İnofolic Kullananlar 2018

Evet tabi çok şükür Allah sanada şifa versin inşallahhh:) hep hayırlısı diye dua ediyorum canım allah inşallh nasip eder :)
Canım senin hamilelik belirtilerin nasıldı peki benim şuan adet belirtim bile Yok sadece kasıkta hafif sızı var

Bende bilmiyorum 3 kutu bıtırdım 4. kutuda yarım kaldı regl oldum dıye sevındım test yaptım koca bı sıfır 0 :/ sonra hala olamadım bı sokturucude ne zamana oldurur bılmıom aynen sende bı bekle bakalım belkı hamıle olabılırsın olmazsan yenıden gozuk ben gecıktıgınde gıtmısdım baksın dıye kıst gordu ıste
Merhabalar, inofolic içiyorsanız bir gün bile bırakmanız, düzenli kullanmanız lazım. Hatta gün içinde tekini bile unutup içmemezlik yapma derdi benim doktorum. İçinde sadece folik asit değil inozitol diye bir etken madde daha var. Bu da kaliteli yumurta oluşması için veriliyor. Özellikle pkolulara. Düzenli kullanımında da olumlu örnekleri çok fazla. Prospektüsünde bile yazıyor hatta, pkolular içindir gibi bir cümle var.

Ben 19 ay kullandım. İlk ayından gebe kalan da olmuş fakat benim çok inatçı bir pko tablom vardı, aynı zamanda eşimden de biraz sıkıntımız vardı (ileri hareket ve morfoloji) yine de elhamdulillah femara ve çatlatma iğnesi de kullandık ve pozitif gördük. Binlerce kere şükürler olsun.

Hiç aksatmadan kullanmanızı tavsiye ederim naçizane. Hatta ben gebelik oluştuktan sonra da kullandım, 12.haftam dolunca inofolic combiyi bırakıp mutlivitamine geçtik.

Hadi ya o zaman bu inofolic bizim işimize yaramaz ben doktor değiştircem haftaya tekrar gidicem bakalım ne olcak hangi ilaç etkili acaba

inofolic bırakırsanız çok yanlış yaparsınız. Bir çok araştırma inofolic combi nin içeriğinin metformin gibi yani şeker hapı gibi metobolizmayı düzenlediğini gösteriyor. üstelik yan etkisi yok. siz sadece folik asit değil myo inositol ve dkiro inositol alıyorsunuz. bunlarda vitamin olarak biliniyor fakat farklı bir takviye. asla bırakmamanız gerekiyor inofolic. çok yanlış birbirinizi yanlış yönlendirmeyin lütfen

Kizlar bende de pko var ama gebelik oluyo bende sadece tavsiyem size
Bal tarcin corek otu karisimi yapim ama duzenli icin mesela adetten sonra 10 gun hem hastaliginiz duzelir hem yumurtlama bide hayit cayi var karisik onu icin allhin izniyle olur.

sagol canım benım bı regl olsam sogan kurunude denıcem ama olamadım daha

Tamam canım yapıcam inşallah gerek kalmaz tabi :KK43: çok sağol valla. Ben zayıfım tüylenmede öyle çok yok bi kaç kıl çıkıyor çenemde o kadar

aynen canım bende ıstıyorum bebıs 2 aydır ugrasıyorum. benım sıvılce ve tuylenmem vardı hos hala var allahtan lazerle tuylere care buldum cıkmıyorlar :KK70: ama sıvılceler regl donemınden bı hafta once cıkıo ve ben o zaman anlıyorum regl olcagımı

inofolic bırakırsanız çok yanlış yaparsınız. Bir çok araştırma inofolic combi nin içeriğinin metformin gibi yani şeker hapı gibi metobolizmayı düzenlediğini gösteriyor. üstelik yan etkisi yok. siz sadece folik asit değil myo inositol ve dkiro inositol alıyorsunuz. bunlarda vitamin olarak biliniyor fakat farklı bir takviye. asla bırakmamanız gerekiyor inofolic. çok yanlış birbirinizi yanlış yönlendirmeyin lütfen

Bırbımızı yanlıs yonlendırmıyoruz doktorun soyledıgını soyledım ben arkadasa cunku onunda regl gecıkmesı olmus kullandıgı halde ben de de eger exktrem bı drum yok ıse dr gıtmesını soledım onu bırak dıye orgutlemedım yanı onun ıcerıgınde neler var bende bılıyorum

aynen canım bende ıstıyorum bebıs 2 aydır ugrasıyorum. benım sıvılce ve tuylenmem vardı hos hala var allahtan lazerle tuylere care buldum cıkmıyorlar :KK70: ama sıvılceler regl donemınden bı hafta once cıkıo ve ben o zaman anlıyorum regl olcagımı

Agnucaston tb deneyin. Hayıt hapı ben bunu da kullanıyorum adetlerinizi düzene sokra sivilce kıl tüy azaltır.buna da ara vermeyeceksiniz. en az 3 ay.doktorunuza danışın lütfen. aktardan alıp çayını da içebilirsiniz.

