Canım senin hamilelik belirtilerin nasıldı peki benim şuan adet belirtim bile Yok sadece kasıkta hafif sızı varEvet tabi çok şükür Allah sanada şifa versin inşallahhh:) hep hayırlısı diye dua ediyorum canım allah inşallh nasip eder :)
Merhabalar, inofolic içiyorsanız bir gün bile bırakmanız, düzenli kullanmanız lazım. Hatta gün içinde tekini bile unutup içmemezlik yapma derdi benim doktorum. İçinde sadece folik asit değil inozitol diye bir etken madde daha var. Bu da kaliteli yumurta oluşması için veriliyor. Özellikle pkolulara. Düzenli kullanımında da olumlu örnekleri çok fazla. Prospektüsünde bile yazıyor hatta, pkolular içindir gibi bir cümle var.Bende bilmiyorum 3 kutu bıtırdım 4. kutuda yarım kaldı regl oldum dıye sevındım test yaptım koca bı sıfır 0 :/ sonra hala olamadım bı sokturucude ne zamana oldurur bılmıom aynen sende bı bekle bakalım belkı hamıle olabılırsın olmazsan yenıden gozuk ben gecıktıgınde gıtmısdım baksın dıye kıst gordu ıste
Hadi ya o zaman bu inofolic bizim işimize yaramaz ben doktor değiştircem haftaya tekrar gidicem bakalım ne olcak hangi ilaç etkili acaba
Kizlar bende de pko var ama gebelik oluyo bende sadece tavsiyem size
Bal tarcin corek otu karisimi yapim ama duzenli icin mesela adetten sonra 10 gun hem hastaliginiz duzelir hem yumurtlama bide hayit cayi var karisik onu icin allhin izniyle olur.
Tamam canım yapıcam inşallah gerek kalmaz tabiçok sağol valla. Ben zayıfım tüylenmede öyle çok yok bi kaç kıl çıkıyor çenemde o kadar
inofolic bırakırsanız çok yanlış yaparsınız. Bir çok araştırma inofolic combi nin içeriğinin metformin gibi yani şeker hapı gibi metobolizmayı düzenlediğini gösteriyor. üstelik yan etkisi yok. siz sadece folik asit değil myo inositol ve dkiro inositol alıyorsunuz. bunlarda vitamin olarak biliniyor fakat farklı bir takviye. asla bırakmamanız gerekiyor inofolic. çok yanlış birbirinizi yanlış yönlendirmeyin lütfen
aynen canım bende ıstıyorum bebıs 2 aydır ugrasıyorum. benım sıvılce ve tuylenmem vardı hos hala var allahtan lazerle tuylere care buldum cıkmıyorlarama sıvılceler regl donemınden bı hafta once cıkıo ve ben o zaman anlıyorum regl olcagımı
Merhabalar, inofolic içiyorsanız bir gün bile bırakmanız, düzenli kullanmanız lazım. Hatta gün içinde tekini bile unutup içmemezlik yapma derdi benim doktorum. İçinde sadece folik asit değil inozitol diye bir etken madde daha var. Bu da kaliteli yumurta oluşması için veriliyor. Özellikle pkolulara. Düzenli kullanımında da olumlu örnekleri çok fazla. Prospektüsünde bile yazıyor hatta, pkolular içindir gibi bir cümle var.
Ben 19 ay kullandım. İlk ayından gebe kalan da olmuş fakat benim çok inatçı bir pko tablom vardı, aynı zamanda eşimden de biraz sıkıntımız vardı (ileri hareket ve morfoloji) yine de elhamdulillah femara ve çatlatma iğnesi de kullandık ve pozitif gördük. Binlerce kere şükürler olsun.
Hiç aksatmadan kullanmanızı tavsiye ederim naçizane. Hatta ben gebelik oluştuktan sonra da kullandım, 12.haftam dolunca inofolic combiyi bırakıp mutlivitamine geçtik.
Agnucaston tb deneyin. Hayıt hapı ben bunu da kullanıyorum adetlerinizi düzene sokra sivilce kıl tüy azaltır.buna da ara vermeyeceksiniz. en az 3 ay.doktorunuza danışın lütfen. aktardan alıp çayını da içebilirsiniz.
birden fazla bıtkı kullanımıda kotuye cıkar dıye neyın ıyı neyın kotu oldugunu kestıremıyor ınsan bırı sogan bırı corek otu bırı ıncır derken ınsanlar sasırıyor ıste bakalım oncelık olarak kıstlerın temızlenmesı lazım bızlerdekı regl donemını rahat atlatalım
Merhabalar, inofolic içiyorsanız bir gün bile bırakmanız, düzenli kullanmanız lazım. Hatta gün içinde tekini bile unutup içmemezlik yapma derdi benim doktorum. İçinde sadece folik asit değil inozitol diye bir etken madde daha var. Bu da kaliteli yumurta oluşması için veriliyor. Özellikle pkolulara. Düzenli kullanımında da olumlu örnekleri çok fazla. Prospektüsünde bile yazıyor hatta, pkolular içindir gibi bir cümle var.
