- 18 Kasım 2015
- 13.545
- 16.977
- 298
- 35
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Malesef öyle oluyormuşAynen oyle surekli vucudumda belirtileri aramaktan insana gina geliyor .tam diyorsun ki bu ay salicam takmiycam diyosun ay sonu geliyor adetin yaklasiyor hemen acabaaalar geliyor aklina
Ben evlendigimden beri istiyorum 14 aydir istiyoruz .Malesef öyle oluyormuş☺snein Ne kadar oldu isteyeli
Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah en hayırlı en güzel zamandaBen evlendigimden beri istiyorum 14 aydir istiyoruz .
Beklemek istemiyor insan en cok da beklemek yoruuyoorr . Keske bilseydik ne zaman olacaginiRabbim her isteyene nasip etsin inşallah en hayırlı en güzel zamanda
Yoruyor elbet ama tevekkül etmek lazım Rabbim daha beter dert vermesin. Çevre baskısı çok kötü ama herkes arkandan konuşuyo en kötüsü o insanın psikolojisini bozuyorBeklemek istemiyor insan en cok da beklemek yoruuyoorr . Keske bilseydik ne zaman olacagini
Yaaaaa evetttt . Bende oldu o .. kv saolsun koye gidip gelinimin bebegi olmuyor demis herkese su an herkes beni kisir biliyor . Halbuki sorun ogluşundaa ..Yoruyor elbet ama tevekkül etmek lazım Rabbim daha beter dert vermesin. Çevre baskısı çok kötü ama herkes arkandan konuşuyo en kötüsü o insanın psikolojisini bozuyor
Benim kaynanam da eşime daha düşünmüyor musunuz diye sormuş ben yanında yokken. Bizim ağustosta 4 yıl biticek evlendiğimiz ama 3 ay öncesine kadar Vajinusmustum çok zor günler geçirdim.Yaaaaa evetttt . Bende oldu o .. kv saolsun koye gidip gelinimin bebegi olmuyor demis herkese su an herkes beni kisir biliyor . Halbuki sorun ogluşundaa ..cok üzücü
4 yildan beridir mi vajinusmustunuzBenim kaynanam da eşime daha düşünmüyor musunuz diye sormuş ben yanında yokken. Bizim ağustosta 4 yıl biticek evlendiğimiz ama 3 ay öncesine kadar Vajinusmustum çok zor günler geçirdim.
Yani 4 yıla 3 ay varken yendim. Hemde naısl evlilikden bişey anlamıyodum şimdi balayındayız sanki4 yildan beridir mi vajinusmustunuzyaaaa cok zor
Yaaaa nasil bisey vajinusmusYani 4 yıla 3 ay varken yendim. Hemde naısl evlilikden bişey anlamıyodum şimdi balayındayız sanki ☺
Allah kimseye yaşatmasın dediğim bişey. İlişkiye girmeye korkmak kaçmak acı duymak istememekYaaaa nasil bisey vajinusmus
Benim ilk 1 hafta oldu oyle sonra kendi kendime gecirdim .Allah kimseye yaşatmasın dediğim bişey. İlişkiye girmeye korkmak kaçmak acı duymak istememek
Seninki normalmiş olabiliyor öyle ama süreç uzadıkça sıkıntılar artıyorBenim ilk 1 hafta oldu oyle sonra kendi kendime gecirdim .
Iyi ki atlatmissiniz o zMan yoksa zor bi surec surekli bi korku halinde psikojik olarak da yipranir insanSeninki normalmiş olabiliyor öyle ama süreç uzadıkça sıkıntılar artıyor
Zaten panik atak anksiyete agorofobi ağır depresyon vardı iyice çoğaldı bu sıkıntı da ekleninceIyi ki atlatmissiniz o zMan yoksa zor bi surec surekli bi korku halinde psikojik olarak da yipranir insan
Allah kolaylik versin . Yasamayan bilmez elbette uzaktan bu duruma yorum yapmak cok kolay . Ne varmis ki bu kadar buyutulecek diyoruz ama aslinda buyutulecek bi sorunmuşZaten panik atak anksiyete agorofobi ağır depresyon vardı iyice çoğaldı bu sıkıntı da eklenince
Tabiki çok zor gerçekten herkes senden bebek beklerken senin onun için bişey yapamaman..çok şükür kurtuldum sırada bebek var Allahın izniyleAllah kolaylik versin . Yasamayan bilmez elbette uzaktan bu duruma yorum yapmak cok kolay . Ne varmis ki bu kadar buyutulecek diyoruz ama aslinda buyutulecek bi sorunmuş
Insallah o da olurTabiki çok zor gerçekten herkes senden bebek beklerken senin onun için bişey yapamaman..çok şükür kurtuldum sırada bebek var Allahın izniyle ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?