• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic hamileliği kolaylaştırırmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de pco vardı yumurtalar yeteri kadar büyümüyordu 2 ay önce ocean polysitol kullanmaya başladım şase.şimdi hamileyim bence çok etkisi oluyor
Bende pcoyum inofolic in şasesini kullanıyorum sizin dediğinizi duymadım ama bu inofolici 5 gün içtikten sonra yumurtlama oldu ilk defa hissettim yumurtayı ve ovulasyon testi de baya koyu olmuştu

Bende pcoyum inofolic in şasesini kullanıyorum sizin dediğinizi duymadım ama bu inofolici 5 gün içtikten sonra yumurtlama oldu ilk defa hissettim yumurtayı ve ovulasyon testi de baya koyu olmuştu
Evet çok etkiliymiş bu pco olanlar için.çocuk düşünüyorum diyince doktor direk bunu verdi.sizin içindekiler kısmında inositol oranı kaç yazıyor?

6 aylık evliyim 4 aydır ovulasyon testiyle değerlendiriyorum fakat sonuç alamadım içim rahat etmedi ve hormon tahlili ultrason muayene yaptırdım doktor sonuçlarımın güzel oldugunu gebeliğe engel bir durumum olmadıgını yinede hamileliği kolaylaştıran bir ilaç almamı söyledi ilacın adı inofolic ,gerçekten pahalı bir ilaç kutusu 97 içinde 20 adet var günde 2 defa içiliyo yani 10 günde bir almam gerekecek ,kullanıp faydasını gören ya da çevresinden duyanınız varmı gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu .Cevaplarınız için teşekkür ederim
Bende seninle aynı durumdayım 8 aydır deniyorum yumurtlama günlerini değerlendiriyorum inofolic çok önerdiler 2 Ay kullandım sadece adet gecikmesi yaptı başka bişeye yaramadı eğer normal bir döngünüz varsa ve pko lu değilseniz kullanmayın bence benim düzenimi bozdu. 36 günde bir adet görür oldum artık yumurtlama günlerim de şaştı beni 2 ay geriye attı bu ilaç tavsiye etmiyorum doktor önermediği sürece almayın derim

Bende seninle aynı durumdayım 8 aydır deniyorum yumurtlama günlerini değerlendiriyorum inofolic çok önerdiler 2 Ay kullandım sadece adet gecikmesi yaptı başka bişeye yaramadı eğer normal bir döngünüz varsa ve pko lu değilseniz kullanmayın bence benim düzenimi bozdu. 36 günde bir adet görür oldum artık yumurtlama günlerim de şaştı beni 2 ay geriye attı bu ilaç tavsiye etmiyorum doktor önermediği sürece almayın derim
Bende düzensizlik yapmadı adetim ilk defa sancısız geçti bana doktor önermişti

Back
X