- 23 Mayıs 2020
- 257
- 147
- 18
- 30
Doktorum ilgili biri. Geçen adetim gecikince ve bebek istemiyle gitmiştik. Hormonlarıma baktı ve rahmime de ultrasonla baktı. Hormonlar gayet iyi rahminiz kalınlaşmış adetiniz yakın ve polipleri görüyorum ondan gecikmişsiniz demişti. İnofolic combi verdi normalde bir yıl korumasız ilişki öneriyoruz ama madem çocuk istiyorsunuz yardımcı olacak 3 ay kullan bu süreçte gebelik testi pozitif çıkmadıkça gelme demişti. Şimdi bu yüzden adetim gecikti diye gitmek istemiyorum. 3 ay kullan öyle gel diyecek yine. Ama sürekli sırt ağrıları ve huzursuzluk yüzünden uyku düzenim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.Şüpheniz varsa direkt doktora sorun tabi. Kadın doğum doktorunuz ilgiliyse onunla konuşmak daha kolay olacaktır, zaten gebelik sürecinde de glifor artık bırakılmıyor, insülin direnci çıkarsa kadın doğum doktorunuz takip eder. Ama umursamaz bir doktorsa geçiştirme ihtimali varsa vakit kaybetmeyip dahiliyeye gidin derim
Bu arada ben adetin normalde düzenli sandım. Adet düzensizliği de varsa insülin direnci ihtimali artar tabi.. İnofolic insülin direncine de iyi geliyor aslında dolaylı olarak.
Rahim filmi çekildin mi peki? Kanallar açık değil mi?Çok doğru söylüyorsun ☹ herşey ateş pahası
O zaman adeti bekleyeyim canım yoksa tabi
henüz yumurtlamam gelmedi bugün ovulasyonda baktım testlerimde bitiyor son 3 tane kaldı tekrar sipariş verdim
Testlere de her ay para gidiyo herşey para
Ben yaklaşık 1 senedir test kullanıyorum o kadar pik gördüm olmadı bi türlü
eşimde sorun çıkmadı ama tutmadı işte
acaba sık denemek bize yaramıyormu bilemedim bu ay sık denemicem nasip bakalım. Kimi pko'lular benden daha çabuk hamile kaldılar bende pko yok ama bu iş tereffuatada bakmıyo Allah dilediğinde oluyo elbet
Yok hayır çekilmedim zaten daha 4 ay oluyor bebek düşünceli 10 aylık evliyiz. Bir yandan da ovulasyon testi yaptım ama pik göremedim.Rahim filmi çekildin mi peki? Kanallar açık değil mi?
Bu arada ilk korunmayı bıraktığımız ay (3 ay önce) kimyasal geçirdim.Yok hayır çekilmedim zaten daha 4 ay oluyor bebek düşünceli 10 aylık evliyiz. Bir yandan da ovulasyon testi yaptım ama pik göremedim.
Rahim filmi çekildin mi peki? Kanallar açık değil mi?
Pardon ben bana yazdın sandımYok hayır çekilmedim zaten daha 4 ay oluyor bebek düşünceli 10 aylık evliyiz. Bir yandan da ovulasyon testi yaptım ama pik göremedim.
Çok sevindim ilgili olmasınaDoktorum ilgili biri. Geçen adetim gecikince ve bebek istemiyle gitmiştik. Hormonlarıma baktı ve rahmime de ultrasonla baktı. Hormonlar gayet iyi rahminiz kalınlaşmış adetiniz yakın ve polipleri görüyorum ondan gecikmişsiniz demişti. İnofolic combi verdi normalde bir yıl korumasız ilişki öneriyoruz ama madem çocuk istiyorsunuz yardımcı olacak 3 ay kullan bu süreçte gebelik testi pozitif çıkmadıkça gelme demişti. Şimdi bu yüzden adetim gecikti diye gitmek istemiyorum. 3 ay kullan öyle gel diyecek yine. Ama sürekli sırt ağrıları ve huzursuzluk yüzünden uyku düzenim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok haklısın canım benim. Teşekkür ederim ilgin için. Çok iyi geldi.Çok sevindim ilgili olmasına
1 Hazirandan sonra sanırım hastanelerde de normalleşme süreci başlıyor. 1 Haziranı bekleyip hala adet olmamış olursan gidebilirsin canım. Bu açlık krizlerinizi vs sorarsın hem. "hamile olmamama rağmen ne kadar adetim gecikirse geleyim" diye de sor bence mutlaka. Çünkü adet olmadıkça yeni döngüye geçemiyorsun, rahim duvarı kalınlaşıyor gereksiz yere..
