Aynı kafadayiz seninlemaalesef.
Ben de Türkiye'de olmasam evlenmem.Ama işte hayaller hayatlar.
Türk adetlerinin çoğu bana saçma geliyor.
Yanlış anlaşılmasın Türk olduğum için çok gururluyum ama adetler örfler bana ters.Mantığıma aykırı.
Evlenilecekse o kadar tantanaya gerek yok.
Evliliğe çok fazla anlam yüklemeye gerek yok.
vs vs.
ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.
eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.
asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.
Benim mantığım şu kizlar; bekar halimden daha mutlu olacaksam evlenmeyi düşünürüm;-)
Aynı kafadayiz seninleNe kadar tantana o kadar dert
Benim mantığım şu kizlar; bekar halimden daha mutlu olacaksam evlenmeyi düşünürüm;-)
Ya evet işte en doğrusu senin dediğin. Eşinin ailesine saygı duyarsin ama 40 yildir tanıyormus gibi davranamazsin olmaz yani, mantığa, bilime her şeye ters.Biz kimsede kalmıyoruz, kendi evimiz dışında
Bir kere eşim iş sebebiyle eve gelmeyecekti, annemde kaldım
Aman bakma bazı kadınlarda kendileri taviz veriyo
Annemin evi dururken niye kayınvalidemde kalayım.
Sana katılıyorum ama bosanma kararina şaşırdım. Eşin kendini nasıl bu kadar gizlemeyi becerdi.
Ben soğuk biriyimYa evet işte en doğrusu senin dediğin. Eşinin ailesine saygı duyarsin ama 40 yildir tanıyormus gibi davranamazsin olmaz yani, mantığa, bilime her şeye ters.
Ben senin yorumlarını begeniyorum. Akli başında bir kadinsin. En doğru kararı vermissindir eminim.Hayirlisi olsun. Bir de özel olmazsa ne kadar süre flört ettiniz siz?Bu çoğu evliliğin sorunu aslında. Evlilik bizde kültürel olarak çok önemli bişey olduğu için evlenebilmek uğruna insanlar korkutmayım karşımdakini mantığıyla çok güzel rol yapabiliyolar böyle maalesef.Ama evlenince yine bizde kültürel olarak çok kötü bişey olarak görüldüğü için karşı tarafın boşanamayacağı düşünülerek her türlü gizlenen kötü özellik pat diye salıveriliyo.
Ben de şaşırdım valla tiyatrocu olsaymış keşke harcandı böyle.
maalesef.
Ben de Türkiye'de olmasam evlenmem.Ama işte hayaller hayatlar.
Türk adetlerinin çoğu bana saçma geliyor.
Yanlış anlaşılmasın Türk olduğum için çok gururluyum ama adetler örfler bana ters.Mantığıma aykırı.
Evlenilecekse o kadar tantanaya gerek yok.
Evliliğe çok fazla anlam yüklemeye gerek yok.
vs vs.
Iyi yapıyorsun bence. Senin zaten bir annen var. Ikinci cookkkk gereksiz ;-)Ben soğuk biriyim
İstesemde yapamam zaten
5 yıl geçti hala anne diyemem 'siz' derim
Bazı arkadaşlarım no frost diye alay eder benle
Sen nasılsan insanlar seni öyle tanır
Eşim ben bu akşam eve gelemeyeceğim, annene git dedi. Ben evde tek kalırım dememe rağmen, annene git tek kalme dedi. Hani annemlere git teklifi bile geçmedi
Kimisi şirin gelin görünmek adına ya da kocamın sözünden çıkmayayım diye fazla ödün veriyor, e ne kadar iç içe olursan o kadarda sorunlar baş gösteriyor
Ben senin yorumlarını begeniyorum. Akli başında bir kadinsin. En doğru kararı vermissindir eminim.Hayirlisi olsun. Bir de özel olmazsa ne kadar süre flört ettiniz siz?
EderizKonu nasil aciliyo yardm edrmsnz
Valla canım bir insan evliyken bir başkasına ilgi duyamasa kimse eşini aldatmazdı sanırım...ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.
eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.
asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.
Olsun vardır bunda da bir hayir. Bazen sevgiye muhtacken çıkıyor biri karsimiza öncesini sonrasini düşünmüyoruz. Yanlış anlama seni kastederek yazmadim. Genel konuştum.Teşekkür ederim canım, hayat tecrübesi mi desem yediğim kazıklar mı bilemedim ama bi şekilde burnumu sürttü hayat.1 sene sürdü toplam bizim çıkma+nişan+evlilik bi senede oldu bitti her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?