- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 30
EvetPolikistik hastasımısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetPolikistik hastasımısınız
Eczaneden kendi alıp kullananlardanım eşim yılımız dolmadan doktora gitmek istemedi bende bir kere gittiğimde doktor ultrasondan yumurtalıklarıma baktı bişey görünmüyor temiz gibi dedi. 8.ayıma girmek üzereyim ve hala olmadı. Adetlerimde düzensiz oldu evlendiğimden beri o yüzden bunu kullanıp hamile kalan çok kişi olduğunu duyduğumda bende alıp kullanmak istedim inşAllah kötü birşey olmaz.Ben pco değilim burdan bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullandım. İkinci kutum bitmeden hamile kaldım Allah’a şükür.. Ama benim yumurtam gelişmiyordu yani öyle belirgin bir akıntım olmuyordu hiçbir şekilde. İlacı kullandığım ikinci ay akıntım oldu o günü değerlendirdik ve hamile kaldım. Ama eğerki sizin akıntınız oluyorsa yumurtanız gelişiyorsa bu ilacı kullanmanız tehlikeli olabilir. Yumurtalar çok büyüyüp dış gebelik riski de ortaya çıkabilir. Doktor kontrolünde kullananlar devam etsin ama eczaneden kendisi alanlar dikkatli kullansın. İnşallah isteyen herkes en kısa en hayırlı zamanda hamile kalır Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.
Belki eşinde bir problem vardır ben bütün kontrollerimi yaptırmıştım ama düzenli beslenmediğim için (hatta hiçbir şey yemezdim) kaliteli yumurta oluşmuyordu diye düşünüyorum. Eşinde gitsin bence doktora belki onda bir sorun vardır senin o ilacı kullanman ondaki probleme bir etki etmez. 8 ayda kısa bir süre değil diye düşünüyorum birde hormon tahlili yaptırmış mıydın?Eczaneden kendi alıp kullananlardanım eşim yılımız dolmadan doktora gitmek istemedi bende bir kere gittiğimde doktor ultrasondan yumurtalıklarıma baktı bişey görünmüyor temiz gibi dedi. 8.ayıma girmek üzereyim ve hala olmadı. Adetlerimde düzensiz oldu evlendiğimden beri o yüzden bunu kullanıp hamile kalan çok kişi olduğunu duyduğumda bende alıp kullanmak istedim inşAllah kötü birşey olmaz.
Hayır hiçbirşey yaptırmadım sadece vajinismus problemi yaşadım ilk 4 ay. Onun için gitmiştim ama kendim atlattım çok şükür. Bebiş beklemesindeyizzzBelki eşinde bir problem vardır ben bütün kontrollerimi yaptırmıştım ama düzenli beslenmediğim için (hatta hiçbir şey yemezdim) kaliteli yumurta oluşmuyordu diye düşünüyorum. Eşinde gitsin bence doktora belki onda bir sorun vardır senin o ilacı kullanman ondaki probleme bir etki etmez. 8 ayda kısa bir süre değil diye düşünüyorum birde hormon tahlili yaptırmış mıydın?
Bence bir hormon testi yaptır belki farklı bir hormonunda problem vardır. Benim mesela prolaktin hormonum yüksekmiş gitmesem mümkünü yok öğrenemezdim. İlaç kullandım Ve düştü çok şükür..Hayır hiçbirşey yaptırmadım sadece vajinismus problemi yaşadım ilk 4 ay. Onun için gitmiştim ama kendim atlattım çok şükür. Bebiş beklemesindeyizzz
Kadın Doğum doktoruna gitmen gerekli inşallah bir sorun yoktur ama yaptırırsan daha rahat bir Yol çizersin kendineAdet düzensizliğim de var aslında hormon testi yaptırmak en iyisi. Sağlık ocaklarında yapılır mı peki bilginiz var mı?
Prolaktinden ötürü adet düzensizliğiniz oldu mu?Bence bir hormon testi yaptır belki farklı bir hormonunda problem vardır. Benim mesela prolaktin hormonum yüksekmiş gitmesem mümkünü yok öğrenemezdim. İlaç kullandım Ve düştü çok şükür..
Hayır aksine çok düzenliydi. Vajinal kuruluk yaşıyordum ciddi şekilde bu onun belirtisiymiş.Prolaktinden ötürü adet düzensizliğiniz oldu mu?
Ben bugün adet oldum canım ve ilk kutu bitmek üzere. Zaten yumurtlamadan somra kullanöaya başlamıştıö bir sonraki yumurtlamaya hazırlık olur inşallahAdete 5 gün kızlar. siz ne yaptınız kaç gün var
İnşallah canım bu ay güzel haberlerini alırız umarım
Ben bugün adet oldum canım ve ilk kutu bitmek üzere. Zaten yumurtlamadan somra kullanöaya başlamıştıö bir sonraki yumurtlamaya hazırlık olur inşallah
İnşallah canımm dua edin dua edelim birbirimizeİnşallah canım bu ay güzel haberlerini alırız umarım
kesinlikle canım. ben birkaç kez denedim hiç çift çizgi göremedim bir ara yumurtlamadığımı filan düşünmeye başlamıştımBende kullananlardanım 3.ayımdayım sabah akşam aç karnına içiyorum kapsül gibi olanından inşallah faydasını görürüz bende pco hastasıyım normalde ovülasyon testi pik yapmazdı ilaçtan beri pik yapıyor henüz tutmasa da buda güzel
Kafana takmamaya çalış canım bu en büyük sıkıntı streskesinlikle canım. ben birkaç kez denedim hiç çift çizgi göremedim bir ara yumurtlamadığımı filan düşünmeye başlamıştım
haklısın canım ama ister istemez takmıyorum desemde aklımda oluyor malesefKafana takmamaya çalış canım bu en büyük sıkıntı stres
Bende öyleyim sana söylüyorum ama insan düşünmeden duramıyor ki aşırı yoğun olsak belki bir nebze ama akla kalbe girmişhaklısın canım ama ister istemez takmıyorum desemde aklımda oluyor malesef