siz' derim
Bazı arkadaşlarım no frost diye alay eder benle

Sen nasılsan insanlar seni öyle tanır
Eşim ben bu akşam eve gelemeyeceğim, annene git dedi. Ben evde tek kalırım dememe rağmen, annene git tek kalme dedi. Hani annemlere git teklifi bile geçmedi

Kimisi şirin gelin görünmek adına ya da kocamın sözünden çıkmayayım diye fazla ödün veriyor, e ne kadar iç içe olursan o kadarda sorunlar baş gösteriyor

Ben senin yorumlarını begeniyorum. Akli başında bir kadinsin. En doğru kararı vermissindir eminim.Hayirlisi olsun. Bir de özel olmazsa ne kadar süre flört ettiniz siz?

canım sana saçma geliyorsa ne güzel, çoğu erkeğe de saçma geliyor zaten.
diyorum sana onlardan bakıcan sen, senin anasıyla kız görmeye giden adamla ne işin olacak zaten :)

Iyi yapıyorsun bence. Senin zaten bir annen var. Ikinci cookkkk gereksiz ;-)

Ben senin yorumlarını begeniyorum. Akli başında bir kadinsin. En doğru kararı vermissindir eminim.Hayirlisi olsun. Bir de özel olmazsa ne kadar süre flört ettiniz siz?

Teşekkür ederim canım, hayat tecrübesi mi desem yediğim kazıklar mı bilemedim ama bi şekilde burnumu sürttü hayat.1 sene sürdü toplam bizim çıkma+nişan+evlilik bi senede oldu bitti her şey.

Hani demişsiniz ya , o biraz abarttı, benden kaynaklı değil diye , sanırım sizin de bakislarinizdan aldi bu cüreti. Kendide hadsiz biriymiş ki , arkadaşının evinde, arkadaşının karısına yan gözle bakabiliyor.
..

Vesvese yasamissiniz. Belli ki kalbinizin heyecana ihtiyacı var. Yaşanılan elbette yanlış ama zaten siz bunun farkındasınız.
Erkek ya da kadının aldatması bu şekilde başlıyor işte. Heyecan isteniyor, sonrası geliyor.
Sizin gibi ke dini geri çekme yollarını arasa , kızsa kendine insanlar aldatma olmaz.
Eşinizle konussaniz bu konuyu, ne bileyim küçük heyecanlar yasayabilecegiz bir seyler yapsanız ?

Valla canım bir insan evliyken bir başkasına ilgi duyamasa kimse eşini aldatmazdı sanırım...
Ben burda sana suç buluyorum. Eşinin arkadaşı su an senin hakkında neler düşünüyordur bir fikrin var mı?
Benim var! Ne bekliyorsun seninle flört edip aşık olup evlenmesini falan değil heralde. Flört edenler evlenmek icin ölüp geberiyor dışarıda, senin şu yaptığına bak.
Çok flört istiyorsan evlenmeseydin... Ya da bosan.... Ne yapacaksan öyle yap....

Teşekkür ederim canım, hayat tecrübesi mi desem yediğim kazıklar mı bilemedim ama bi şekilde burnumu sürttü hayat.1 sene sürdü toplam bizim çıkma+nişan+evlilik bi senede oldu bitti her şey.
Olsun vardır bunda da bir hayir. Bazen sevgiye muhtacken çıkıyor biri karsimiza öncesini sonrasini düşünmüyoruz. Yanlış anlama seni kastederek yazmadim. Genel konuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…