- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
- Konu Sahibi kederbenimgobekadim58
-
Gözlerini belerten kv bunun muyduHep hamile ama hamileliği en fazla 8_10 aylık oluyor.
Kendisi eğitimli ve görümcesi eğitimsiz oluyor.
Kendisi iyi niyetli görümcesi kötü niyetli oluyor.
Sürekli karnını tutuyor.
Kv gözlerini belertiyor ama tam da belertmiyor.
Kendisi hamileyken kocası yatıp uyuyor.
Görümce pastayı kocaya yanlış çeviriyor.
Hep aynı senaryo. Yaprak dökümünde leyla karakterinin oğuz yatıp oğuz kalkması gibi bu da hamilelik yayıyor görümce kalkıyor.
58 önemlisteyşınarabalıerkek58, modifiye58, sıkkınımergenim58, trollümamaparabende58, kıslarbakınburyaa58, itiscoming58, iloveubaby58
baby_bebek olur mu? Arkadaşın içindekileri tanımlamak için daha iyi.
Evet canım. Lütfen elin de yıka artık. Ama yıkarken karnını tut. Onunla konuş ve bu gunler geçicek de.camasir makinasi nasil radyosyon yayiyor anlamadim ciddi misiniz
Hep hamile ama hamileliği en fazla 8_10 aylık oluyor.
Kendisi eğitimli ve görümcesi eğitimsiz oluyor.
Kendisi iyi niyetli görümcesi kötü niyetli oluyor.
Sürekli karnını tutuyor.
Kv gözlerini belertiyor ama tam da belertmiyor.
Kendisi hamileyken kocası yatıp uyuyor.
Görümce pastayı kocaya yanlış çeviriyor.
Hep aynı senaryo. Yaprak dökümünde leyla karakterinin oğuz yatıp oğuz kalkması gibi bu da hamilelik yayıyor görümce kalkıyor.
ahahaha
sene 2020, eyvallah hijyen kurallarını öğrenmeye geri döndük ama teknolojiden bu kadar bi haber olmayın yaaa.
o kadar radyasyon bişey yapmaz merak etmeyin. kaçının dedikleri sürekli ultrasona girenler. mesela sizin gibi takıntıılı anneler hapşırsalar ultrasondan bakmaya gidiyor, hah işte o zararlı.
ayrıca neden direkt "bebişi" olmuyor diyorsunuz ? herkes çocuk delisi değil. ayrıca 1.5 senelik evlilik bence çocuk yapmak için çooook erken. beklemesi çok iyi :)
Bence o. Çünkü uslup ve tarz aynı.Gözlerini belerten kv bunun muydu
Bide balkona çıkıp bebegine hava aldırıyordu dimi
Hamileyken balkona çıkıp bebege hava aldırmayan anne de ne biliyim
anal fissür müRodyosyonlu bir de etiket yapmış konuya gördünüz mü?
Geçmiş olsun trollendin canım. Bu bizim adam ya. Girer girer konu açar.Ya hangi yazdgna ne desem bilemedim kizlar 13 sayfa yazmis ilk sayfayi okudum suan sadece
Bukadar buyutmeyin yaa hamilesiniz diye fanusa girin oldu olacak .
Esim telefnla konusuyordu elimi karnima koyup ust kata ciktim nedir ya daha karnin bile buyumemistir hamilelgniin yeni oldgu su gunlerde senden yasca buyuk ve evli birisine hamilelik kuru gondermen de cok gereksiz o da bilir internetten neye bakacagini kaldiki gercekten bebek dusunmuyor olabilir 1.5 yillik evliymis bu sitede de var senin gbi dusunenler normal hayatta da karsimiza cikanlar her evlenen bebek dusunecek isteyecek hemen jsteyecek diye bisey yok . Bebek yapmayana olmuyordur diye bakmaya gerek yok gorumceni hakli buldum seni de yaptkLrnda abarti buldum
Vuhuuu neler görüyormRodyosyonlu bir de etiket yapmış konuya gördünüz mü?
#bilinçliannebabalar #masumgelin #kötü niyetli görümce #analfissür ??
Aaaa ben sok dedmya ilk sayfayi okjduydm sadeceGeçmiş olsun trollendin canım. Bu bizim adam ya. Girer girer konu açar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?