Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhabalar ben 10 aylık evliyim bu ay inofolic kullanmaya başladım doktorumun önerisi ile bir önceki ay 14 gün adet gördüm il kdefa ama bu ay adetim 2 gündür gecikiyor hamileliğe dair bir belirti de yok sadece ara ara mide bulantım var sizde de böyle şeyler oludumu ve hamile kaldınız mı

İnşallah bu ramazan ayında bu mübarek ayda Allah herkesin kucağına bı evlat nasip eder ... Zor çok zor beklemek zor .. etrafın baskısı ayrı zor .. böyle güzel haberleri almak insana moral oluyo .. ama inan benimde 10. Ay olacak evleneli .. 1 kimyasal gebelik geçirdim doktorum iki ay sonra gebelik dusunebilirsin dedi .. 2 ay sonra gittim klomen verdi bitince kontrole gittim bı yumurta oluştuğunu söyledi çatlatma iğnesi verdi .. ama maalesef olmadı gebelik .. bu ay inofolic combi verdi bı ay kullanmamı söyledi inşallah bu ay hamiş kalırım

Bu ay inofolic combi kullanıyorum 3. Kutuya gececem inşallah bu ay hamile olurum ...

Ben rutin muayeneye gittiğimde artık bebek de düşünüyorum demiştim. Ultrasonda belli belirsiz pko görüyorum o yüzden folikasit olarak inofolic vericem hem adetini düzene sokacak hem gebeliğe yardım edecek hem de kilo vermene katkıda bulunacak demişti. Adetim düzene girdi gerçekten. 30 günde bir oluyorum. Kilo da verdim.
3. Kutudayim, bu ay korunmayı bıraktık henüz 15 gün dolmadı o yüzden test yapmadım

Bu gün 3 gün oluyo gecikeli.. küçük bı iş bile yapınca sırtim çok fena agriyo acaba hamile miyim çünkü adetim düzene girmişti vee bugün 3gun bayram bitsin direk test yapmaya ..inşallah hamiş olmusumdur hepinize dua edicem Allah bu hasretimizi bize kavuştursun diye ..

Ben de doktorumun tavsiyesiyle inofolic combi kullanıyorum günde iki adet. Pco var bende ama kilom normal. 10 aylık evliyiz ve 3 aydır bebek istiyoruz. İnofolic benim adetimi düzene sokmadı. Bu ayki adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti. Üstelik testler de negatif. 16 Mayıstan bu yana ovulasyon testi yapıyorum. Onda da piki yakalayamadım. Anlamıyorum kafayı yiyecem.

Kanda kesin cikiyo o çubukların doğruluk payı azdır kan testi yaptır bence

20 gün gecikme bence bişi Ler olabilir belirti felan yokmu yarın sağlık ocağı na git gebelik testi yaptır ilaçlar ise yaramış olabilir .. benim de bugün 5 gün gecikti yarın ilk iş test yapicam inşallah olumlu bı sonuç alırım

Kızlar bu inofolic combiyi sadece pko'lular mı kullanıyor normal olanlara yaramaz mı acaba?

Sonucunu paylaşırmısın inşallah çıkar

Dün yine erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Normal pco belirtileri var adet öncesi, gebelik belirtilerinin hiçbiri yok. Zaten doktor gebelik testleri yap onlar %99 sonucu veriyor pozitif çıkmadıkça gelme demişti.

Evet ben kullanıyorum aslında cok araştırdım çok güzel bir ilaç hem folik asit hem de yumurtaların kalitesini artıyormuş umarım gebelik oluşur

Biraz pahalı bir folik asit takviyesi. Günde 2 tane içmek gerekiyor sabah akşam, gerekli doz olmuyor yoksa hiçbir işe yaramıyor.. Paketi 85 lira yaklaşık. Ayda 3 paket gidiyor yani ayda 255 lira gibi bir ücreti var. Normalde folik asitler aylık 30-50lira bandında oluyor

Bu yüzden pko dışında pek verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…