İnofolic Kullananlar 2018

Geçmiş olsun canım. Benimde pko var adetlerim en fazla 5 gün geciyor. Doktora gittim bir ay önce inofolic verdi fakat adetimin 5. Günü bugün hala birşey Yok ben bebiş istiyorum tabi inşallah

Geçmiş olsun canım. Benimde pko var adetlerim en fazla 5 gün geciyor. Doktora gittim bir ay önce inofolic verdi fakat adetimin 5. Günü bugün hala birşey Yok ben bebiş istiyorum tabi inşallah
Sağol canım sana da geçmiş olsun ben de çok istiyorum bi de bu ay yumurtlama olanamış diyince doktor çok üzüldüm yıkıldım resmen benim de 5 gün geçmiş durumda şuan bugün öylesine test yaptım çok çok silik ya zor görülüyor resmen o yüzden bilemedim sevinemedim fotoğrafta iyice silik duruyor normalde bu halinden daha belirgindi ilk 5 dkda belirdi ama emin olamıyor kesin olmadı bu ay yine olursa da bir mucize olur

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Sağol canım. Silikte olda pozitif diyorlar ama sen genede umutlanma canım üzülme yani git yarın bi kan testi yaptır bu mübarek günde inşallahhh hamilesndir :) haber ver banada :) bende yarına kadar beklicem inşallah adet olmazsam idrar testi yapçam

Ayy inşallah canım ya Allahım büyük ol derse olduranım nasip eder bize bu mutluluğu inşallah mutlaka haber veririm sen de durumdan haberdar edersin inşallah güzel haberlerimiz olur

Sizde hayıt tohumu kullanmayı düşünün lütfen. Sivilce ve saç dökülmesine birebir

Sizde hayıt tohumu kullanmayı düşünün lütfen. Sivilce ve saç dökülmesine birebir
Aslında adetimde sıkıntı olmadığı için hayıt tohumu veya soğan kürü yapmayı düşünmüyordum ama hormon tahlilinden sonra başlıcaktım eğer saç dökülmesine ve sivilcelenmeye iyi geliyorsa başlarım tabiki hemen. Hiçte sevmiyorum bitkisel çayları özellikle bu sıcakta

Hayıt tohumunu bir ara kullandım ben civan perçemiyle birlikte gerçekten de adetini getirdi ama eve hiç hoş bir tadı yok çok acı bişey doktorun bana yasakladı kürleri şuan tedavideyiz inofolic kullanıyorsun sakın soğan ya da başka bir kür yapma dedi ona bırktım ben de kendimi

Eczanede hapı var ben hapını içiyorum günde bir tane. Doktorda reçete ediyor. Sivilce tüylenme saç dökümü kalmaz Allah’ın izni ile ama en az 3 ay kesintisiz. Doktorunuzla görüşün. Danışın lütfen.

Bende Profa gittim. Bana inofolic combi verdi. Ama ben agnucaston tb ve Nature Supreme (epa+dha +d3vit) capsul içiyorum dedim. Agnucaston bırakmak istemiyorum çok inanıyorum dedim. Bırakma bir zararı yok dedi. Bunlar dışında kür yapmıyorum bende. AMH gayet süper çıktı HSG normal çıktı Allah’a şükür zamanı var demek ki. Gelsin bebişim ama artık :)

İnşallah canım bu kadar emeklerimizin beklentilerimizin karşılığını alırız Rabbim minik mucizelerimizi en kısa zamanda nasip eder bize inşallah :)

Öylemi bende bugün doktora gidicem bakalım inşallah güzel şeyler duyarım.

Ne zamandır düşünüyorsunuz bebek?

Ben korkunç stres yaptım ama AMH ve Hsg sonucum çok iyi diğer testlerimde iyi Allah'a şükür elbette olacak. çok rahatladım .Bir prof ve diğer doktorlar normal dedi. Prof inofolic ile gebe kalacağını düşünüyorum dedi. Yaşım 35, multifolikülerim. Tam PCO da değil. AMH 5 küsür çıktı. Çok şükür.

Doktordan geldim şimdi canım gebelik yokmuş maalesef adetin geçmesine rağmen rahim duvarım da inceymiş adet sökücü vermedi cyclo progynova diye bi ilaç verdi 21 gün kullanılıyor onu kullan adet olacaksın sonra da gel hormonlara bakıp klomen verelim dedi ama bu arada inofıliği kesinlikle düzenli kullanmaya devam et dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…