yeni başlıyorum doktor verdi..Hamile kalmak içşn İnofolic combi kullanan varmı arkadaslar
Ben kullandım fakat hamile kalmak için kullanılmıyor bu ilaç. Pko olanlara tedavi amaçlı verilebiliyor. Bende pko var ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fakat adet düzenim hala yok (umarım bu ay hamilelikten dolayı olmam) her gecikmede acaba hamilelik mi diye düşünüp sonra hayal kırıklığına uğrayanlardanım umarım bu kez mutlu haber alırımHamile kalmak içşn İnofolic combi kullanan varmı arkadaslar
İnofolic ten olacağınu düşünmüyorum ben 3 4 aydır kullanıyorum prospektüsünde yanlış hatırlamıyorsam bilinen pek bi yan etkisi yoktu aşılamadan önce kullandığın inofolic dışında hormon filan alıyor musın belki de o yüzdendir canımSlm Kızlar bende kullanıyorum bıtmek üzere aşılama yapılacak inşallah sorun olmazsa ama fena halde halsızlık var kolumu bile kaldıramıyorum o derece bide miğdem kötü bulanıyo ilacın yan etkisi olabilir mi boyle olan var mı acılen cevap verırmisiniz
aksine kilo vermek için de kullanılıyor diye duymuştum benBende 2.kutuyu kullaniyorum kilo yapıyo galiba günde 4 tane içiyorum.
Kilo almanın sebebi progestan olabilir kril yağını duymadım inofolic hamile kalmak için değil de daha çok pko için insülin direnci için kullanılıyo. Yani dolaylı olarak hamile kalmanı sağlayabilir belki. Adet düzenin olur yumurtlama zamanını takip edebilirsin ve o zamanlara denk getirenilirsen hamişe kalabilirsin. Ben de kullanıyorum inofolic ama düzene girdi diyemem henüzHormon testinden anlayan var mı anlayan varsa yardımcı olabilir mi bende de pko var bende inofolic kullandım 5. Kutu hala hamile kalamadım çok kilo yaptı yanında kril yağı ve progestan kullanıyorum
Klomenle beraber kullandım cmtesı aşılamam oldu ilaç vermedı doktor 10gun sonra gel dedı o zaman vereck inşllh tutarsaşimdı 7. Gun şişkinlik var kasık ağrım var ilk gunden berı akıntı da oluyo dün sarı leke oldu tutmuşmudurİnofolic ten olacağınu düşünmüyorum ben 3 4 aydır kullanıyorum prospektüsünde yanlış hatırlamıyorsam bilinen pek bi yan etkisi yoktu aşılamadan önce kullandığın inofolic dışında hormon filan alıyor musın belki de o yüzdendir canım
Bilemiyorum aşılama tecrübem hiç olmadı malesef ama hamilelikte de hormonların etkisiyle adet belirtileri gibi şeyler olabiliyo inşallah güzel haber alırsın içini ferah tut en azından kanama yoksa aşılamadan sonra herşey yolunda demektir diye düşünüyorumKlomenle beraber kullandım cmtesı aşılamam oldu ilaç vermedı doktor 10gun sonra gel dedı o zaman vereck inşllh tutarsaşimdı 7. Gun şişkinlik var kasık ağrım var ilk gunden berı akıntı da oluyo dün sarı leke oldu tutmuşmudur
İnşllh cnım yok kanama olmadı hıc renksız akıntı 2 gun oncede sarı leke okadar içimi ferahlattın saol rabbim hepimize nasıp etsın şu ramazanın hurmetıneBilemiyorum aşılama tecrübem hiç olmadı malesef ama hamilelikte de hormonların etkisiyle adet belirtileri gibi şeyler olabiliyo inşallah güzel haber alırsın içini ferah tut en azından kanama yoksa aşılamadan sonra herşey yolunda demektir diye düşünüyorum
Amin canım inşallah hepimiz burdan güzel haberlerimizi de paylaşırız biran önceİnşllh cnım yok kanama olmadı hıc renksız akıntı 2 gun oncede sarı leke okadar içimi ferahlattın saol rabbim hepimize nasıp etsın şu ramazanın hurmetıne
Teşekkür ederim cevap verdiğin için çok istiyorum bebiş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKilo almanın sebebi progestan olabilir kril yağını duymadım inofolic hamile kalmak için değil de daha çok pko için insülin direnci için kullanılıyo. Yani dolaylı olarak hamile kalmanı sağlayabilir belki. Adet düzenin olur yumurtlama zamanını takip edebilirsin ve o zamanlara denk getirenilirsen hamişe kalabilirsin. Ben de kullanıyorum inofolic ama düzene girdi diyemem henüz
Hayırlı ramazanlar kızlar. Ben de inofolic gün aşorı 1 kapsül kullanıyodum combi olduğu için dr um sen zayıfsın gün aşırı kullan dedi. Pko da normalde günde 2 ye kadar kullanılabiliyormuş. Bu ay gebeliği es geçtik 16 sı çatlatma iğnesi vuruldum dün kan verdim negatifo yüzden inofolic i günde 1 e çıkardım kafama göre gibi oldu biraz ama zaten vitamin takviyesi gibi olduğundan böyle denicem. İnşallah faydasını görürüm. Ve burdan pozitif haberini de veririm hepimiz sevinçli haberlerimizi paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?