Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum ilgili biri. Geçen adetim gecikince ve bebek istemiyle gitmiştik. Hormonlarıma baktı ve rahmime de ultrasonla baktı. Hormonlar gayet iyi rahminiz kalınlaşmış adetiniz yakın ve polipleri görüyorum ondan gecikmişsiniz demişti. İnofolic combi verdi normalde bir yıl korumasız ilişki öneriyoruz ama madem çocuk istiyorsunuz yardımcı olacak 3 ay kullan bu süreçte gebelik testi pozitif çıkmadıkça gelme demişti. Şimdi bu yüzden adetim gecikti diye gitmek istemiyorum. 3 ay kullan öyle gel diyecek yine. Ama sürekli sırt ağrıları ve huzursuzluk yüzünden uyku düzenim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Rahim filmi çekildin mi peki? Kanallar açık değil mi?

Çok sevindim ilgili olmasına
1 Hazirandan sonra sanırım hastanelerde de normalleşme süreci başlıyor. 1 Haziranı bekleyip hala adet olmamış olursan gidebilirsin canım. Bu açlık krizlerinizi vs sorarsın hem. "hamile olmamama rağmen ne kadar adetim gecikirse geleyim" diye de sor bence mutlaka. Çünkü adet olmadıkça yeni döngüye geçemiyorsun, rahim duvarı kalınlaşıyor gereksiz yere..

Çok haklısın canım benim. Teşekkür ederim ilgin için. Çok iyi geldi.

Çektirdim canım geçen sene Eylül ayında
çok şükür sorun çıkmadı
Çok şükür neyin faydalı olacağı belli olmuyor, inşallah denk gelir de bu takviye vesile olur...

Sen elinden gelen her şeyi yapıyorsun canım bu çok belli, gerisi de Rabbimize emanet, inşallah en kısa zamanda nasip eder size de

Amin canım ya Allah razı olsun banada bütün bebek aşkıyla yananlarada nasip etsin senin bebik kaç aylık

Çok haklısın canım benim. Teşekkür ederim ilgin için. Çok iyi geldi.
Rica ederim, ne demek yaşın da genç henüz, profilde 25yazıyor, yeni de evliymişsiniz. İlk günlerden bu stresi çok yoğun yaşamayın ama tabi bebek istiyormuşsunuz, vitaminleri vs ihmal etmeyin bir yandan

1yılı doldurmazsınız da hiç inşallah ihtiyacınız olmaz sizde rahim filmine, spermiyograma vs... Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla nasip etsin en yakın zamanda

Amin cümlemize inşaAllah

Amin canım ya Allah razı olsun ❤ banada bütün bebek aşkıyla yananlarada nasip etsin senin bebik kaç aylık
Amin

Benim kızım tam 1,5yaşında oldu teyzesi bu ay, elhamdulillah. Çok umut aradım burada, her konuyu okudum belki tedavi olurken ama elhamdulillah nasip oldu, çok beklemeden, tüp bebek olmadan 2.yıllık tedaviyle kavuştuk meleğimize şimdi de benim gibi olan herkese bilgim yettiğince destek olmak istiyorum, çünkü umut hep var dediğin gibi...

MaşAllah Allah bağışlasın prensesini öp yerime umutsuz yaşanmaz Allah zamanı gelince veriyor bize düşen sabretmek

Ben ilk hamilelikte düşük yapmistim eczane den test alıp yapmıştım negatif çıkmıştı .. ama kanda çıkmıştı sonra zaten düşük olmuştu ..

Kızlar merhaba, gebeleri tebrik ederim, her sayfayı okuyamadım kusura bakmayın. ben her inofolic sayfasına yazar oldum resmen ben pco değilim, kafama göre inofolic saşe aldım. çok da düzensiz kullandım. bir içtim bir içmedim filan. dün gece adet oldum. yumurtlamadan tam 14 gün sonra, şaşmadı yani çok şükür. şimdi şunu sormak istiyorum: benim vulva girişinde çatlağım oluşuyor ilişki esnasında ve hayret ki sadece yumurtlama döneminde rahat ilişki yaşayabiliyorum. bu inofolic'i bugün içmeye başlasam, yumurtlamayı erkene çeker mi? benim adetim 30 günde gelir. erken yumurtlamak istemiyorum. öyle bir ihtimal varsa eğer yine adet bitimi başlayacağım inofolic içmeye. lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnn yardımcı olun banaaa

İnofolic combinin adet düzenleme ya da yumurtlamayı erkene çekme etkisi yok. Ama Yumurta kalitesini arttırıyor ve B vitamin + folik asit desteği. Alıp kullanmanda yarar olduğunu düşünüyorum. Vulvadaki çatlak için belki doğal vazelin veya kayganlaştırıcılar etkili olabilir. İnşaAllah yarar görürsün canım.

Çok teşekkür ederim ya sağ olasın. O zaman ben yarın içmeye başlayayım. 11 tane kalmış elimde. Bu ay böyle olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…