- 26 Kasım 2020
- 55
- 40
- 3
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Canım bende hafif pco vardı 10 aydır olmuyordu geçen ay inofolic combiye başlamıştım bu ay hamileyim onun etkisi mi bilmiyorum ama kullandıktan hemen sonra hamile olunca yazmak istedim6 aylık evliyim 4 aydır ovulasyon testiyle değerlendiriyorum fakat sonuç alamadım içim rahat etmedi ve hormon tahlili ultrason muayene yaptırdım doktor sonuçlarımın güzel oldugunu gebeliğe engel bir durumum olmadıgını yinede hamileliği kolaylaştıran bir ilaç almamı söyledi ilacın adı inofolic ,gerçekten pahalı bir ilaç kutusu 97 içinde 20 adet var günde 2 defa içiliyo yani 10 günde bir almam gerekecek ,kullanıp faydasını gören ya da çevresinden duyanınız varmı gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu .Cevaplarınız için teşekkür ederim
Ben de 1 hafta önce gittim doktora bana da pco var ve yumurtaların tembel dedi inofolic önerdi. Dün aldım pembe kutu kapsül olanından günde bir defa al dedi doktor inşallah faydası olur bakalımCanım bende hafif pco vardı 10 aydır olmuyordu geçen ay inofolic combiye başlamıştım bu ay hamileyim onun etkisi mi bilmiyorum ama kullandıktan hemen sonra hamile olunca yazmak istedim
Ay cok sevindim canım banada dua et saglıcakla gelir inşallahCanım bende hafif pco vardı 10 aydır olmuyordu geçen ay inofolic combiye başlamıştım bu ay hamileyim onun etkisi mi bilmiyorum ama kullandıktan hemen sonra hamile olunca yazmak istedim
İnşallah benim bir kutu bitti gögüslerim şişti hassalaştı acaba yan etksi bumuMerhabalar hepinize bende dün gittim doktora tahliller temiz çıktı doktorum banada inofolic combi kahverengi kapsül olandan verdi günde 1 adet yatmadan önce içeceğimi söyledi birde glifor 1000 mg verdi İnşallah bende faydasını görürüm..
Dün geceden beri araştırıyorum ilaç değilde takviye olduğu için yan etkisi olmayacağını söylüyorlar hep ama.. adetine var mı daha? Gebelik belirtisi olabilir mi?İnşallah benim bir kutu bitti gögüslerim şişti hassalaştı acaba yan etksi bumu
Daha 12 gün var canım adeteDün geceden beri araştırıyorum ilaç değilde takviye olduğu için yan etkisi olmayacağını söylüyorlar hep ama.. adetine var mı daha? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Ben kullandım 3 kutu ama gebelık olusmadı, proxywomen kullandımilk asılamada pozııtıfı gordum , o daha etkılı, kutusunu ınternetten 270 TL ye aldım gunde 1 kullanıyorum, 2. Asılama ıcın tekrar kullanmaya basladım, d vitamını takviyesi de alın6 aylık evliyim 4 aydır ovulasyon testiyle değerlendiriyorum fakat sonuç alamadım içim rahat etmedi ve hormon tahlili ultrason muayene yaptırdım doktor sonuçlarımın güzel oldugunu gebeliğe engel bir durumum olmadıgını yinede hamileliği kolaylaştıran bir ilaç almamı söyledi ilacın adı inofolic ,gerçekten pahalı bir ilaç kutusu 97 içinde 20 adet var günde 2 defa içiliyo yani 10 günde bir almam gerekecek ,kullanıp faydasını gören ya da çevresinden duyanınız varmı gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu .Cevaplarınız için teşekkür ederim
Bana çok faydası oldu. Hafif düzeyde pco var bende. Tam olarak ne kadar kullandım hatırlamıyorum ama sanırım 4,5 ay düzenli kullandım adetlerim düzene girdi hamile kaldım.6 aylık evliyim 4 aydır ovulasyon testiyle değerlendiriyorum fakat sonuç alamadım içim rahat etmedi ve hormon tahlili ultrason muayene yaptırdım doktor sonuçlarımın güzel oldugunu gebeliğe engel bir durumum olmadıgını yinede hamileliği kolaylaştıran bir ilaç almamı söyledi ilacın adı inofolic ,gerçekten pahalı bir ilaç kutusu 97 içinde 20 adet var günde 2 defa içiliyo yani 10 günde bir almam gerekecek ,kullanıp faydasını gören ya da çevresinden duyanınız varmı gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu .Cevaplarınız için teşekkür ederim
Hayırlı olsn Benim adetlerim düzenli ama doktor yinede tavsiye ettiBana çok faydası oldu. Hafif düzeyde pco var bende. Tam olarak ne kadar kullandım hatırlamıyorum ama sanırım 4,5 ay düzenli kullandım adetlerim düzene girdi hamile kaldım.
Teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin inşallah.Hayırlı olsn Benim adetlerim düzenli ama doktor yinede tavsiye etti
Aynı haptan bende kullanıyorum ama günde 1 tane sorun olur mu ki iki tane mi icmem lazım6 aylık evliyim 4 aydır ovulasyon testiyle değerlendiriyorum fakat sonuç alamadım içim rahat etmedi ve hormon tahlili ultrason muayene yaptırdım doktor sonuçlarımın güzel oldugunu gebeliğe engel bir durumum olmadıgını yinede hamileliği kolaylaştıran bir ilaç almamı söyledi ilacın adı inofolic ,gerçekten pahalı bir ilaç kutusu 97 içinde 20 adet var günde 2 defa içiliyo yani 10 günde bir almam gerekecek ,kullanıp faydasını gören ya da çevresinden duyanınız varmı gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu .Cevaplarınız için teşekkür ederim
Ben günde 2 tane içiyorum sabah test yaptım bişe yoktu bi tane akşam yaptım hafif çizgi cıktı kuruma çizgisimidir diye suya tuttum gitmedi ama bata 8 güvar aslında 7 bucuk gün varAynı haptan bende kullanıyorum ama günde 1 tane sorun olur mu ki iki tane mi icmem lazım
Biraz daha bekle bence gününe yakın test yap yada bı kaç gün sonra erken gebelik testi al öyle dene bideBen günde 2 tane içiyorum sabah test yaptım bişe yoktu bi tane akşam yaptım hafif çizgi cıktı kuruma çizgisimidir diye suya tuttum gitmedi ama bata 8 güvar aslında 7 bucuk gün var
Canım silik çizgi çıktıysa hamilesindir yanılma ihtimali düşük oluyor bende 5 gün kala silik çizgiyle öğrendim, hayırlısı olsunBen günde 2 tane içiyorum sabah test yaptım bişe yoktu bi tane akşam yaptım hafif çizgi cıktı kuruma çizgisimidir diye suya tuttum gitmedi ama bata 8 güvar aslında 7 bucuk gün var
Canım cıktıda kurumamı diye aklım karıstı en iyis sabah tekrar yapim fotoda belli degil ama .suyla yıkadım çizgi kaybolmuyo markası laboquickCanım silik çizgi çıktıysa hamilesindir yanılma ihtimali düşük oluyor bende 5 gün kala silik çizgiyle öğrendim, hayırlısı olsun
Erken testler cok pahalı ya elimde kaset test var normal yapsam olmazmıBiraz daha bekle bence gününe yakın test yap yada bı kaç gün sonra erken gebelik testi al öyle dene bide
Bence bebiş var pek kuruma çizgisine benzemiyor bu :) sen erken gebelik al bi tane bence comfort diye bi markanın 20 lira gibi bişey ücreti ben onla öğrenmiştimCanım cıktıda kurumamı diye aklım karıstı en iyis sabah tekrar yapim fotoda belli degil ama .suyla yıkadım çizgi kaybolmuyo markası laboquick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?