- 28 Kasım 2010
- 41.508
- 137.274
- Konu Sahibi kadersizasalet58
Bugün de sayenizde sarpıldım tişikkirlerbaşımdan geçen olay oldukça sarpıntı verici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün de sayenizde sarpıldım tişikkirlerbaşımdan geçen olay oldukça sarpıntı verici
gecen gunde bırı konu acmıstı esım resımdekı cocuga bakıp tekne kazıntısı dedı ben esımın ıkıncı evlılıgıyım ne demek ıstedı bana seklınde
oksijen israfı gıbıler resmen
O neydi gıııı Konu nedir anlayan var mı ?
K örümce olarak düşündü galibagörümceni adı handansa yazışmada niye k olarak geçiyo
Değil dimi çok haklısın zaten devrelerim yandı az önceBu konu icin bu sohbet uygun mu şimdi denizcim
Ana ben anlamamısım karnındaki bebesini mi uyutuyormuş bu? Error 404 not found
wala ben okudum ciddi bişeymiş gibi bide internet harcıyoruz bunlara çok saçma eli karnında bekliyomuş bebe kaçmasa bariBaştan sona okuyanları tebrik ediyorum. Kayınaannem ne ya, o ne saçma sapan anlatım tarzı. Her ne yaptılarsa az bile yapmışlar
İsmin sonundaki 58 Sivas plakası olan 58 degildir umarım bir Sivas lı olarak bu karakterle hemşehri olmaya henüz hazır değilim
58 yaşında değilse kesin sivaslı. Aldığı tüm isimler de 58 i kullanıyor. Bir nevi imzası