Ben 19 ay kullandım. İlk ayından gebe kalan da olmuş fakat benim çok inatçı bir pko tablom vardı, aynı zamanda eşimden de biraz sıkıntımız vardı (ileri hareket ve morfoloji) yine de elhamdulillah femara ve çatlatma iğnesi de kullandık ve pozitif gördük. Binlerce kere şükürler olsun.
Hiç aksatmadan kullanmanızı tavsiye ederim naçizane. Hatta ben gebelik oluştuktan sonra da kullandım, 12.haftam dolunca inofolic combiyi bırakıp mutlivitamine geçtik.[/QUOTE
En iyisini yapmışsın canım olur olur merak etme Allah’ın izniyle :)aynen canım bende ıstıyorum bebıs 2 aydır ugrasıyorum. benım sıvılce ve tuylenmem vardı hos hala var allahtan lazerle tuylere care buldum cıkmıyorlarama sıvılceler regl donemınden bı hafta once cıkıo ve ben o zaman anlıyorum regl olcagımı
Ben hamile kaldığım için yardımcı olmaya çalışıyorum benim gibi bu hastalıktan çeken birini gördüm mü... Benim tedavi sırasında inofolicle birlikte üç-dört ilaç içip adet görmediğim ay da olmuştur, yine de ilacı kesmedik. Hatta arada hormonlar toplansın diye diane35 de içtim, o sıra bile kesmedik ilacı. Düzene sokmadı deyip kesmek doğru bir yaklaşım değil inofolic gibi bir ilaca...İçerisinde yazanı okudugum ıcın sızın kadar bılgıye sahıbım sadece sızın gıbı belkı ınatcı bır pko vardır ve duzene sokmadıgını dr un da bı ıse yaramadıgını soyledı belkı benım doktroum bana bu sekılde yanlıs bı bılgı verdı bılemıyorum kı hamıle kalsan dahı kullan demısdı
Ürünün ne olduğunu tabikide biliyorum içeriğinide. Ama adetimi düzenlemediği için şüphelendim bian ilaçtan acaba banamı iyi gelmedi diye herkesin bünyesi ayrı çünkü rahatsızlık dereceside ben burdan yola çıkarak ilaç kullanmıyorum gene doktora gidicem biz sadece bize ilacın nasıl bi etki yapıp yapmadığını konuştuk yanlış yönlendirme asla değilinofolic bırakırsanız çok yanlış yaparsınız. Bir çok araştırma inofolic combi nin içeriğinin metformin gibi yani şeker hapı gibi metobolizmayı düzenlediğini gösteriyor. üstelik yan etkisi yok. siz sadece folik asit değil myo inositol ve dkiro inositol alıyorsunuz. bunlarda vitamin olarak biliniyor fakat farklı bir takviye. asla bırakmamanız gerekiyor inofolic. çok yanlış birbirinizi yanlış yönlendirmeyin lütfen
Ürünün ne olduğunu tabikide biliyorum içeriğinide. Ama adetimi düzenlemediği için şüphelendim bian ilaçtan acaba banamı iyi gelmedi diye herkesin bünyesi ayrı çünkü rahatsızlık dereceside ben burdan yola çıkarak ilaç kullanmıyorum gene doktora gidicem biz sadece bize ilacın nasıl bi etki yapıp yapmadığını konuştuk yanlış yönlendirme asla değil
Cevabınız için teşekkürler doğrudur tabikide. İnsan biraz sabırsızlanıyor zamanıda gelmeyince işte ilaca bahane buluyoruz sanırımTabi ki sizi anlıyorum. Ben bu işlerin içinde çalıştım. O sebeple tıbbi litaratürde çok taradım. İnofolic, metforminden daha iyi. Pco biraz inatçı. Pes etmeyelim. İnanın bende folik asit diye gülüp geçiyordum. Gerçekten çok taradım tıbbi literatür. Emin olun döngüyü düzene sokuyor ama sabredelim.
Bu arada bende pkoluyum ve yumurta tembelliğim var