İnofolic Kullananlar 2018

Bunları nasıl kullandın canım bilqi verrmsn

Canım aktardan Düzensiz regl dönemlerim için civanperçemi verdi onu dedi yoğurda kat aç karnına sabah aksam ye dedi. ardından bır tatlı kaşığı aspir yağı ve keten tohumu yağı içtim bı ay düzenli yaptım oda sürekli beyaz akıntı yerıne kahverengı akıntı gelıyordu kontrle gıttım kıstımden eser kalmamısdı sonrasında zaten duphstn verdı onu kullandım artık denk mı geldı rabbım kısmet ettıde ogune hepsı ust uste mı geldı bılmıyorum ama hamıle kaldım sen nıyet et yap bakalım ben baya arastırmısdım aspır yagını falan baya ınsan hamıle kalmıs ve kıstlerden arınmısdı İnstgramdan bakabılırsın aspır yagı yorumlarına

dün kontrole gittim. hormonlarım normalmiş amh yüksek o da pco dan dedi doktor.glukofen verdi tarlusal verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. önce adetlerini düzenliycez çocuk için dedi herkesin ilk etapta bu şekilde mi oldu ?

evet canım benım. öncelik olarak bana ınofolıc verdı bı ay duzenledı sonrakı ay ıse yaramadı tarlusal verdı soktu dogum kntrle basladım duzeldı ardından kıstler temızlendı kullandıgım ek takvıyelerle bırlıkte ardından duphston verdı sonra da hamıle kaldım aynı surec ısdlıyor kı 1 sene cok normal eger 1 sene sonra olmaz ıse telaslan demısdı bana doktor ama ben 2-3 ayda telas yapmısdım kı martta basladım 4ay sonra hamıle kaldım

bakalım inşallah bende 3 4 ay gibi bi sürede hamile kalabilirim.çevreden başlıyolar sormaya çocuk yokmu diye. her yerde bebek görmek bile bi süre sonra alt üst ediyo psikolojini.

bakalım inşallah bende 3 4 ay gibi bi sürede hamile kalabilirim.çevreden başlıyolar sormaya çocuk yokmu diye. her yerde bebek görmek bile bi süre sonra alt üst ediyo psikolojini.

ya tatlım ole dusunme sorsunlar ıstedıklerı kadar ben her ay bı hevesle beklerdım bak rabbım cok bıle bekletmedı ama ılk defa agustos ayında beklemedım ya dedım olmaz umursamadım 35 gun oldu dedım zaten hep 35 aha bı baktım hamıleyım hemde 5 haftalık sımdıde nasıl bakcam nasıl buyutucem derdı var

Allah razı olsun canım benim bende senin qibi bi araştırayım snra uyqulamaya qeçeyim içimi ferahlattın

Konu biraz eski ancak bir sorum olacak. İnofolic sadece pko rahatsızlığı olanların kullanması gereken bir ilaç mı? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Konu biraz eski ancak bir sorum olacak. İnofolic sadece pko rahatsızlığı olanların kullanması gereken bir ilaç mı? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Hayir canim ben pco degilim ama kullandim gunde 1 tane ve biri dis gebelik biri kimyasal ve simdide bu ilacla hamileyim

Hayir canim ben pco degilim ama kullandim gunde 1 tane ve biri dis gebelik biri kimyasal ve simdide bu ilacla hamileyim
Çok sevindim adına, sağlıklı bir hamilelik olur inşallah. Sağ salim alırsın kucağına bebişini umarım. Benim bu ay 2.denemem, olmazsa önümüzdeki aya kullansam mı diyorum ama diğer folikasitler gibi alabiliyor muyuz, yoksa doktor kontrolü mü gerekli acaba?

Alabilirsin bence ustunde ilac değildir yazıyor ama cok merak edersen doktora danis

siz ton olan mı yoksa kapsül olandan mı içtiniz farkı var mı acaba

Merhaba bende bir sorun yoktu inofolic kullandım 2.kutumda gebe kaldım. Takviye vitamin zararı yok diye biliyorum

Merhaba bende bir sorun yoktu inofolic kullandım 2.kutumda gebe kaldım. Takviye vitamin zararı yok diye biliyorum
Merhaba gunde kac kere içtiniz bende yeni kullanmaya basladim eczaci gunde bir kere dedi ama 2 kere icende var o yüzden soruyorum hayit suyu ve civan percemli macun kullaniyorum insallah bende hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…