- 27 Ekim 2022
- 27
- 22
Merhaba ben suan 29 yaşında pcoslu ve yeni gebe biri olarak yazıyorum bu mesajı. Hiç korkma dert etme sıkıntı yapma allah öyle bir kararlıyor ki ben de çok korkmuştum hatta liseden beri biliyorım pcos hastası olduğumu ben sürekli doğum kontrol hapıyla regli oluyordum. Bırakınca hapı yine düzensizleşiyordu ki normalde ben de cok zayıftım ama pcos yüzünden deli gibi kilo aldım suan 88 kiloyum ve 171 boyundayım kilolu hamile kaldım. Gözüm o kadar korkmuştu ki ya gebe kalamazsam diye. Size tavsiyem tabikii kilo vermeniz ama veremiyorum diye de kendinizi üzmemeniz. Streste gebeliğe engel çünkü. Ben temmuzda evlendim ekim 9 da doğum günümde gebeliğimi ögrendim hediye gibi oldu vallahi. Öncelikle yapman gerekeni söylüyorum rahat ol. Kafaya takma bir de kuzenimin tavsiyesi ile gynositol diye bir takviye edici gıda var asla ilaç değil altını çiziyorum eczanelerde satılıyor. Eczaneden alın öyle trendyol falan hi
Girişmeyin. İnanılmaz etkisini gördüm. Yumurta kalitesini arttırıyor pcos hastalığına birebir. Ben 2 kutu kullandım 2. Kutu bitince çook şükür gebe kaldığımı ögrendim. Eşimde kullandı bu arada. Allah nasip etti mi her şey olur. Ama bir deneyin derim iyi akşamlar
Girişmeyin. İnanılmaz etkisini gördüm. Yumurta kalitesini arttırıyor pcos hastalığına birebir. Ben 2 kutu kullandım 2. Kutu bitince çook şükür gebe kaldığımı ögrendim. Eşimde kullandı bu arada. Allah nasip etti mi her şey olur. Ama bir deneyin derim iyi akşamlar