- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Merhaba. Yanıt vermek istedim. Çünkü mantık tarafı ağır basan bi insan olarak destek olmak isterim. Küçük yaştan beri sürekli evlilik, hayalimizdeki erkek, prens hikayeleri ile büyüdük. Şimdi de bilinç altlarımız konuşuyor ve hayalimizdeki adamı bulmaya ya da bulduğumuz adamı o şemaya koymaya çalışıyoruz. Asıl gerçek şu ki, hayal ile gerçeği ayıramıyoruz. Çevremde çok aşık olarak evlenen de var mantık çerçevesinde evlenen de. Aşkın kimyasal olduğu artık herkesçe malum ve yıllar geçtikçe istemsiz azalıyor, sonrası bana göre alışkanlık bazılarına göre ise sevgi. Aşk ile evlenen kadınlar bile eski sevgililerinin sosyal hesaplarını kontrol ediyor, çünkü onunla olsa daha mı mutlu olurdu sorusu akıllarını çeliyor. Çoğu kadın yakın çevresindeki eşler ile kendi ilişkilerini kıyaslıyor, kadın doğası bu hep daha fazlasını ister çünkü. Daha yakışıklı, daha esprili, daha vs. vs. O yüzden sizi gerçek dünyaya davet ediyorum. Eşinizle anlaşıyor iseniz ve sorun yoksa başka arayışlara girmeyin, aşk bitecek. Eğer görmek istemiyorsanız onu, o farklı bir durum, o zaman ayrılmayı düşünün derim. Bu durumu test etmek için de bir süre ayrı kalmayı deneyebilirsiniz. Ama eminim özleyeceksiniz :) Yazması benden denemesi sizden, selamlar :)Herkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
Bu söylediğiniz çok acı eşinizle konusun bence bu konuda ya da uzman yardımı alin. Eşiniz içinde acı bir durumnedense bunu düşünemiyorum her şeyi her yaptığı gözüme batıyo bir insan eşi öpünce gizlice dudağını silermi o durumdayım yani
söylesene sevmediğini aynı bu cümleleri kur burda dediklerini sorununuz çözülür emin olbilmiyor ama hissediyor yani bana sen beni sevmiyorsun hiç sever gibi bakmıyorsun demişti
3senelik konuyu hortlattınız hanımefendiAcaba burç uyumları etki oluyor mu konuda ki. İnanmak istemiyorum dini olarak ama benimde sözlüyüm ve burç uyumumuz çok zormuş o günden beri kafaya taktım. vesvese oldu bana
Doğrudur3senelik konuyu hortlattınız hanımefendi
Aynen bende çok merak ettim inşallah halledebilmistir.Sonradan ne yaptı acaba konu sahibi ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?