Gebeliğe Hazırlık İnofolic hamileliği kolaylaştırırmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
6 aylık evliyim 4 aydır ovulasyon testiyle değerlendiriyorum fakat sonuç alamadım içim rahat etmedi ve hormon tahlili ultrason muayene yaptırdım doktor sonuçlarımın güzel oldugunu gebeliğe engel bir durumum olmadıgını yinede hamileliği kolaylaştıran bir ilaç almamı söyledi ilacın adı inofolic ,gerçekten pahalı bir ilaç kutusu 97 içinde 20 adet var günde 2 defa içiliyo yani 10 günde bir almam gerekecek ,kullanıp faydasını gören ya da çevresinden duyanınız varmı gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu .Cevaplarınız için teşekkür ederim

İnofolic hamile kalmaya yardımcı olduğunu düşündüğüm ve hemen hemen bütün kadın doğum uzmanlarının ilk etapta tavsiye ettiği folik asit. İnşallah etkisini görürsünüz, en kısa zamanda güzel haber alırsınız

Pembe kutu mu aldığınız bende dün başladım

İnşallah cok istiyorum inşallah faydasını görürüz tüm kullananlar

İnşallah cok istiyorum inşallah faydasını görürüz tüm kullananlar
Birçok folikasit var ama genelde hamile kalamayıp kontrole gidildiğinde, kan ve hormon testlerinin değerleri normal çıktığında inofolic başlatıyorlar. Ben de kullandım ama kapsül değil şase olanını, hamile kalamadım benim durumum sebepsiz infertilite zaten. İnşallah siz en kısa zamanda yararını görürsünüz

Banada 3 ay kullanın yine olmazsa eşiniz sprem testi versin dedi

Bende doktora gittim muayene etti beni hormonlarıma falan baktı çok az yüksek çıkmış hiçbiriyle yapmadı yaşadığım şehrin iline gönderi orda aşılama falan yaparlar belki dedi neden hiçbişey vermedi acaba

Ben doktora bir senelik evliyim dedim yoksa ilgilenmiyorlar hiç

Ben doktora bir senelik evliyim dedim yoksa ilgilenmiyorlar hiç
Bende öyle dedim zaten 1 senedir evliyim diye çocuk istiyoruz dedim hormonlarıma baktı adetin bitince gel alttan bakalım dedi gittim bana diyoki evlilik falan düşünüyormusun ben zaten evliyim dedim evlenmeden neden çocuk yapayım yani saçma

Sanırım doktorun kafası baya karışıkmış yani
İlginç

Ben kullanıyorum daha doğrusu bes kutu falan kullandım
Ama saatlerini vs biraz ihmal ettim
Tekrar baslıyorum yarın
Doktor yumurta kalitesini arttırıp hamileliği kolaylastırıyo diyerek vermişti banada
Ama kullanırken hergün aynı saatlerde almak ve aç karnına almak en önemlisi
Önemli olan düzenli kullanmak, o zaman fayda görebilirsin

Benim kullandıgım tok karnına alınıyor dedi eczacı canım

Benim de problem yoktu 2 senelik evliyim verdi kullandım ama etki etmedi. Insallah size etki eder. Bende cok büyük umutlarla aldım ama malesef

Benim de problem yoktu 2 senelik evliyim verdi kullandım ama etki etmedi. Insallah size etki eder. Bende cok büyük umutlarla aldım ama malesef
Merhaba Etki etmedi derken hamilelik mi gerçekleşmedi yoksa yumurtaların gelişimine mi bi faydası olmadı?

Yumurtlamam hep oluyordu zaten daha güçlü olsun diye kullanmıştım ama hamilelik olmadi. Ama olan kisiler tabiki de var. Umudumuzu kaybetmeyin
Anladım belki eşinizde olabilir mi problem? Umutlar derseniz bazen tükeniyor bazen yeşeriyor hayırlısı

Eşim icinde doktora gittik onda da problem yok bakalim hayırlısı. Kırmızı kartta tükenip yumurtlama gününde yeşeriyor. Allahim her isteyene nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…