Ben sabah aksam 1 tane alıorm kızlar bende pko var ama bebekte düşünüyoruz bu ilaç rahmi gebeliğe hazırlıomus suan 3. Kutum bakalım sonucu ne olcak
Pkos lu olanlar kullanabiliyor muHayırlı ramazanlar arkadaslar sizinle paylşmak istedim hemen arkadasımda 1 ay inofolic kullanmıs cocugu olmuyodu süt hormonu cok yüksekti ve kiloluydu şimdi hamile olduğunu öfrendik
Kan testi yapmadım ancak biri erken gebelik testi olmak üzere toplamda 3 test yaptım. Sonuç maalesef negatif.Kan testi yaptirdinmi
20 gün gecikme bence bişi Ler olabilir belirti felan yokmu yarın sağlık ocağı na git gebelik testi yaptır ilaçlar ise yaramış olabilir .. benim de bugün 5 gün gecikti yarın ilk iş test yapicam inşallah olumlu bı sonuç alırım
Dün yine erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Normal pco belirtileri var adet öncesi, gebelik belirtilerinin hiçbiri yok. Zaten doktor gebelik testleri yap onlar %99 sonucu veriyor pozitif çıkmadıkça gelme demişti.20 gün gecikme bence bişi Ler olabilir belirti felan yokmu yarın sağlık ocağı na git gebelik testi yaptır ilaçlar ise yaramış olabilir .. benim de bugün 5 gün gecikti yarın ilk iş test yapicam inşallah olumlu bı sonuç alırım
Normal olup kullanan da çok zaten takviye gıda ilaç değil.Kızlar bu inofolic combiyi sadece pko'lular mı kullanıyor normal olanlara yaramaz mı acaba?
Normal olup kullanan da çok zaten takviye gıda ilaç değil.
Aminn inşaAllah cümlemizin inşallah. Çok pahalı gerçekten.Anladım sağol canım çokda masraflı oluyolar ben bi takviye kullanıyodum o yeni bitti o da pahalıydı Allah seninde yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?