- 1 Mayıs 2017
- 26
- 4
- 16
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende kullandım ama tek bir kutu bittikten sonra kullqnmadımArkadaşlar bana da lütfen yardımcı olun inofolic devamlı kullananlar varmış ben anlamadım yani bı kutu bitiyor diyelim bı kutu dahami alıyorsunuz hemen yok sa bı ay geçince mi
Hamile kaldınızmı acaba ben de pko varCanım bende kullandım ama tek bir kutu bittikten sonra kullqnmadım
Çok sağol yazdığın içinBende bir umut kullandım aslında yumurtlama sıkıntım yoktu düzwnli regl de olurdum. Geçen ay kullandım 1 kutu, hayatımda ilk kz reglim gecikti 3 gün .. regl oldum tabii .. bence bir sıkıntısı özellkle düzenli regl olan kullanmamalı dr a danışmadan. Bunu kullanıp hamile kalanlrın çoğu pko lular zaten ..
Hayır kalmadım 1 buçuk yıldır evliyim bende de pko var aşılama oldum benHamile kaldınızmı acaba ben de pko var
Canımm bnm komsumda öyle adet olmuyordu ilaç kullanıp hasta oluyordu. Kaç doktora gitti hiçbiri fayda etmedi sonra bi doktora daha gitti Bikaç aylık tedaviyle kızı oldu . Demek istediğim engel değil hamileliğe .olur inşallah seninde.soğan kürü denemedin mi hiç yada Duphaston kullanmadın mı .bnmde adetlerim düzensizdi. Adet olurdum ama hangi gün allah bilir .Dushastondan olsa gerek üç aydır günü gününe adetimi bilirimBenim adetlerim çok düzensiz 5 6 ayda bir oluyorum bazen adet söktürücü ilaçlar kullanmasan hiç olmuyorum
Aşılamayı ne zaman yaptın umarım tutarHayır kalmadım 1 buçuk yıldır evliyim bende de pko var aşılama oldum ben
Hiç ara vermeyeceksin. Combi kullanıyorsan sabah 1,akşam 1 içmen lazım. En az 3-4 ay. Ben 7 ay kullandım. AralıksızArkadaşlar bana da lütfen yardımcı olun inofolic devamlı kullananlar varmış ben anlamadım yani bı kutu bitiyor diyelim bı kutu dahami alıyorsunuz hemen yok sa bı ay geçince mi alıyorsunuz
Ben çok ilaç kullandım geçsin düzenli olsun diye ama olmadıCanımm bnm komsumda öyle adet olmuyordu ilaç kullanıp hasta oluyordu. Kaç doktora gitti hiçbiri fayda etmedi sonra bi doktora daha gitti Bikaç aylık tedaviyle kızı oldu . Demek istediğim engel değil hamileliğe .olur inşallah seninde.soğan kürü denemedin mi hiç yada Duphaston kullanmadın mı .bnmde adetlerim düzensizdi. Adet olurdum ama hangi gün allah bilir .Dushastondan olsa gerek üç aydır günü gününe adetimi bilirim
Doktor ne diyo pekiBen çok ilaç kullandım geçsin düzenli olsun diye ama olmadı
Aşılamam 7 ay önce yaptım tuttu 5 aylıkken bebeğimin sıkıntıları çıktı aldırmak zorunda kaldım 2 aydı kürtaj oldum kurban bayramın kadar beklicem kendiliğinden olursa inşallah olur olmassa tekrar aşılama olcam Allah'ın izniyleAşılamayı ne zaman yaptın umarım tutar
Anladım cnm inşallah olurAşılamam 7 ay önce yaptım tuttu 5 aylıkken bebeğimin sıkıntıları çıktı aldırmak zorunda kaldım 2 aydı kürtaj oldum kurban bayramın kadar beklicem kendiliğinden olursa inşallah olur olmassa tekrar aşılama olcam Allah'ın izniyle
Düzelir diyor yaşamın var adet düzenleyice 3 s3ne falan kullandım bekarkende ama bırakınca tekrar düzensiz oluyoDoktor ne diyo peki
İnşallah olur yaAnladım cnm inşallah olur
Sen kaç yıldır evlisin çocuğun hiç varmıAnladım cnm inşallah olur
Cnm bnde bir yıllık evliyim. Çoçuğum yok ilk bebeği düşünüyoruz suan . Bnde bekliyorum ne zaman olacak acabaSen kaç yıldır evlisin çocuğun hiç varmı
Cnm bnde bir yıllık evliyim. Çoçuğum yok ilk bebeği düşünüyoruz suan . Bnde bekliyorum ne zaman olacak acaba
Tedavi görüyomusun