ne zamandir kullaniyosun inofolicKiyamam saba ben kocaya kenardan gostersem atliyo hemen hic bos gecemiz yok bakalim inofolic kullaniyorum bende catlatma ignemde dun oglen yapildi aksami degerlendirdim bu gunude degerlendirdim bos durani allah sevmezmis insallah bebiscikler olur bu ay kizlar dua edelim mubarek gunlerde :)
Basladim canim adet oldugum zaman bakalim 20 mm iki tane yumurtam olmus bu ay catlatma ignemde yapildi 24 haziranda oglen 12 30 da dun gece bu gece yarin gece bol bol calis dedi doktor ayy biz kari kica birbirimize bi yapistik saatlerce bebek falan unuttuk cok sukur allah bizde bebeis nasip etse biz3 keske istedikce olmuyo yane zamandir kullaniyosun inofolic
Ayy ne guzel insallah nasip eder allahim eger hamile kalirsan banada haber ver bende gidicem yarin doktora bakicam neler olmus 2 aydaBu ay
Basladim canim adet oldugum zaman bakalim 20 mm iki tane yumurtam olmus bu ay catlatma ignemde yapildi 24 haziranda oglen 12 30 da dun gece bu gece yarin gece bol bol calis dedi doktor ayy biz kari kica birbirimize bi yapistik saatlerce bebek falan unuttuk cok sukur allah bizde bebeis nasip etse biz3 keske istedikce olmuyo ya
Ayy ne guzel insallah nasip eder allahim eger hamile kalirsan banada haber ver bende gidicem yarin doktora bakicam neler olmus 2 ayda
Insallah hayirlisi olur hakkindaMutlaka heber veririm kuzum yeterki hamile kalabileyim 3 aylik deneme olmadi bu ayda umudum yok ama rabbimin mucizelerine inaniyorum ben
tutunmasini saglar genellikle adet gecikmesi olanlar kullaniyo eger bebek varsa tutunsun ama eger bebek yoksa adetin gelsin diye veriyo doktorlar umitendirmis gibi olmayayim ama belkide doktor gebelikten suphelendi ve bebek tutunsun diye veriyo olabilir tabi bu bir tahmin yani o ilac o yonde kullaniliyo hakkinda hayirlisi olsun gebe olursan banada haber verirsen sevinirim :))Selam kızlar
Ben geçen hafta doktora gittim ve inofolic combi +femara kullanımı sonucu yumurta 23mm olmuştu .Cuma günü öğlende çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi gecesi ilişki oldu fakat bugün gündüz kahverengi lekenmeler oldu , silinince görünüyor Doktora yazdım hemen progesteron başla dedi.
Sizce durum nedir ?
Hayırlısı inşallah Lekelenme sadece o gün oldu şimdi Yok. Adetime 3 gün var. Bakalım neler olacakBenim bildigim progeston egee bebek varsa
tutunmasini saglar genellikle adet gecikmesi olanlar kullaniyo eger bebek varsa tutunsun ama eger bebek yoksa adetin gelsin diye veriyo doktorlar umitendirmis gibi olmayayim ama belkide doktor gebelikten suphelendi ve bebek tutunsun diye veriyo olabilir tabi bu bir tahmin yani o ilac o yonde kullaniliyo hakkinda hayirlisi olsun gebe olursan banada haber verirsen sevinirim :))
Acele etme test icin adetin 3 5 gun geciksin sonra yap test bence yinede kendin bilirsinHayırlısı inşallah Lekelenme sadece o gün oldu şimdi Yok. Adetime 3 gün var. Bakalım neler olacak
İkbal05 test yaptınız mı
Bugün kan testi yaptırdım sağlık ocağında gitmişken hepsine bakın dedim, doktorum beta hcg yi işaretlemeyi unutmuşAcele etme test icin adetin 3 5 gun geciksin sonra yap test bence yinede kendin bilirsin
Hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınMerhabalar 6 aylik evliyim.pko var 7.ayimda inofolik combi gunde 1tane kullandim gecen ay 17sinde adet gordum ilacim bitti 1 hafta oldu ama bu ay hala adet olmadım kontrole gidicem nasıl bakalım Allah herkese nasip etsin
Bugün kan testi yaptırdım sağlık ocağında gitmişken hepsine bakın dedim, doktorum beta hcg yi işaretlemeyi unutmuşneyse bunda da vardır bi hayır ne diyelim. Adetim geçsin öyle bakıcam. İçimden bi ses olmadı diyorum ama herşey kısmet
İnşallah Canım hayırlı bir vakitte hayırlı evlatlarımız olur inşallahAllahim tez zamanda insallah nasip eder sanada banada dua et bol bol :)
Bence doktora ulasmadan kullanma amabdoktor verdiyse belki dogrudurKızlar bana çok acil yardım eder misiniz Dr bana primolut_N tablet verdiniz güya gebeliğe yardımcı diye fakat ben ilacı araştırdım adet geciktirici diyo Dr da ulaşamıyorum ne yapayım
Tatlım be primolut u adet düzenleyince dpgum kontrl olsrak kullanmıstım doktorum vermiştiKızlar bana çok acil yardım eder misiniz Dr bana primolut_N tablet verdiniz güya gebeliğe yardımcı diye fakat ben ilacı araştırdım adet geciktirici diyo Dr da ulaşamıyorum ne yapayım
Doktorlar çok kararsız kimi sakin kullanma diyo kimi de kullan diyo ama kullanmadım hayırlısı olsunTatlım be primolut u adet düzenleyince dpgum kontrl olsrak kullanmıstım doktorum vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?