Bunları nasıl kullandın canım bilqi verrmsn
dün kontrole gittim. hormonlarım normalmiş amh yüksek o da pco dan dedi doktor.glukofen verdi tarlusal verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. önce adetlerini düzenliycez çocuk için dedi herkesin ilk etapta bu şekilde mi oldu ?
bakalım inşallah bende 3 4 ay gibi bi sürede hamile kalabilirim.çevreden başlıyolar sormaya çocuk yokmu diye. her yerde bebek görmek bile bi süre sonra alt üst ediyo psikolojini.evet canım benım. öncelik olarak bana ınofolıc verdı bı ay duzenledı sonrakı ay ıse yaramadı tarlusal verdı soktu dogum kntrle basladım duzeldı ardından kıstler temızlendı kullandıgım ek takvıyelerle bırlıkte ardından duphston verdı sonra da hamıle kaldım aynı surec ısdlıyor kı 1 sene cok normal eger 1 sene sonra olmaz ıse telaslan demısdı bana doktor ama ben 2-3 ayda telas yapmısdım kı martta basladım 4ay sonra hamıle kaldım
bakalım inşallah bende 3 4 ay gibi bi sürede hamile kalabilirim.çevreden başlıyolar sormaya çocuk yokmu diye. her yerde bebek görmek bile bi süre sonra alt üst ediyo psikolojini.
Allah razı olsun canım benim bende senin qibi bi araştırayım snra uyqulamaya qeçeyim içimi ferahlattınCanım aktardan Düzensiz regl dönemlerim için civanperçemi verdi onu dedi yoğurda kat aç karnına sabah aksam ye dedi. ardından bır tatlı kaşığı aspir yağı ve keten tohumu yağı içtim bı ay düzenli yaptım oda sürekli beyaz akıntı yerıne kahverengı akıntı gelıyordu kontrle gıttım kıstımden eser kalmamısdı sonrasında zaten duphstn verdı onu kullandım artık denk mı geldı rabbım kısmet ettıde ogune hepsı ust uste mı geldı bılmıyorum ama hamıle kaldım sen nıyet et yap bakalım ben baya arastırmısdım aspır yagını falan baya ınsan hamıle kalmıs ve kıstlerden arınmısdı İnstgramdan bakabılırsın aspır yagı yorumlarına
Hayir canim ben pco degilim ama kullandim gunde 1 tane ve biri dis gebelik biri kimyasal ve simdide bu ilacla hamileyimKonu biraz eski ancak bir sorum olacak. İnofolic sadece pko rahatsızlığı olanların kullanması gereken bir ilaç mı? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Çok sevindim adına, sağlıklı bir hamilelik olur inşallah. Sağ salim alırsın kucağına bebişini umarım.Hayir canim ben pco degilim ama kullandim gunde 1 tane ve biri dis gebelik biri kimyasal ve simdide bu ilacla hamileyim
Alabilirsin bence ustunde ilac değildir yazıyor ama cok merak edersen doktora danisÇok sevindim adına, sağlıklı bir hamilelik olur inşallah. Sağ salim alırsın kucağına bebişini umarım.Benim bu ay 2.denemem, olmazsa önümüzdeki aya kullansam mı diyorum ama diğer folikasitler gibi alabiliyor muyuz, yoksa doktor kontrolü mü gerekli acaba?
Tamam teşekkür ederim.Alabilirsin bence ustunde ilac değildir yazıyor ama cok merak edersen doktora danis
siz ton olan mı yoksa kapsül olandan mı içtiniz farkı var mı acabainofolic bırakırsanız çok yanlış yaparsınız. Bir çok araştırma inofolic combi nin içeriğinin metformin gibi yani şeker hapı gibi metobolizmayı düzenlediğini gösteriyor. üstelik yan etkisi yok. siz sadece folik asit değil myo inositol ve dkiro inositol alıyorsunuz. bunlarda vitamin olarak biliniyor fakat farklı bir takviye. asla bırakmamanız gerekiyor inofolic. çok yanlış birbirinizi yanlış yönlendirmeyin lütfen
Kapsul içtimsiz ton olan mı yoksa kapsül olandan mı içtiniz farkı var mı acaba
Merhaba bende bir sorun yoktu inofolic kullandım 2.kutumda gebe kaldım. Takviye vitamin zararı yok diye biliyorumMerhaba Arkadaşlar,
Bu sene içerisinde ''POLİKİSTİK OVER'' teşhisi konulup ''İNOFOLİC'' Kulllanan ve bu durumda hamile kalan , regl gecikmesi yaşayan , hiç etki etmeyen yada yan etkilerini çok fazla yaşayan arkadaşlarım buradan da bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ?
Çünkü geçmiş konulara baktığımda geri dönüş olmayanlar çok olmuş buradan da geri dönüşleri yazabilirseniz bizde bilgi almış aydınlanmış oluruz .
Şimdide çok teşekkürler
Hamile olanlara İnşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Benim gibi bekleyen var ise de en yakın zaman da kavuştursun
Merhaba gunde kac kere içtiniz bende yeni kullanmaya basladim eczaci gunde bir kere dedi ama 2 kere icende var o yüzden soruyorum hayit suyu ve civan percemli macun kullaniyorum insallah bende hamile kalırımMerhaba bende bir sorun yoktu inofolic kullandım 2.kutumda gebe kaldım. Takviye vitamin zararı yok diye biliyorum