- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 30
Cnm bnde bir yıllık evliyim. Çoçuğum yok ilk bebeği düşünüyoruz suan . Bnde bekliyorum ne zaman olacak acaba
[/QUOTEtedavi oluyomusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bnde bir yıllık evliyim. Çoçuğum yok ilk bebeği düşünüyoruz suan . Bnde bekliyorum ne zaman olacak acaba
[/QUOTEtedavi oluyomusun
Hımmm ben de iki kutu içtim yumurtlama olunca bıraktım . Bakalım bu ay gebelik olmazsa daha dikkat eder bırakmadan içerim artık. Sizde polikistik mi vardı . Benim geçen ay yumurta çatlamamış çok büyümüş bayağı ağrı yapmıştı yumurta kalitesi için inofolic i duymuştum dr a da sordum destekledi . İki kutu kullandım bakalım e olacak bat a son üç dört gün kaldıHiç ara vermeyeceksin. Combi kullanıyorsan sabah 1,akşam 1 içmen lazım. En az 3-4 ay. Ben 7 ay kullandım. Aralıksız
Gebe kalsanızda zararı yok. Portakal içinde de inostiol var. En az 3-4 ay. Doz atlamamanız lazım.Hımmm ben de iki kutu içtim yumurtlama olunca bıraktım . Bakalım bu ay gebelik olmazsa daha dikkat eder bırakmadan içerim artık. Sizde polikistik mi vardı . Benim geçen ay yumurta çatlamamış çok büyümüş bayağı ağrı yapmıştı yumurta kalitesi için inofolic i duymuştum dr a da sordum destekledi . İki kutu kullandım bakalım e olacak bat a son üç dört gün kaldı
Tamam canım teşekkür ederimGebe kalsanızda zararı yok. Portakal içinde de inostiol var. En az 3-4 ay. Doz atlamamanız lazım.
Peki nasıl kullandınız hadi inşallahBende inofolic tozla hamile kaldim 1.5 sene olmadi kullandigim ilkayda oldu
inşallah hamilesindir rabbim isteyen her kese versinHayır kalmadım 1 buçuk yıldır evliyim bende de pko var aşılama oldum ben
Gunde 1 paket kullandim yumurtlamaya kadar yumurtlamayi anladigimda kestim islaklik ve akinti oluyo zaten yumurtla doneminde cnm degerlendirdim olduPeki nasıl kullandınız hadi inşallah
Buarada ben pkoluyum coksey denedim olmadi inofolicle ilk ayda oldu mucizem allah isteyen herkese nasip etsinGunde 1 paket kullandim yumurtlamaya kadar yumurtlamayi anladigimda kestim islaklik ve akinti oluyo zaten yumurtla doneminde cnm degerlendirdim oldu
Darısı bana inşallah bende yarın başlıyorum. 2doz inofolic kapsül.Buarada ben pkoluyum coksey denedim olmadi inofolicle ilk ayda oldu mucizem allah isteyen herkese nasip etsin
Sadece 1 ay mı kullandınız ben 1 gün kullandım reglm gecikmişti doktor başlattı 10 gün kullanım sonrası ovu testi pik oldu bu kadar kısa sürede mümkün mü kiBuarada ben pkoluyum coksey denedim olmadi inofolicle ilk ayda oldu mucizem allah isteyen herkese nasip etsin