• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık INOFOLIC COMBI kapsül kullanip da hamile kalan var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da önerdi doktor iki aydır içiyorum iyi geliyo bana ama henüz gebelik yok, ben tok içiyodum öyle denmişti

Hangi yönden iyi geliyor ?
Kendimi daha dinç, enerjik hissediyorum içtiğimden beri, başka folik asitlerde kullandım ama bu güzel bi ilaç bence, yum kalitesini de etkiliyo diğerlerinden farklı olarak, hamile kalmaya yardımcı diyolar ama inş bakalım

Kendimi daha dinç, enerjik hissediyorum içtiğimden beri, başka folik asitlerde kullandım ama bu güzel bi ilaç bence, yum kalitesini de etkiliyo diğerlerinden farklı olarak, hamile kalmaya yardımcı diyolar ama inş bakalım
Insallah insallah bakalaim artik

Merhaba hanimlar. Ben bu ay inofolic combi ( doktor tavsiyesi uzerine) kullanmaya basladim. Kullananlar bu ilac hakkinda yorumlariniz merak ediyorum . Ilacin faydasini goren var mi ?
Bu ay ablam ve arkadaşım kullanmaya başladı ve ay sonu ikisi de hamile oldu . Ben de kullandım ama düzensiz kullandım daha adetime dört gün var , bende etki etmemiş olabilir . :)

Bu ay ablam ve arkadaşım kullanmaya başladı ve ay sonu ikisi de hamile oldu . Ben de kullandım ama düzensiz kullandım daha adetime dört gün var , bende etki etmemiş olabilir . :)
Ben de kullandim 1 paket bitirdim ama gebe degilim :)

Her kullandığım ay adetim gecikti bana iyi gelmedi malesef normalde doktorum önermişri çikolata kistim var diye

Her kullandığım ay adetim gecikti bana iyi gelmedi malesef normalde doktorum önermişri çikolata kistim var diye
Aslinda benim de adetim azaldi bu ay kullandigim ay yani normalde cok yogundu ama bu ay damla damla geldi resmen

Evet ya sisli bahcecideki doktor onermisti
Demek yaramamış sana da. Ben 3 kutu kullandım her kullandığım ay öyle olunca dedim heralde iyi gelmiyo bıraktım. Şimdi hayıta başladım en azından doğal

Demek yaramamış sana da. Ben 3 kutu kullandım her kullandığım ay öyle olunca dedim heralde iyi gelmiyo bıraktım. Şimdi hayıta başladım en azından doğal
Ben de bi sorun yoktu . Pco lu falan degilim . Ay cildiricam ya😁cocuk konusunu dusunmekten . Arastirmaktan artik gina geldi . Insallah ise yarar sizde

Ben de bi sorun yoktu . Pco lu falan degilim . Ay cildiricam ya😁cocuk konusunu dusunmekten . Arastirmaktan artik gina geldi . Insallah ise yarar sizde
Valla benim 2.ayım daha ama cidden çok zormuş ya

Öyle tabi ama Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. Tek sıkıntı adet belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer insan hep belirti arıyo kendinde 😑
Aynen oyle surekli vucudumda belirtileri aramaktan insana gina geliyor .tam diyorsun ki bu ay salicam takmiycam diyosun ay sonu geliyor adetin yaklasiyor hemen acabaaalar geliyor aklina🤣🤣🤣

Back