• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık INOFOLIC COMBI kapsül kullanip da hamile kalan var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim bebek olmuyor malesef ve pco var dedi doktor pazartesi tüp bebek için görüşmeye gittiğimde,ama çok az öyle tum yumurtaligi kaplamamış bişey olmaz bundan dedi muayenede,bu Inofolic combi yi alıp icmemi söyledi sabah akşam icicem hergun,aç tok farketmez dedi,bu yumurtaliklari daha iyi hale getirecek geliştirip, tedavi boyunca da kullanicaksin dedi,inşallah bir haftadan tüp bebeğe basliycaz nasipse, az önce eczaneden aldım bende ilacı ve şuan bi tane içtim.bu arada 80 lira verdim bende ilaca,çok pahalı ya içinde 20 kapsül var ve ben günde iki tane icicem,10 günde bir 80 lira vericez bakalım hayırlısı
İnş sana iyi gleir cnm bana yaramadı ilaç malesef

Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim bebek olmuyor malesef ve pco var dedi doktor pazartesi tüp bebek için görüşmeye gittiğimde,ama çok az öyle tum yumurtaligi kaplamamış bişey olmaz bundan dedi muayenede,bu Inofolic combi yi alıp icmemi söyledi sabah akşam icicem hergun,aç tok farketmez dedi,bu yumurtaliklari daha iyi hale getirecek geliştirip, tedavi boyunca da kullanicaksin dedi,inşallah bir haftadan tüp bebeğe basliycaz nasipse, az önce eczaneden aldım bende ilacı ve şuan bi tane içtim.bu arada 80 lira verdim bende ilaca,çok pahalı ya içinde 20 kapsül var ve ben günde iki tane icicem,10 günde bir 80 lira vericez bakalım hayırlısı
Insallah sizde bi etki gosterir . Ben pek bi faydasini gormedim . Yaniltmak istemem ama adetim de azalma oldu . Normalde yogun kanamam olurdu . Afedersiniz pedi doldurmayacak kadar oluyordu . Ilaci kullandigim ay boyle oldu

Insallah sizde bi etki gosterir . Ben pek bi faydasini gormedim . Yaniltmak istemem ama adetim de azalma oldu . Normalde yogun kanamam olurdu . Afedersiniz pedi doldurmayacak kadar oluyordu . Ilaci kullandigim ay boyle oldu
Nşye böyle oluyo acaba bazı iyi şeyler bazılarına iyi gelmiyo. Bende hayıta başladım adetim 4 gün gecikti

Merhabalar kızlar. Ben de pkoluyum. Bu ay aşılama yaptık ama malesef hamile değilim. Regliyi bekliyorum. Başka bir prof doktora gittik bugun. Infolic suda eriyen ve şeker ilacı verdi. Halbuki kilom gayet normal. 165 boy 57 kiloyum. Şeker ilacı da sindirim sistemine dokunuyormuş içmeyi hiç istemiyorum. Siz kullandınız mı şeker ilacı vs?

Arkadaşlar bugüne özel Rabbım kabul Etsın

Eklentiler

• 4ED071DE-7550-4497-B96A-9E1982F74D12.png
    4ED071DE-7550-4497-B96A-9E1982F74D12.png
    414,1 KB · Görüntüleme: 39
  • BE532393-7273-4202-A4BF-E77FD32EF2A2.png
    BE532393-7273-4202-A4BF-E77FD32EF2A2.png
    405 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bana da doktor önermişti pco değilim ve sabah akşam demişti. Açıkçası fazla geldi bana fiyatı o yüzden hem günde bir tane olmak üzere hem de sadece regl den yumurtlama gününe kadar kullandım. Henüz bir işe yaradığını söyleyemeyeceğim ama düzensiz kullanmanın etkisi vardır bunda.
Sizce doktorun önerdiği gibi başlasam mı? Bunu kullandığımdan beri reglim erken geliyor acaba ilacın etkisi midir?

Back