Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir canim tabii ki kilo kayb ettim ayni zamanda.hem qlifor da kullandigim icin ola bilir.hem bende pko ileri derecede degildi.yumurta sayina falan zarari yoktur canim.Folic acittir zaten hayrindan baska bir zarari olucagini dusunmuyorum

Onu denemedik erkekler deniyormuş eşimin çok şükür sorunu yok ben 2-3 ay c life macun kullanmıştım onun dışında bide omega 3+Q10 takviyesi ara verdim bu ay bişey kullasanım yok insana bi süre sonra gına geliyor

Onu denemedik erkekler deniyormuş eşimin çok şükür sorunu yok ben 2-3 ay c life macun kullanmıştım onun dışında bide omega 3+Q10 takviyesi ara verdim bu ay bişey kullasanım yok insana bi süre sonra gına geliyor

Haklisiniz, insana bir sure sonra gina geliyor ama bu aralar caksir koku suyunu kadinlarda kullanmaya baslamis. Yumurtlama donemine kadar kullaniliyormus. Insallah gerek kalmaz ama aklinizda bulunsun. Youtube da cok moda. Ya olacağı vardi ya bahane oldu yada gercekten şifa onunla geldi bilemiyorum ama kullandigi ay hamile kalan cok olmus

8+6haftalikken dr.gittim boş gebelik olduğunu hemen kürtaj önerdi ben bekliyorum 1hafta geçsin sonra bakicam. bebeğimin kalp atışını duymak için gittim ne öğrendim inşallah yaniliyodur Dr

Bende kullanıyorum doktor en az 3 ay kullanmamı istedi bir kutu kapsül şeklinde sabah akşam kullaniyorum 3 kutum bitti 4 e başladım ara ara sancım oluyo anlamış değilim inşallah hayırlı haberler alırım bu ay herkes için de bunu istiyorum bende pko yum eğer bu ay olursa emin olun bu ilaç sayesinde haber veririm kizlar

Benim 2 tane oğlum var biri 11 biri 8 yaşında bir tane daha evladımız olsun istedik ama olmuyordu 5 ay denedik. Sonra doktora gittim kıstık yumurta dedi inofolic combi 3 ay iç dedi 3 ay içtim bebek olmadı sonra rahim filmi çekeriz olmaz ise demişti.esim bir kaç ay daha bekle öyle çektirelim dedi ve saracoglunun brokli kurunu 3 4 kere yaptım üşendim sonra 1 kerede soğan kuru yaptım normalde daha uzun süre diyor ben tembellikten yapmadım ama brokli kürü tipleri genişletti hamile olduğumu öğrendim .yani inofolic dahil toplam 5 adetinde hamile kaldım.26.10 inofolic başlamam 6 kutu ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…