• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜPBEBEK Lucrin 3,75 iğne kullananlar bilgi lütfen …

Gercekten bilmiyorum sizde niye takildiniz bu igneye bu kadar anlamadim surekli ayni sorh etrafinda donuyorsunuz iciniz rahat olsun zaten sona gelmissiniz yarin mecbur vuracaksiniz igneyi
Googleden 2 gündür araştırınca moralim bozulmuştu da bi de eğitim hemşirem çok açıklamadı . Siz daha güzel açıkladınız 🙏 tşkler

Hoca neye göre bu iğneye karar veriyor acaba
Yumurta sayınız fazlaysa yumurtalardan biri çatlamasın diye geçici menapoza girmeniz için vuruluyor bu iğne. Endişe edecek bir şey yok. Ben de vurulmadım ama aynı doktorda tedavi gören başka arkadaşım vuruldu. Nitekim ilk transferim bir yumurtam çatladığı ve progesteron değerim yükseldiği için iptal oldu. Bunu önlemek için vermiştir doktorunuz. Yumurta çatlayınca ve progesteron değeri kendiliğinden yükselince embriyo transferi yapılmıyor yapılsa da tutmuyor.

Yumurta sayınız fazlaysa yumurtalardan biri çatlamasın diye geçici menapoza girmeniz için vuruluyor bu iğne. Endişe edecek bir şey yok. Ben de vurulmadım ama aynı doktorda tedavi gören başka arkadaşım vuruldu. Nitekim ilk transferim bir yumurtam çatladığı ve progesteron değerim yükseldiği için iptal oldu. Bunu önlemek için vermiştir doktorunuz. Yumurta çatlayınca ve progesteron değeri kendiliğinden yükselince embriyo transferi yapılmıyor yapılsa da tutmuyor.
Teşekkür ediyorum içim rahatladı 2 gündür içim içimi yedi ☺️ yarın gönül rahatlığı ile vurulacağim iğnemi 🙌👶👶

Back