- 18 Kasım 2015
- 13.545
- 16.977
- 298
- 35
- Konu Sahibi Loriklorik
-
İnş sana iyi gleir cnm bana yaramadı ilaç malesefMerhaba hanımlar 7 yıllık evliyim bebek olmuyor malesef ve pco var dedi doktor pazartesi tüp bebek için görüşmeye gittiğimde,ama çok az öyle tum yumurtaligi kaplamamış bişey olmaz bundan dedi muayenede,bu Inofolic combi yi alıp icmemi söyledi sabah akşam icicem hergun,aç tok farketmez dedi,bu yumurtaliklari daha iyi hale getirecek geliştirip, tedavi boyunca da kullanicaksin dedi,inşallah bir haftadan tüp bebeğe basliycaz nasipse, az önce eczaneden aldım bende ilacı ve şuan bi tane içtim.bu arada 80 lira verdim bende ilaca,çok pahalı ya içinde 20 kapsül var ve ben günde iki tane icicem,10 günde bir 80 lira vericez bakalım hayırlısı
Insallah sizde bi etki gosterir . Ben pek bi faydasini gormedim . Yaniltmak istemem ama adetim de azalma oldu . Normalde yogun kanamam olurdu . Afedersiniz pedi doldurmayacak kadar oluyordu . Ilaci kullandigim ay boyle olduMerhaba hanımlar 7 yıllık evliyim bebek olmuyor malesef ve pco var dedi doktor pazartesi tüp bebek için görüşmeye gittiğimde,ama çok az öyle tum yumurtaligi kaplamamış bişey olmaz bundan dedi muayenede,bu Inofolic combi yi alıp icmemi söyledi sabah akşam icicem hergun,aç tok farketmez dedi,bu yumurtaliklari daha iyi hale getirecek geliştirip, tedavi boyunca da kullanicaksin dedi,inşallah bir haftadan tüp bebeğe basliycaz nasipse, az önce eczaneden aldım bende ilacı ve şuan bi tane içtim.bu arada 80 lira verdim bende ilaca,çok pahalı ya içinde 20 kapsül var ve ben günde iki tane icicem,10 günde bir 80 lira vericez bakalım hayırlısı
Nşye böyle oluyo acaba bazı iyi şeyler bazılarına iyi gelmiyo. Bende hayıta başladım adetim 4 gün geciktiInsallah sizde bi etki gosterir . Ben pek bi faydasini gormedim . Yaniltmak istemem ama adetim de azalma oldu . Normalde yogun kanamam olurdu . Afedersiniz pedi doldurmayacak kadar oluyordu . Ilaci kullandigim ay boyle oldu
Herkesin vucudu ayni tepkiyi vermiyor evet :) insallah iyi sonuc alirsinizNşye böyle oluyo acaba bazı iyi şeyler bazılarına iyi gelmiyo. Bende hayıta başladım adetim 4 gün gecikti
Merhaba günde kavrandık önerisi sızeEvet ya sisli bahcecideki doktor onermisti
Merhaba yazdiginizi anlayamadimMerhaba günde kavrandık önerisi sıze
Pardon t9 da tel , günde kaç tane önerdi inofolic sızeMerhaba yazdiginizi anlayamadim
Gunde 1 tane onermisti tok karninaPardon t9 da tel , günde kaç tane önerdi inofolic sıze
Tesekkur ederimGunde 1 tane onermisti tok karnina
Rica ederimTesekkur ederim
Bana cok onceden dr onermisti ve bos gebelik olmustu es problemi vardi tekrar baslayayim istedim Kac onermisti unuttumRica ederimama bana yaramadi
Insallah bu sefer iyi sonuç aliesinizBana cok onceden dr onermisti ve bos gebelik olmustu es problemi vardi tekrar baslayayim istedim Kac onermisti unuttum
Pardon insallah iyi sonuc alirsiniz bebeginize kavusursunuzInsallah bu sefer iyi sonuç aliesiniz
Amin sizde isteyen Herkes de inSAllahPardon insallah iyi sonuc alirsiniz bebeginize kavusursunuz
Cok aminAmin sizde isteyen Herkes de inSAllah❣
Evet bunu okudum bugun 7 kereArkadaşlar bugüne özel Rabbım kabul Etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?