inşallah herkes hamile kalir cunku burama kadar geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizden böyle bir yardım isteği gelmemiş anladığım kadarıyla. Hamile kalamadığını da siz söylüyorsunuz. Kendisinden böyle bişey duymadıysanız bu tür hassas durumlarda siz de hassas davranmalıydınız. Yani özel bir meseleye izinsiz girmeye çalışmışsınız. Sonuç da malum

Yaptığın resmen nispet olmuş bak ben hamile kaldım sen kalamadın belki bunla kalırsın hahaha der gibi dalga geçer gibi olmuş.. Sananee kardeşim belki gerçekten istemiyor belki sorunu var belki sebebsiz sananee kalmışsın işte kendince tadını çıkar.. Hiç tel kullanmıcan mı 9 ay şaka gibi yeminle.. Ben hemen hemen 10 yıllık evliyim anca hamile kalabildim senin gibi kaç düşüncesiz insanla cebelleştim Allah biliyor.. Gerçekten yürekten candan bir özür dile görümcenden.. Düşünemediğini söyle.. Yoksa bunu vebali ağır olur sen eşimi doldurdu diyorsun senle iletişime geçemyince kardeşine patlamış.. Karışma bende Bi daha aile işlerini..

Bu, hamilelik haberini vermek için yaptığınız pastadaki ingilizce cümleyi yanlış çevirip ortalığı karıştıran görümceniz mi?

hayir malesef gorumce bitmiyor bende o henuz evli degil bu onun buyukbacisi

Sakınan goze cop batar siz iyimisiniz ya radyasyon diyorsunuz tv niye izliyorsunuz allah yardimciniz olsun boyle hamilelik bitmez

Buraya sa pcden giriyor o yaymıyor sanki

Sen gercek misin ya? Kadin kac defa istemedigini soylemis bile bile masustan kur yolluyosun.! Bide yok ailesiyle arasi bozulmasin diyeymis te hala tamam ben gonderirim demissin nesin ya sen kimsin sanane milletin cocugundan bebeginden.. baya baya bilerek yapiyosun..! Bide cildirdi diyosun utanmadan!.. gormemisin cocugu olmus tutmus seyini koparmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…