inşallah herkes hamile kalir cunku burama kadar geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kırmızı kurdelen ve sen artık komik değilsiniz

yzadiklarinizi gercekten cok anlamadim benim bilincimi sorgulamaniz hos olmamis yazim yanlislarinizin farkindasinizdir umarım lütfen

ahahaha
sene 2020, eyvallah hijyen kurallarını öğrenmeye geri döndük ama teknolojiden bu kadar bi haber olmayın yaaa.
o kadar radyasyon bişey yapmaz merak etmeyin. kaçının dedikleri sürekli ultrasona girenler. mesela sizin gibi takıntıılı anneler hapşırsalar ultrasondan bakmaya gidiyor, hah işte o zararlı.

ayrıca neden direkt "bebişi" olmuyor diyorsunuz ? herkes çocuk delisi değil. ayrıca 1.5 senelik evlilik bence çocuk yapmak için çooook erken. beklemesi çok iyi :)

Bir kere hamile kalmak istemediğini söyleyen birine niye kürler gönderip duruyorsunuz?

Her türlü olasılığı değerlendirelim:
1) Gerçekten istemiyorsa canı sıkılır, çıldırdığınızı düşünür.
2) Olması için çabalıyorsa nispet yapıp durduğunuzu düşünür.
3) Hiç olmayacağını biliyorsa da yarasını bilerek deştiğinizi acı çektirdiğinizi düşünür.

Bu arada evdeyken cebe gelen çağrıları kablolu ev telefonuna yönlendirin, onda radyasyon yok

Görümceler sizi tersledikce neden yapisiyorsunuz?
Madem gorumcenizin kotu niyetinden bu kadar eminsiniz bu iletisime gecme isteginiz? Gorumceniz boyle bir kure ihtiyaç duysa kendisi bulamaz mi?
Gecen konunuzda kurdele bağlamaniza güldüm diye bana "insallah siz de hamile kalırsınız" demistiniz. Bakin hamilesiniz ve bu sizin icin anlasilan cok guzel. Ancak dunyadaki tum kadinlar tüm hayatini üremeye adamis degil. Dunyada ilk doguracak kadin da siz degilsiniz. Herkes sizi kıskanmıyor. Belki uzuleceksiniz ama 3.5 yil once dogurdum.
Kimse madalya falan takmadi.
Cunku benim dogurdugum veya doğurmadigim çocuk beni ilgilendirir, başka kimseyi ilgilendirmiyor.

Ay benim nufusta calisan yakin arkadasim var. Sizi cok merak ediyorum. Gökhan handan elcin ve muhtemelen sivasli bu aileyi bulucam bir konu daha acin muhtemelen kv kp isimleri gececek

yzadiklarinizi gercekten cok anlamadim benim bilincimi sorgulamaniz hos olmamis yazim yanlislarinizin farkindasinizdir umarım lütfen
Valla kendi yazdığımı tekrar tekrar okudum, anlaşılmayacak bir şey de, yazım yanlışı da göremedim enteresan...
Anlamak zor geldiyse şöyle özet geçeyim; haksızsınız, saçmalamışsınız.

Bence fazlasıyla radyasyona maruz kalmişsınız bile,
yazı troll değilse normal değilsiniz

Olmamış trollsu , nick güzel, sondaki 58 le imzanı atmışsın yine . etiketler komik falan ama bu sefer gülmedim ya
Eski konularında bir zeka pırıltısı vardı hiç değilse ciddi ciddi gülüyordum
Ama bu forumda dahi bebek sahibi olmak için herşeyini verecek insanlar varken bunun üzerinden mizah yapmaya çalışman hoş değil şikayet ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…