Gebeliğe Hazırlık İnofolic hamileliği kolaylaştırırmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende hafif pco vardı 10 aydır olmuyordu geçen ay inofolic combiye başlamıştım bu ay hamileyim onun etkisi mi bilmiyorum ama kullandıktan hemen sonra hamile olunca yazmak istedim

Canım bende hafif pco vardı 10 aydır olmuyordu geçen ay inofolic combiye başlamıştım bu ay hamileyim onun etkisi mi bilmiyorum ama kullandıktan hemen sonra hamile olunca yazmak istedim
Ben de 1 hafta önce gittim doktora bana da pco var ve yumurtaların tembel dedi inofolic önerdi. Dün aldım pembe kutu kapsül olanından günde bir defa al dedi doktor inşallah faydası olur bakalım

Ay cok sevindim canım banada dua et saglıcakla gelir inşallah

Merhabalar hepinize bende dün gittim doktora tahliller temiz çıktı doktorum banada inofolic combi kahverengi kapsül olandan verdi günde 1 adet yatmadan önce içeceğimi söyledi birde glifor 1000 mg verdi İnşallah bende faydasını görürüm..

İnşallah benim bir kutu bitti gögüslerim şişti hassalaştı acaba yan etksi bumu

İnşallah benim bir kutu bitti gögüslerim şişti hassalaştı acaba yan etksi bumu
Dün geceden beri araştırıyorum ilaç değilde takviye olduğu için yan etkisi olmayacağını söylüyorlar hep ama.. adetine var mı daha? Gebelik belirtisi olabilir mi?

Ben kullandım 3 kutu ama gebelık olusmadı, proxywomen kullandımilk asılamada pozııtıfı gordum , o daha etkılı, kutusunu ınternetten 270 TL ye aldım gunde 1 kullanıyorum, 2. Asılama ıcın tekrar kullanmaya basladım, d vitamını takviyesi de alın

Bana çok faydası oldu. Hafif düzeyde pco var bende. Tam olarak ne kadar kullandım hatırlamıyorum ama sanırım 4,5 ay düzenli kullandım adetlerim düzene girdi hamile kaldım.

Bana çok faydası oldu. Hafif düzeyde pco var bende. Tam olarak ne kadar kullandım hatırlamıyorum ama sanırım 4,5 ay düzenli kullandım adetlerim düzene girdi hamile kaldım.
Hayırlı olsn Benim adetlerim düzenli ama doktor yinede tavsiye etti

Bu vitaminler en az 3 adet dönemi kullanılmalı faydası etkisi yumurta kalitesini etkilemesi ancak o şekilde oluyor

Bende de pco vardı yumurtalar yeteri kadar büyümüyordu 2 ay önce ocean polysitol kullanmaya başladım şase.şimdi hamileyim bence çok etkisi oluyor

Aynı haptan bende kullanıyorum ama günde 1 tane sorun olur mu ki iki tane mi icmem lazım

Aynı haptan bende kullanıyorum ama günde 1 tane sorun olur mu ki iki tane mi icmem lazım
Ben günde 2 tane içiyorum sabah test yaptım bişe yoktu bi tane akşam yaptım hafif çizgi cıktı kuruma çizgisimidir diye suya tuttum gitmedi ama bata 8 güvar aslında 7 bucuk gün var

Ben günde 2 tane içiyorum sabah test yaptım bişe yoktu bi tane akşam yaptım hafif çizgi cıktı kuruma çizgisimidir diye suya tuttum gitmedi ama bata 8 güvar aslında 7 bucuk gün var
Biraz daha bekle bence gününe yakın test yap yada bı kaç gün sonra erken gebelik testi al öyle dene bide

Canım silik çizgi çıktıysa hamilesindir yanılma ihtimali düşük oluyor bende 5 gün kala silik çizgiyle öğrendim, hayırlısı olsun

Canım silik çizgi çıktıysa hamilesindir yanılma ihtimali düşük oluyor bende 5 gün kala silik çizgiyle öğrendim, hayırlısı olsun
Canım cıktıda kurumamı diye aklım karıstı en iyis sabah tekrar yapim fotoda belli degil ama .suyla yıkadım çizgi kaybolmuyo markası laboquick

Eklentiler

• EB57BB35-E357-45D9-9D02-5C062FB8243F.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 1BCE6E6D-5FFA-4FB6-8FC6-C9E48B36E316.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 55
Canım cıktıda kurumamı diye aklım karıstı en iyis sabah tekrar yapim fotoda belli degil ama .suyla yıkadım çizgi kaybolmuyo markası laboquick
Bence bebiş var pek kuruma çizgisine benzemiyor bu :) sen erken gebelik al bi tane bence comfort diye bi markanın 20 lira gibi bişey ücreti ben onla öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…