Inofolic combi

O gidip ilaca başlarsa inofolic combi ye sende tekrar kesin basla
Bilmiyorum kuzum valla hiç napcam bende bilmiyorum dediğim şeyleri deneyecem bu ay eşim gitseydi en azından onda sorun var mı yok mu ona göre ya ikimiz birden baslasaydik yada kimde sorun varsa ona yogunlassaydik kafamız rahat olurdu anladın mi

Bişey sorcam canım esin test yapmaya gittiğinde destek amaçlı sende gittin mi onunla yoksa tek mi gitti esin
İlkin de yalnız yolladım iş yerinde yoğun dum sonuç çıktı iyi dediler bn arastrdım kötü idi baska doktora gittik ameliyat dedi bende olmaz ilaç tedavisi olsun dedim ameliyat olmazsa her çocuk istediğinizde hep ilaç kullanması gerek dedi eyvallah dedim bidahakine de gidemedim zaten hamdolsun 3 ayki kontrol de çok iyi çıkmıştı zaten o gitmeden ben anlamıştm ilk zamanlardan fayda gördük ben iş yüzünden yanında olamadım ama fırsatım olsa her seferinde de giderdim

Bende gideyim o zaman yani en azından teklif edeyim kabul ederse gideyim iş yok güç yok nasılsa özel bı labaratuvar da yaptircak zaten

Ya zaten bi doktor elle ve ultrason la kontrol ediyo sonra test . elle bile anlıyolar bu kadar muayeneleri

Ya zaten bi doktor elle ve ultrason la kontrol ediyo sonra test . elle bile anlıyolar bu kadar muayeneleri
Biz bi ara benim israrlarim sonucu devlete gittik üroloji bolumuydu yanlış hatırlamıyorsam hiç muayene falan yapmamıştı pandemiden dolayı araştırma hastanesine gidin dediler hatta bence devlette yaptırmayın doğru sonuç çıkmayabilir özel bir labaratuvar ismi verdi gidin orda daha rahat yaptırsiniz hemde daha güvenilir olur dedi

2 yıl doldu bndede ama sadece eşim doktor a gittikten sonra yol alabikdik ben 1 yıl kendimi heder ettim para yı çöp ettim resmen
Benimde durumum öyle görünüyor özel doktora kaç defa gittim muayenesi 450 TL devlete gittiğim doktorları da saymıyorum o kadar ilaç kullandım inofolic combi glifor şeker ilacı klomen klomen yetmedi yumurta geliştirici iğne kullandım her bir iğnenin tanesi 75 TL çatlatma iğnesi kullandım bı kere de oda yine yüz küsur du hem maddi hem manevi yıprandım çöp oldu resmen hepsi bence

Kız hele araştırmada yaptr ilk paranıza yazık bu yolda zaten çok para tüketiyoz bide bunkonuda araştırma hastanesi bu konularda daha iyi sonra ki sonuca göre duruma bak

Kesinlikle o iğneler hele hem bünyemizide çok yoruyo bna o işlemleri doktoru m eşimi bekledi değerlerini gösterfik öyle yaptı tuttu ama doktor da bu konuda ısrar etcekti. Bu kızı hormonlu ilaçlarla maf edemem önce sen demişti esime

Doktorum da sözde iyi doktorlardan biriydi ve özeldi kaç aydır gidip geliyordum en son Haziran'da gidişimde sperm testini sordu sağolsun tamam evet ilk gittiğimde istedi ama eşim yaptırmadı sonrasında da o kadar gittik geldik hiç sormadı en azından o söyleseydi eşim belki yapmak zorunda hissedecekti yapardı belkide çok kızıyorum şimdi o doktora işte herşey tecrübe aslında biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…