Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm Kızlar bende kullanıyorum bıtmek üzere aşılama yapılacak inşallah sorun olmazsa ama fena halde halsızlık var kolumu bile kaldıramıyorum o derece bide miğdem kötü bulanıyo ilacın yan etkisi olabilir mi boyle olan var mı acılen cevap verırmisiniz

Hamile kalmak içşn İnofolic combi kullanan varmı arkadaslar
Ben kullandım fakat hamile kalmak için kullanılmıyor bu ilaç. Pko olanlara tedavi amaçlı verilebiliyor. Bende pko var ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fakat adet düzenim hala yok (umarım bu ay hamilelikten dolayı olmam) her gecikmede acaba hamilelik mi diye düşünüp sonra hayal kırıklığına uğrayanlardanım umarım bu kez mutlu haber alırım

Ben sabah aksam 1 tane alıorm kızlar bende pko var ama bebekte düşünüyoruz bu ilaç rahmi gebeliğe hazırlıomus suan 3. Kutum bakalım sonucu ne olcak

İnofolic ten olacağınu düşünmüyorum ben 3 4 aydır kullanıyorum prospektüsünde yanlış hatırlamıyorsam bilinen pek bi yan etkisi yoktu aşılamadan önce kullandığın inofolic dışında hormon filan alıyor musın belki de o yüzdendir canım

Hormon testinden anlayan var mı anlayan varsa yardımcı olabilir mi bende de pko var bende inofolic kullandım 5. Kutu hala hamile kalamadım çok kilo yaptı yanında kril yağı ve progestan kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_6069.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 1.545
Hormon testinden anlayan var mı anlayan varsa yardımcı olabilir mi bende de pko var bende inofolic kullandım 5. Kutu hala hamile kalamadım çok kilo yaptı yanında kril yağı ve progestan kullanıyorum
Kilo almanın sebebi progestan olabilir kril yağını duymadım inofolic hamile kalmak için değil de daha çok pko için insülin direnci için kullanılıyo. Yani dolaylı olarak hamile kalmanı sağlayabilir belki. Adet düzenin olur yumurtlama zamanını takip edebilirsin ve o zamanlara denk getirenilirsen hamişe kalabilirsin. Ben de kullanıyorum inofolic ama düzene girdi diyemem henüz

Klomenle beraber kullandım cmtesı aşılamam oldu ilaç vermedı doktor 10gun sonra gel dedı o zaman vereck inşllh tutarsaşimdı 7. Gun şişkinlik var kasık ağrım var ilk gunden berı akıntı da oluyo dün sarı leke oldu tutmuşmudur

Bilemiyorum aşılama tecrübem hiç olmadı malesef ama hamilelikte de hormonların etkisiyle adet belirtileri gibi şeyler olabiliyo inşallah güzel haber alırsın içini ferah tut en azından kanama yoksa aşılamadan sonra herşey yolunda demektir diye düşünüyorum

İnşllh cnım yok kanama olmadı hıc renksız akıntı 2 gun oncede sarı leke okadar içimi ferahlattın saol rabbim hepimize nasıp etsın şu ramazanın hurmetıne

Hayırlı ramazanlar arkadaslar sizinle paylşmak istedim hemen arkadasımda 1 ay inofolic kullanmıs cocugu olmuyodu süt hormonu cok yüksekti ve kiloluydu şimdi hamile olduğunu öfrendik

Hayırlı ramazanlar kızlar. Ben de inofolic gün aşorı 1 kapsül kullanıyodum combi olduğu için dr um sen zayıfsın gün aşırı kullan dedi. Pko da normalde günde 2 ye kadar kullanılabiliyormuş. Bu ay gebeliği es geçtik 16 sı çatlatma iğnesi vuruldum dün kan verdim negatif o yüzden inofolic i günde 1 e çıkardım kafama göre gibi oldu biraz ama zaten vitamin takviyesi gibi olduğundan böyle denicem. İnşallah faydasını görürüm. Ve burdan pozitif haberini de veririm hepimiz sevinçli haberlerimizi paylaşırız

Teşekkür ederim cevap verdiğin için çok istiyorum bebiş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende gunde 1 tane kullaniyorum 4. Kutu ama henuz duzene girmis degil adetlerim. Sabir gerektigini soyledi doktorcum. Insallah guzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…