- 23 Mayıs 2020
- 257
- 147
- 18
- 30
Rica ederim canım.Çok teşekkür ederim ya sağ olasın. O zaman ben yarın içmeye başlayayım. 11 tane kalmış elimde. Bu ay böyle olsun bakalım.
Güncel kutunun üst rengi mavi (combi) iç rengi kahverengi. Mavi olan eski imalat sanırım ama içerik aynı yani bir fark yok.Renkleri farklı mavi ve kahve fark ediyo mu
Ya pko yok derken bu inofoli mi geçirdi. Ben bekarım ama gerçekten çok sıkıntılıyım hanımlar bu ilacı alıcam yarın ama bilmiyorum bekarım ya şuan ilerde hamile kalma durumunda yumurta sayımı falan azaltır mıBen onceler kullanmistim pko oldugum icin.cok yardim etti,simdi cok sukur pko yok.birde yaninda qlifor kullanmistim 1000 mq gunde 2 defa
19 ay kullanmışsın ya canım kıllanma sorunun varmıydı bu inofolic combi kıllanmayı da çözdü müYa aslında istediğin gün başlayabilirsin günü yok ama zaten pkolu değilsin, bu ay adet olup şu anki yumurtanı atacaksın gebelik yoksa. O yüzden adetin ilk günü başla ki bir sonraki yumurtan ilk günden daha kaliteli gelişsin diyorum.
Ben 19ay içtim işte, üst sınırı yok yani, gebelik olana kadar içilebiliyor. Bebek olunca bez masrafına laf ederler ama tedavi masraflarını bilene hiç geliyor o bezlercidden incir ağacı mübarek, tüm vitaminler, ilaçlar mı pahalı olur? Bir de sigortalar karşılamıyor. Bebeğin olmuyor mu, al bi tekme de bizden der gibi... Eşimin doktorunu bile karşılamadı özel sigortamız, şaka olsa gülünmez... Neyse ki benim doktorum değerlerini ben yorumlarım zaten gerekli ilacı veririm derdi sağolsun.
Pko olmadığı için inşallah daha çabuk etki eder, bir yandan ovulasyon testiyle de kontrol et yumurtalama gününü istersen. Hazır ilaç içiyorken günün kaçırmamış olursun
Gebelik düşünmeden, hatta evlenmeden önceden vardı ama lazer ve kilo vermeyle kontrole girmişti tüylenme sorunum. İnofolic içerken sorunum yoktu19 ay kullanmışsın ya canım kıllanma sorunun varmıydı bu inofolic combi kıllanmayı da çözdü mü
Ya ben bekarım bu inofolic combiyi kullanmam ilerde hamile kalmamı zorlaştırır mı sızce birde bu ilacın etksi hamile kalana kadar mı yoksa pko yu kontrol altına mı alıyorGebelik düşünmeden, hatta evlenmeden önceden vardı ama lazer ve kilo vermeyle kontrole girmişti tüylenme sorunum. İnofolic içerken sorunum yoktu
İnofolic combiyi neden kullanacaksınız bekarsanız? Bebek olması için kullanılıyorYa ben bekarım bu inofolic combiyi kullanmam ilerde hamile kalmamı zorlaştırır mı sızce birde bu ilacın etksi hamile kalana kadar mı yoksa pko yu kontrol altına mı alıyor
Bende tüylenme var ve nadir görülen sık kanama var bazılarında polikistik over kanama yapmazken benim kanamam resmen hiç kesilmiyor. Piskolojikmen tüylerin sert çıkışı ve bu kanamalar beni çok yordu birde bunu deneyeyim diyorum doktorumda tavsiye etti ama güvenemedim doktoraİnofolic combiyi neden kullanacaksınız bekarsanız? Bebek olması için kullanılıyor
Doktor inofolic mi tavsiye etti? Yasmin şikayetlerinize çok daha iyi gelecektir bence. Hem kanamayı hem tüylenmeye iyi gelir lazer de yaptırırsınız, kurtulursunuz. Tüylenmeden ben de çok çektim, anlıyorum sizi. Ben de 3kere 30 günü aşkın adet gördüm filan. Doğum kontrol hapı tüm şikayetlerime iyi geldi, 5 yıl kullandımBende tüylenme var ve nadir görülen sık kanama var bazılarında polikistik over kanama yapmazken benim kanamam resmen hiç kesilmiyor. Piskolojikmen tüylerin sert çıkışı ve bu kanamalar beni çok yordu birde bunu deneyeyim diyorum doktorumda tavsiye etti ama güvenemedim doktora
