Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hımmm ben de iki kutu içtim yumurtlama olunca bıraktım . Bakalım bu ay gebelik olmazsa daha dikkat eder bırakmadan içerim artık. Sizde polikistik mi vardı . Benim geçen ay yumurta çatlamamış çok büyümüş bayağı ağrı yapmıştı yumurta kalitesi için inofolic i duymuştum dr a da sordum destekledi . İki kutu kullandım bakalım e olacak bat a son üç dört gün kaldı
Hımmm ben de iki kutu içtim yumurtlama olunca bıraktım . Bakalım bu ay gebelik olmazsa daha dikkat eder bırakmadan içerim artık. Sizde polikistik mi vardı . Benim geçen ay yumurta çatlamamış çok büyümüş bayağı ağrı yapmıştı yumurta kalitesi için inofolic i duymuştum dr a da sordum destekledi . İki kutu kullandım bakalım e olacak bat a son üç dört gün kaldı
Sadece 1 ay mı kullandınız ben 1 gün kullandım reglm gecikmişti doktor başlattı 10 gün kullanım sonrası ovu testi pik oldu bu kadar kısa sürede mümkün mü ki
Merhaba kızlar. Benim çok şükür bebişim oldu Allah sizede nasip etsin.bana inofolic iyi gelmedi çok kullanmadim. Soğan suyu kürü yaptım 3. Ayı hamile kaldım çok şükür. Şiddetle tavsiye ederim faydası çok pkoya deneyin kaybınız olmaz