- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Tamam canm yazarım mutlaka :)bir gelişme olursa haber ver canım merak ediyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canm yazarım mutlaka :)bir gelişme olursa haber ver canım merak ediyorum :)
En az 6 ay kullanmak lazımmış ama bu ilacı siz ne kadar kullanıpta faydasını görmediğinizi düşündünüz?Kızlar bendede pko var fakat sorun teşkil edecek düzeyde değil dedi doktor bir yıl önce ve ben hala hamile değilim bu arada inofolic kullandım faydasini goremedim diye bıraktım hemen zaten.iki ayda soğan kürü yaptım ondan çok umutluyum aslında adetime 8 gün var
En az 3 ay sonra fayda görürsünüz. Aç için ve asla bırakmayın. İçindeki inositol insülin direncini kırarHanımlarr inofolic kullanan ve faydasını gören var mı lütfen bilgi verirmisiniz
Polikistik hastasımısınızKullandım pkosluyum çok faydasını gördüm gebe kaldım iki kez..sabah akşam kapsül olanını alıyordum
Ben birkaç ay kullandım bide çok aceleci bir insanım o aylar hamile kalamayinca bende bıraktım moralim bozuldu yaniEn az 6 ay kullanmak lazımmış ama bu ilacı siz ne kadar kullanıpta faydasını görmediğinizi düşündünüz?
Doktor en az 3 ay kullanmamı söyledi bana canım çabuk bırakmışsın sanırımCanım ben kullandım 7 ay önce falan üç paket kadar.bana fayda etmedi
Peki günde bir mi iki mi?Doktor en az 3 ay kullanmamı söyledi bana canım çabuk bırakmışsın sanırım
İnşallah canım inşallah rabbim hepimize o mutluluğu yaşatsınBen pkoluyum doktor verdi bana ınofolıc combi ikinci kutuya başladım İnşaAllah hepimiz fayda görürüz
Bende bugün aldım kullanmaya başladım. Hepimizin hakkında hayırlsııDoktor en az 3 ay kullanmamı söyledi bana canım çabuk bırakmışsın sanırım
Günde iki kere birer şase ve aç karnına içiyorumPeki günde bir mi iki mi?
İnşallah canım hepimiz güzel haberleri alırız inşallahBende bugün aldım kullanmaya başladım. Hepimizin hakkında hayırlsıı
Ama ben tablet olarak aldım bende mi sabah akşam içmeliyim acabaİnşallah canım hepimiz güzel haberleri alırız inşallah
Eczaneye sorsaydın keşke canım bilemiyorum ki yanlış bişey söylemek istemem bir araştır istersenAma ben tablet olarak aldım bende mi sabah akşam içmeliyim acaba
Evet canım ben umudu kestim inofolicten direkt.sogan suyu denedim bakalım adetime bir hafta varDoktor en az 3 ay kullanmamı söyledi bana canım çabuk bırakmışsın sanırım
Günde bir dediEczaneye sorsaydın keşke canım bilemiyorum ki yanlış bişey söylemek istemem bir araştır istersen
kullan bakalım canım bakalım inşallah faydası olur.Günde bir dedi
içebildin mi canım tadı kötüymüş sanırımEvet canım ben umudu kestim inofolicten direkt.sogan suyu denedim bakalım adetime bir hafta var
İçtim canım bana kötü gelmedi hatta severek içtim :) şifa sonuçta canım tiksindirme kendini severek içiçebildin mi canım tadı kötüymüş sanırım