fallik kayinannem aramiz bozukken aile grubuna garfieldli cuma mesajı attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim haklisin ama mesafe en iyisi. Bosver gelmezse gelmesin. Sen esinle huzuruna odaklan. Kedi resmi ayip etmis. Sen de gorumceye orumcekli cuma mesaji yolla bence. Gorumcek der gibi o mesaji alir :KK66:

🤣🤣🤣🤣
Nedir senin bunlardan çektiğin Cavidan Boşannn

İsmin sonundaki 58 Sivas plakası olan 58 degildir umarım bir Sivas lı olarak bu karakterle hemşehri olmaya henüz hazır değilim 😂😂😂😂😂
58 yaşında değilse kesin sivaslı. Aldığı tüm isimler de 58 i kullanıyor. Bir nevi imzası 🤓

2021'i bekleyin :KK48: o zamanda 59'lu üyelik almazsa demekki sivaslı. Nasılsa ayda bir geliyo bu siteye. Şurda 2021'e ne kaldı. :KK70:

🤣🤣🤣🤣
Ah kadersiz cavidannn ahhhhh

Kayınannem bana gözlerini belerterek baktı, eşime kinoalı çay yapıyorum sende içer misin dedim, yeni hamileyim bebeğimi hava aldırmak için balkona çıkardım, kayınannem giderken karnımı tutarak ayakkabılarını vermek için yere eğildim ve ona anniş seni seviyore yine gel dedim, yatağa yattım bebeğim üşümesin diye karnını örttüm eşim uyumuş numaradan ağlıyor gibi yaptım ama eşim uyanmıyor çok sinirlendim

Bu sen misin kız çoktan beri yoktun nerelerdeydin işten çıkardılar işsiz kaldın sanırım 😁😁😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X