Merhabalar, inofolic içiyorsanız bir gün bile bırakmanız, düzenli kullanmanız lazım. Hatta gün içinde tekini bile unutup içmemezlik yapma derdi benim doktorum. İçinde sadece folik asit değil inozitol diye bir etken madde daha var. Bu da kaliteli yumurta oluşması için veriliyor. Özellikle pkolulara. Düzenli kullanımında da olumlu örnekleri çok fazla. Prospektüsünde bile yazıyor hatta, pkolular içindir gibi bir cümle var.

Ben 19 ay kullandım. İlk ayından gebe kalan da olmuş fakat benim çok inatçı bir pko tablom vardı, aynı zamanda eşimden de biraz sıkıntımız vardı (ileri hareket ve morfoloji) yine de elhamdulillah femara ve çatlatma iğnesi de kullandık ve pozitif gördük. Binlerce kere şükürler olsun.

Hiç aksatmadan kullanmanızı tavsiye ederim naçizane. Hatta ben gebelik oluştuktan sonra da kullandım, 12.haftam dolunca inofolic combiyi bırakıp mutlivitamine geçtik.

İçerisinde yazanı okudugum ıcın sızın kadar bılgıye sahıbım sadece sızın gıbı belkı ınatcı bır pko vardır ve duzene sokmadıgını dr un da bı ıse yaramadıgını soyledı belkı benım doktroum bana bu sekılde yanlıs bı bılgı verdı bılemıyorum kı hamıle kalsan dahı kullan demısdı

Agnucaston tb deneyin. Hayıt hapı ben bunu da kullanıyorum adetlerinizi düzene sokra sivilce kıl tüy azaltır.buna da ara vermeyeceksiniz. en az 3 ay.doktorunuza danışın lütfen. aktardan alıp çayını da içebilirsiniz.

birden fazla bıtkı kullanımıda kotuye cıkar dıye neyın ıyı neyın kotu oldugunu kestıremıyor ınsan bırı sogan bırı corek otu bırı ıncır derken ınsanlar sasırıyor ıste bakalım oncelık olarak kıstlerın temızlenmesı lazım bızlerdekı regl donemını rahat atlatalım

birden fazla bıtkı kullanımıda kotuye cıkar dıye neyın ıyı neyın kotu oldugunu kestıremıyor ınsan bırı sogan bırı corek otu bırı ıncır derken ınsanlar sasırıyor ıste bakalım oncelık olarak kıstlerın temızlenmesı lazım bızlerdekı regl donemını rahat atlatalım

polikistikte kistler bildiğiniz kist değil yalnız. overin yapısı o şekilde. hayıt tüm hormonları düzene sokuyor, memedeki kisti herşeyi yok ediyor.

http://www.bugday.org/portal/haber_detay.php?hid=74

http://www.mypcos.info/1/treatments/natural/vitex/ google translate ile çevirebilirsiniz. avrupa hayıt kullanıyor :) bizimkiler tü kaka der anca

Hiç aksatmadan kullanmanızı tavsiye ederim naçizane. Hatta ben gebelik oluştuktan sonra da kullandım, 12.haftam dolunca inofolic combiyi bırakıp mutlivitamine geçtik.[/QUOTE
En iyisini yapmışsın canım olur olur merak etme Allah’ın izniyle :)

İçerisinde yazanı okudugum ıcın sızın kadar bılgıye sahıbım sadece sızın gıbı belkı ınatcı bır pko vardır ve duzene sokmadıgını dr un da bı ıse yaramadıgını soyledı belkı benım doktroum bana bu sekılde yanlıs bı bılgı verdı bılemıyorum kı hamıle kalsan dahı kullan demısdı
Ben hamile kaldığım için yardımcı olmaya çalışıyorum benim gibi bu hastalıktan çeken birini gördüm mü... Benim tedavi sırasında inofolicle birlikte üç-dört ilaç içip adet görmediğim ay da olmuştur, yine de ilacı kesmedik. Hatta arada hormonlar toplansın diye diane35 de içtim, o sıra bile kesmedik ilacı. Düzene sokmadı deyip kesmek doğru bir yaklaşım değil inofolic gibi bir ilaca...

Amacım kötü değildi, biraz savunma modunda yazmışsımız sanki ama yanlış anlamayın lütfen. Konu açmışsınız kullananlar olumlu olumsuz geri dönüş yapsın size diye, elimden geldiğince yazmaya çalıştım. Ne kadar bilgili olursak olalım ben tedavi gördüğüm 19.ayda (hamile kaldığım ayda) bile hala arkadaşlarla fikir alışverişi yapıyorduk. Sağolsunlar bana da burada yardım eden çok oldu. Okumadığım yer kalmamıştır bir bilgi kırıntısı bulayım diye. Dediğim gibi tek sıkıntımız pko da değildi, ona rağmen gebe kalınca herkese yardımcı olmaya çalışıyorum naçizane.

Siz kutu yarıda kaldı, regl oldum, doktor gereksiz dedi vs yazınca boşuna tedavinizi yarıda kesmeyin diye uzun uzun yazmaya çalıştım. Bir hap bile içmemezlik yapılmamalı, kesintisiz düzenli kullanılmalı diye belirttim, hatta hamilelikte bile ilk 12hafta içmeyi sürdürdüm diye ekledim.

Çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısıyla siz de mucizenize kavuşursunuz.

Ürünün ne olduğunu tabikide biliyorum içeriğinide. Ama adetimi düzenlemediği için şüphelendim bian ilaçtan acaba banamı iyi gelmedi diye herkesin bünyesi ayrı çünkü rahatsızlık dereceside ben burdan yola çıkarak ilaç kullanmıyorum gene doktora gidicem biz sadece bize ilacın nasıl bi etki yapıp yapmadığını konuştuk yanlış yönlendirme asla değil

Ürünün ne olduğunu tabikide biliyorum içeriğinide. Ama adetimi düzenlemediği için şüphelendim bian ilaçtan acaba banamı iyi gelmedi diye herkesin bünyesi ayrı çünkü rahatsızlık dereceside ben burdan yola çıkarak ilaç kullanmıyorum gene doktora gidicem biz sadece bize ilacın nasıl bi etki yapıp yapmadığını konuştuk yanlış yönlendirme asla değil

Tabi ki sizi anlıyorum. Ben bu işlerin içinde çalıştım. O sebeple tıbbi litaratürde çok taradım. İnofolic, metforminden daha iyi. Pco biraz inatçı. Pes etmeyelim. İnanın bende folik asit diye gülüp geçiyordum. Gerçekten çok taradım tıbbi literatür. Emin olun döngüyü düzene sokuyor ama sabredelim.

Tabi ki sizi anlıyorum. Ben bu işlerin içinde çalıştım. O sebeple tıbbi litaratürde çok taradım. İnofolic, metforminden daha iyi. Pco biraz inatçı. Pes etmeyelim. İnanın bende folik asit diye gülüp geçiyordum. Gerçekten çok taradım tıbbi literatür. Emin olun döngüyü düzene sokuyor ama sabredelim.
Cevabınız için teşekkürler doğrudur tabikide. İnsan biraz sabırsızlanıyor zamanıda gelmeyince işte ilaca bahane buluyoruz sanırım :KK43:

Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 4 aydır kullanıyorum inofolik kombiyi mart ayında 1hafta nisan ayında 4 gün mayıs ayında 1 gün gecikti sadece adetim ilacı kullanmadan önceki iki ay yaklaşık 15 er gün gecikmişti ama mayıs ayında adetten sonra yumurta takibi yaptı doktor ve 17. Gün progesteron testiyle yumurtlamamışsın dedi bir ay önce çok güzel yumurtlamışsın değerlerin mükemmel dedi ama o zaman da bebek olmadı. Şuan 5 günlük adet gecikmem var bu ay klomene başlıcaz ama halen adet olmadım bi de acaba ramazandan dolayı ilaç saatleri değişti arada birkaç unuttuğum da oldu ondan bu ay fayda etmemiş olabilir mi dedim doktora olabilir ama sen yine kullan az kaldı ramazanın bitmesine sakın bırakma bu ilacı dedi

Bu arada bende pkoluyum ve yumurta tembelliğim var

Arkadaşım bende bundan yaklaşık 2 yıl önce adet öncesi çok gergin oluyordum. Ve doktor bana Hayıt hapı verdi. Bende araştırdım 4 ay hiç ara vermeden kullandım. 55-60 günde bir adet görüyordum. Kullanımdan sonra adetim düzene girdi ve günü gününe adet gördüm. Doktoruma dediğimde bunu saçma buldu ilaca bağlamadı düzene girmesini. Bende çok tıbbi lütaratür tarafım. Hayır tohumu yani vitex agnus castus işe yarıyor. Şimdi 1 ay bitti bakalım gergin ara vermeden alıyorum. İnofolic combi de 20 gün oldu başlayalı. İnanıyorum ki olacak. Sabretmeliyiz

İnşallah ben evlenmeden önce çok geç geliyordu çok düzensizdi ama evlenince düzene girmişti ta ki bebek isteyene kadar bebek istediğimizden beri gecikmeler oluyor 3-5 gün ya da 1 hafta 10 gün kadar bu ay da ilk defa yumurtlamadın dedi doktor daha önceki aylarda hiç olmamıştı böyle bişey yıkıldım resmen çok zorlu bir süreçmiş bu Allah nerde varsa hepimize sabır ve sonunda mucizelerimizi versin inşallah

Merhabalar bende kendimi bildim bileli pkoyum. 3-4 ayda bir olurum adet. Evlendim 3 ay adet olmadım doktora gittim o sıra bebek istemiyorduk o yüzden doktor doğum kontrol hapı verdi 8 ay kullandım bıraktım ve inofolice başladım 3 ay kullandım günü günümde adet oldum bu ay inofolici bıraktım çünkü adetimin gelme sebebinin inofolic olup olmadığını öğrenmek için bıraktığım halde bu ayda zamanımda adet gördüm allaha şüküt tekrar başlıcam inofolice pazarteside hormon testi yaptırıcam bakalım adet görüyorum fakat saç dökülmem ve sivilcelenme sorunum çok fazla :KK43:

X