İnofolic Kullananlar 2018

hayırlısı olsun. ben bu cyclo ve dbenzeri doğum kont haplarınıı kullanmayı sevmiyorum. altta yatan nedeni çözmek önemli olan.bunlar geçici çözümler şeklinde düşünüyorum. hayırlısı olsun.inofolic inşallah işe yarayacaktır.

Olsun canım hayırlısı inşallah diğer ay olur. Bende hala adet olmadım yarın veya diğer gün gidicem tekrar doktora. Herkes öyle diyor canım inofolic iyiymiş devam edelim bakalım iki ay daha allah büyük sıkma canını

Doğum kontrol hapı değil ki bu östrojen ve progesteron içeren adetin sökülmesi için gerekli hormonlar olan hap sebebi pko ve klomen kullanabilmek için adet olmam lazım o yüzden de kullanmam gereken bi hap evet hormon ve kimyasal bütün ilaçlar ben de sevmiyorum bebeğimin olmasını da çok istiyorum bu yüzden bebek olana kadar hangi hapı kullanmam gerekiyorsa kullanıcam yapacak bişey yok canım doktor olan biz değiliz onlar biz kaş yapalım derken kürlerle göz çıkarabiliriz yada bitki haplarıyla onlar değerlere hormonlara tahlillere bakarak yapıyor yapılması gerekeni

Aynen canım evet olmadı çok üzüldüm çok yıkıldım ama geçen sene de ramazanda böyle adet gecikmesi yaşamıştım ve 1 ay oruç tutabilmiştim bardağın dolu tarafı kazaya kalmıyor oruçlar :))

Üzülüyor insan canım haklısın ama napalım nasip elbet zamanı gelir hayırlısıyla:) aynen öyle canım :)

Üzülüyor insan canım haklısın ama napalım nasip elbet zamanı gelir hayırlısıyla:) aynen öyle canım :)
inşallah canım ya zamanını bekliyoruz biz de elden başka bişey gelmiyor hayırlı vakitte gelsin bebişlerimiz inşallah bi olsun da doğsunlar popolarına popolarına vurucaz onların bizi bu kadar beklettikleri için :))

Amin canım inşallahhhh. Hahaha evet hiç sorma ya daha gelmeden bizi strese soktular :))

Amin canım inşallahhhh. Hahaha evet hiç sorma ya daha gelmeden bizi strese soktular :))
Ya çok tuhaf bişey oldu anlam veremediğim bugün doktor kan tahlili yaptı ve gebelik yok dedi rahmin de ince kalınlaşmamış o yüzden adet söktürücü işe yaramaz dedi 21 günlük yukarıda yazdığım ilacı verdi ilaç bitince 21 gün sonra adet olursun dedi. Bende biraz önce lavaboya girdim peçeteye şeffaf akıntıyla karışık pembemsi akıntı geldi ve şuan karnında kasığımda dolgunluk arada da batma hissi var adet desem değil çünkü doktor olmaz adetin dedi orucu da bozamadım ne olduğunu bilmiyorum benzer bir durum yaşayan ya da bilen var mı ki ne acaba bu beta hcgde çıkmayıp yerleşme kanamasından sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ki ?

İlginç canım acaba geç döllenme falan mı oldu ki belki yerleşme kanamasıdır inşallah tabi. Geç döllenmeyse çıkmaz kandada erkenden.tuhaf gerçekten

Rahim içi kalın değilse ki doktorunuzda demiş, gebelik oluşması pek mümkün değil

Kızlar hormon sonuçlarım çıktı yorumlarmısınız?

Eklentiler

• D1215050-B4B9-441A-9458-B5F976E4076B.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 218
Pco sunuz zaten Lh , Fsh 2 katı. E2 91 mi? Öyle ise 3.gün için biraz yüksek gibi sanki

kızlar herkese mrb. pco olduğumu yeni öğrendim. muayenede sanırım biri 10 biri 8 mmlik iki kist çıktı.doktor kan sonucuna göre konuşcaz ilaç başlıycam dedi. kilom var adet problemimde son 6 7 aydır fazlalaştı öncesinde aylık adetimi bi kaç gün gecikmeylede olsa olurdum. sivilce kıllanma gibi problemlerim yok.adet düzenimin normal zamanları regl öncesi herkeste olan tarzda bi kaç sivilcem çıkar sadece.doktor ilaçla başlıycaz önce kilo vereceksin dedi. 1 senedir çocuğumuz olmuyo.eşiminde sperm hareketliliği az. napcam bilmiyorum şaştım kaldım.burdan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.varmı benim gibi çok kilosu ola?.eşindede problem olan ?

Ben varim cnmm ayni sekilde esimde sorun vardi ama ilac tedavisi oldugu 2 ayinda hamile kaldigimi ogrendim sonrasinda kaybim oldu korunmayi biraktigim ay tekrar hamile kaldim

Ben bal corek otu tarcinin cok faydasini gordum adetlerimi duzenledi hep.ara arada hayit cayi ictim.bu sekilde adetlerim duzenlendi.en onemliside kafaya takmamak arkadaslar ben 2 yila yakin her ay hamilemiyim diyerek gecti esim tedavi olurken 3 ay olmaz nasilsa kafasindayken hamile kaldim daha sonrasinda da korunmayi biraktigim ay olmaz derken yine hamile kalmisim.

Merhaba canım bende pko vardı sımdı 9 haftalık hamıleyım 3-4 aylık bır tedavı gordum duphston yyazdıkdan sonra hamıle kaldım ama ben cıvan percemı aspır yagı ve keten tohum yagını kullandım ve o sure zarfında 6cm lık kıstım kayboldu hergun kahverengı akıntım vardı megerse kıstlerım gıdıyormus:)) arastırıp denemenı tavsıye ederım canım

hamile misin canım çok sevindim..darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…