Merhabalar, inofolic içiyorsanız bir gün bile bırakmanız, düzenli kullanmanız lazım. Hatta gün içinde tekini bile unutup içmemezlik yapma derdi benim doktorum. İçinde sadece folik asit değil inozitol diye bir etken madde daha var. Bu da kaliteli yumurta oluşması için veriliyor. Özellikle pkolulara. Düzenli kullanımında da olumlu örnekleri çok fazla. Prospektüsünde bile yazıyor hatta, pkolular içindir gibi bir cümle var.
Ben 19 ay kullandım. İlk ayından gebe kalan da olmuş fakat benim çok inatçı bir pko tablom vardı, aynı zamanda eşimden de biraz sıkıntımız vardı (ileri hareket ve morfoloji) yine de elhamdulillah femara ve çatlatma iğnesi de kullandık ve pozitif gördük. Binlerce kere şükürler olsun.
Hiç aksatmadan kullanmanızı tavsiye ederim naçizane. Hatta ben gebelik oluştuktan sonra da kullandım, 12.haftam dolunca inofolic combiyi bırakıp mutlivitamine geçtik.[/QUOTE
aynen canım bende ıstıyorum bebıs 2 aydır ugrasıyorum. benım sıvılce ve tuylenmem vardı hos hala var allahtan lazerle tuylere care buldum cıkmıyorlar
ama sıvılceler regl donemınden bı hafta once cıkıo ve ben o zaman anlıyorum regl olcagımı
En iyisini yapmışsın canım olur olur merak etme Allah’ın izniyle :)