Doğum kontrol hapı içmiyorum yan etkilerinden dolayı ama inofoli combinin içeriği temizmiş bi yan etkiside yokmuş. Sizin şuan tüyleriniz çıkıyor mu acabaDoktor inofolic mi tavsiye etti? Yasmin şikayetlerinize çok daha iyi gelecektir bence. Hem kanamayı hem tüylenmeye iyi gelir lazer de yaptırırsınız, kurtulursunuz. Tüylenmeden ben de çok çektim, anlıyorum sizi. Ben de 3kere 30 günü aşkın adet gördüm filan. Doğum kontrol hapı tüm şikayetlerime iyi geldi, 5 yıl kullandım
Ben 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendimHamile kalmak içşn İnofolic combi kullanan varmı arkadaslar
Ben ilk defa duyuyorum inofolic combi içildiğini bebek istemiyorken. Aylık 250-300lira veriliyor üstelik bu ilaca. Boşuna kaliteli oluşturma etkili folik aditi neden kullanasınız hiç anlamadım.Doğum kontrol hapı içmiyorum yan etkilerinden dolayı ama inofoli combinin içeriği temizmiş bi yan etkiside yokmuş. Sizin şuan tüyleriniz çıkıyor mu acaba
Insan bazen cikmaza dusunuyor heleki her adet donemi, senden cok sonra evlenenlerin bebek haberlerini alinca falan.. Ama napalim nasip.. Biz elimizden geleni yapalim gerisini Allah'a birakalim. Şifanin da nereden gelecegi belli olmaz. Bu arada çakşır suyu kullandiniz mi hic? Bu aralar cok populer.Çok doğru söylüyorsunherşey ateş pahası
O zaman adeti bekleyeyim canım yoksa tabi
henüz yumurtlamam gelmedi bugün ovulasyonda baktım testlerimde bitiyor son 3 tane kaldı tekrar sipariş verdim
Testlere de her ay para gidiyo herşey para
Ben yaklaşık 1 senedir test kullanıyorum o kadar pik gördüm olmadı bi türlü
eşimde sorun çıkmadı ama tutmadı işte
acaba sık denemek bize yaramıyormu bilemedim bu ay sık denemicem nasip bakalım. Kimi pko'lular benden daha çabuk hamile kaldılar bende pko yok ama bu iş tereffuatada bakmıyo Allah dilediğinde oluyo elbet
Demi bende bunu sorguluyorum özel bir hastaneye gittimnüstelik doktorn1 sene kullanırsam polikistikten bile kurtulacağımı söylediBen ilk defa duyuyorum inofolic combi içildiğini bebek istemiyorken. Aylık 250-300lira veriliyor üstelik bu ilaca. Boşuna kaliteli oluşturma etkili folik aditi neden kullanasınız hiç anlamadım.
Gebelikke hormon değişiminden geri geldi biraz tüyler
Ben 19ay kullandım gebelik oluşmasına destek için, yanında birçok tedavi, ilaç kullandım. Hala inci gibi dizili polikistik yumurtalıklarım. Nasıl geçecekmiş anlamadım yani. Üstelik kaliteli yumurta oluşması için inofolic kullandınız tamam da evli değilsiniz, o yumurta atılacak adetle, ne gerek var ki. Çok ilginç gerçekten ilk defa duydumDemi bende bunu sorguluyorum özel bir hastaneye gittimnüstelik doktorn1 sene kullanırsam polikistikten bile kurtulacağımı söyledi
Hayıt tohumu denediniz miBen 19ay kullandım gebelik oluşmasına destek için, yanında birçok tedavi, ilaç kullandım. Hala inci gibi dizili polikistik yumurtalıklarım. Nasıl geçecekmiş anlamadım yani. Üstelik kaliteli yumurta oluşması için inofolic kullandınız tamam da evli değilsiniz, o yumurta atılacak adetle, ne gerek var ki. Çok ilginç gerçekten ilk defa duydum
Yok denemedim. Doktoruma çok güveniyordum zaten, çok kompleks tedaviler uyguladı. Farklı bir şey yapsam tedavimi bozabilirdim. Evlenmeden önce de dediğim gibi 5yıl doğum kontrol hapı kullandım.Hayıt tohumu denediniz mi
Doktorunuza sorabilirsiniz hayıt tohumunun ekstratını yada çayını polikistik overlere gerçekten çok iyi geliyo ben 2 aydır kullanıyorum 6 aya tamamlıyıcam inşAllah.Yok denemedim. Doktoruma çok güveniyordum zaten, çok kompleks tedaviler uyguladı. Farklı bir şey yapsam tedavimi bozabilirdim. Evlenmeden önce de dediğim gibi 5yıl doğum kontrol hapı kullandım.
Şifa bulursunuz inşallah. Şu an düzenli doktora gitmiyorum ben, zaten emziriyorum...Doktorunuza sorabilirsiniz hayıt tohumunun ekstratını yada çayını polikistik overlere gerçekten çok iyi geliyo ben 2 aydır kullanıyorum 6 aya tamamlıyıcam inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?