inşallah herkes hamile kalir cunku burama kadar geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kafayı yemişsin karnımı tutarak kaçtım dedin ya tamam dedim deveye hendek atlatalım daha iyi fazla bilgiçlikten gelen cahillik türü vardır en tehlikelisi. Hayatta başarılar. Etrafınızdakilere de bolca sabır.

Allah aşkına sana sinirlenmemek için kendimi çok zor tuttum ama yok tutamıcam. Buldumcuk musun biraz.
Görümcene kürler göndermek sana mı kalmış
kadın hamile kalamıyosa yarasına niye tuz basıyosn
daha 7 haftalıkken bu ne bilginlik böyle. Anladık hamilesin anladık karnını tutuyorsn hamile olduğunu daha ne kadar vurgularsn bilmiyorum.
Telefondan kaçtın ya evinde çamaşır makinesi kurutma makinesi bulaşık makinesi fırın ütü modem pc tablet hiçbiri yok O zaman
malum çocuğun zarar görmemeli
bizimkiler evlat değilmiş dedim senin yazıyı okuyunca.
Birde bu foruma mesaj yazarken radyasyonu nasıl engelledin kaktüsler mi dizdin yanına
mesaj attın ya Görümcene senin telefonun yokya
kocanın telefonundan radyasyon yayılmadı mi. Radyasyon savar mı var kocanın telefonunda
Görümce in damarına bastn sonra çekildin kenara izledin. Çünkü açarsan görümcen canına okuyacaktı dimi. Çok tehlikeli siniz. Hamile birine yüklenmem normalde ama siz smart tivinizi açar Bi çaresine bakar atlatırsınz. Bu arada smart tivi izlerken kaktüsleri unutmayn

Ay bu hamilelerde( bu kafada olmayanları tenzih ediyorum) baydı. İyi ki bi esinizin spermiyle sizin yumurtanız bir araya geldi yani. Bu kadar da olmaz şu cocugu olmayan insanları bir rahat bırakın kadın az bile yapmış

Ay bu kadar da olmaz. 1.5 yıl evli diye çovupu olmuyor diye mi düşündünüz? Öyle bir durum oldupunu varsayarak kür göndermişsiniz çok ayıp etnişsinz gerçekten. Üstüne de teli açmıyorsunuz. Bu kadar da olmaz. Bu hassasiyetle 9 ay nasıl yaşayacaksnz. Bir arkadaşm millete laf anlatamadığından 5 yıl çocuk istemediği halde millete istiyoruz ama olmuyor dedim de kurtuldum demilti. Milleti inandıramadk istemedipimizden demişti. Oel anlam verwmemiştm o zamanlar. Ama haklıymış kadın senin gibi herkes düşünürse.ayrıca bu kadar takıntıyla beher k strese girer bunu da unutma. Doçent kadın doğumcu doktorum en sağlıklı gebelik köydeki kadınların demişti. İnternette ona buna bakma kafaya takma yok. Dağda bayırda geziyorlar tarlada çalışıyorlar hamike olduklarını unutuyorlar. Bebekleri gayet sağlıklı gelişiyor demişti.

gerçekten kötü niyetli oldgunuzu düşünüyorum

Sizden de bize gina geldi. Bayansanız da erkekseniz de bu alay ettiğiniz hamile kalamama durumunu yaşatıp size ahlari kar etmez Rabbim bilesiniz

Yavrum madem radyasyon var telefonu eline almiyosun koştur koştur kaciyosun. Bu konulari nasil acipta konusuyosun burda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…