Çok şükürÇektirdim canım geçen sene Eylül ayında
çok şükür sorun çıkmadı
Çok şükürneyin faydalı olacağı belli olmuyor, inşallah denk gelir de bu takviye vesile olur...
Sen elinden gelen her şeyi yapıyorsun canım bu çok belli, gerisi de Rabbimize emanet, inşallah en kısa zamanda nasip eder size de
Rica ederim, ne demekÇok haklısın canım benim. Teşekkür ederim ilgin için. Çok iyi geldi.
Amin cümlemize inşaAllahRica ederim, ne demekyaşın da genç henüz, profilde 25yazıyor, yeni de evliymişsiniz. İlk günlerden bu stresi çok yoğun yaşamayın ama tabi bebek istiyormuşsunuz, vitaminleri vs ihmal etmeyin bir yandan
1yılı doldurmazsınız da hiç inşallah ihtiyacınız olmaz sizde rahim filmine, spermiyograma vs... Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla nasip etsin en yakın zamanda
AminAmin canım ya Allah razı olsun ❤ banada bütün bebek aşkıyla yananlarada nasip etsinsenin bebik kaç aylık
Amin
Benim kızım tam 1,5yaşında oldu teyzesi bu ay, elhamdulillah. Çok umut aradım burada, her konuyu okudum belki tedavi olurken ama elhamdulillah nasip oldu, çok beklemeden, tüp bebek olmadan 2.yıllık tedaviyle kavuştuk meleğimizeşimdi de benim gibi olan herkese bilgim yettiğince destek olmak istiyorum, çünkü umut hep var dediğin gibi...
İnofolic combinin adet düzenleme ya da yumurtlamayı erkene çekme etkisi yok. Ama Yumurta kalitesini arttırıyor ve B vitamin + folik asit desteği. Alıp kullanmanda yarar olduğunu düşünüyorum. Vulvadaki çatlak için belki doğal vazelin veya kayganlaştırıcılar etkili olabilir. İnşaAllah yarar görürsün canım.Kızlar merhaba, gebeleri tebrik ederim, her sayfayı okuyamadım kusura bakmayın. ben her inofolic sayfasına yazar oldum resmenben pco değilim, kafama göre inofolic saşe aldım. çok da düzensiz kullandım. bir içtim bir içmedim filan. dün gece adet oldum. yumurtlamadan tam 14 gün sonra, şaşmadı yani çok şükür. şimdi şunu sormak istiyorum: benim vulva girişinde çatlağım oluşuyor ilişki esnasında ve hayret ki sadece yumurtlama döneminde rahat ilişki yaşayabiliyorum. bu inofolic'i bugün içmeye başlasam, yumurtlamayı erkene çeker mi? benim adetim 30 günde gelir. erken yumurtlamak istemiyorum. öyle bir ihtimal varsa eğer yine adet bitimi başlayacağım inofolic içmeye. lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnn yardımcı olun banaaa
Çok teşekkür ederim ya sağ olasın. O zaman ben yarın içmeye başlayayım. 11 tane kalmış elimde. Bu ay böyle olsun bakalım.İnofolic combinin adet düzenleme ya da yumurtlamayı erkene çekme etkisi yok. Ama Yumurta kalitesini arttırıyor ve B vitamin + folik asit desteği. Alıp kullanmanda yarar olduğunu düşünüyorum. Vulvadaki çatlak için belki doğal vazelin veya kayganlaştırıcılar etkili olabilir. İnşaAllah yarar görürsün canım.
Çok şükür canım çok sevindim senin adına. Bize de dua et. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Sonucum çıktı hamileyim .. darısı bütün isteyenlerin başına ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?