- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
Ben de 1 kullaniyorum2 kullanmışlar ama ben 1 kullandım madem folic asitti. Doktorda oyle dedi bide zayıfım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 1 kullaniyorum2 kullanmışlar ama ben 1 kullandım madem folic asitti. Doktorda oyle dedi bide zayıfım ben
Hangi yönden iyi geliyor ?Bana da önerdi doktor iki aydır içiyorum iyi geliyo bana ama henüz gebelik yok, ben tok içiyodum öyle denmişti
Kendimi daha dinç, enerjik hissediyorum içtiğimden beri, başka folik asitlerde kullandım ama bu güzel bi ilaç bence, yum kalitesini de etkiliyo diğerlerinden farklı olarak, hamile kalmaya yardımcı diyolar ama inş bakalımHangi yönden iyi geliyor ?
Insallah insallah bakalaim artikKendimi daha dinç, enerjik hissediyorum içtiğimden beri, başka folik asitlerde kullandım ama bu güzel bi ilaç bence, yum kalitesini de etkiliyo diğerlerinden farklı olarak, hamile kalmaya yardımcı diyolar ama inş bakalım
Bu ay ablam ve arkadaşım kullanmaya başladı ve ay sonu ikisi de hamile oldu . Ben de kullandım ama düzensiz kullandım daha adetime dört gün var , bende etki etmemiş olabilir . :)Merhaba hanimlar. Ben bu ay inofolic combi ( doktor tavsiyesi uzerine) kullanmaya basladim. Kullananlar bu ilac hakkinda yorumlariniz merak ediyorum . Ilacin faydasini goren var mi ?
Ben de kullandim 1 paket bitirdim ama gebe degilim :)Bu ay ablam ve arkadaşım kullanmaya başladı ve ay sonu ikisi de hamile oldu . Ben de kullandım ama düzensiz kullandım daha adetime dört gün var , bende etki etmemiş olabilir . :)
Aslinda benim de adetim azaldi bu ay kullandigim ay yani normalde cok yogundu ama bu ay damla damla geldi resmenHer kullandığım ay adetim gecikti bana iyi gelmedi malesef normalde doktorum önermişri çikolata kistim var diye
Valla okuduğum kadarıyla bazılarına iyi gelmiyormuş bende bıraktım adetimi geciktirinceAslinda benim de adetim azaldi bu ay kullandigim ay yani normalde cok yogundu ama bu ay damla damla geldi resmen
Ben de devamini getirmem zaten ya adetim ilk defa oyle olduValla okuduğum kadarıyla bazılarına iyi gelmiyormuş bende bıraktım adetimi geciktirince
Doktor mu önermişti sana daBen de devamini getirmem zaten ya adetim ilk defa oyle oldu
Evet ya sisli bahcecideki doktor onermistiDoktor mu önermişti sana da
Demek yaramamış sana da. Ben 3 kutu kullandım her kullandığım ay öyle olunca dedim heralde iyi gelmiyo bıraktım. Şimdi hayıta başladım en azından doğalEvet ya sisli bahcecideki doktor onermisti
Ben de bi sorun yoktu . Pco lu falan degilim . Ay cildiricam yaDemek yaramamış sana da. Ben 3 kutu kullandım her kullandığım ay öyle olunca dedim heralde iyi gelmiyo bıraktım. Şimdi hayıta başladım en azından doğal
Valla benim 2.ayım daha ama cidden çok zormuş yaBen de bi sorun yoktu . Pco lu falan degilim . Ay cildiricam yacocuk konusunu dusunmekten . Arastirmaktan artik gina geldi . Insallah ise yarar sizde
Aslinda beklemek insani yoruyorValla benim 2.ayım daha ama cidden çok zormuş ya
Öyle tabi ama Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. Tek sıkıntı adet belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer insan hep belirti arıyo kendindeAslinda beklemek insani yoruyor
Aynen oyle surekli vucudumda belirtileri aramaktan insana gina geliyor .tam diyorsun ki bu ay salicam takmiycam diyosun ay sonu geliyor adetin yaklasiyor hemen acabaaalar geliyor aklinaÖyle tabi ama Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. Tek sıkıntı adet belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer insan hep belirti arıyo kendinde![]()