• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık INOFOLIC COMBI kapsül kullanip da hamile kalan var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar
Bana da doktor destekleme amaçlı sabah aksma inofolic tablet ve akşam matofin olmak üzere 2 ilaç verdi
Matofin yorumlarına bakıyorum bulantı, iştahsızlık yapıyormuş
Arkadaş bende ne bulantı ne iştahsızlık hiç bişey yok 😂
1 haftadır kullanıyorum
Adetim 4 gün gecikti hala erken sevinip üzülmek için test yapmadım sabırla bekliyorum
Aranızda bu ilaçları kullanıp adet gecikmesi yaşayan oldu mu? Acaba ilaç mı geciktiriyor?

Evet orasini ben de anlamadim. 20 kapsul 65 lira gibi biseydi galiba. Normalde devlet hastanelerine gittigimiz zaman 1 torba ilac alinir o paraya ustune de muayne parasi bile icinde olurdu. Fazla takmadim kafama bu konuyu ama sey diye dusunuyorum . Acaba gittigimiz yer ozel hastane oldugu icn sigorta gecerli degil orda . Verdigi ilaclari da karsilamiyor olabilir diye düşündüm.
Bu ilaç devletin karşıladığı bir ilaç değil devlet doktoruna da gitsen bu ilaç parayla alınacak bir ilaç folic asit içerikli gıda takviyesi vitamin gibi düşün

Bu ilaç devletin karşıladığı bir ilaç değil devlet doktoruna da gitsen bu ilaç parayla alınacak bir ilaç folic asit içerikli gıda takviyesi vitamin gibi düşün
İnofolic 80.93 krş oldu. Aylık 3 kutu kullanıyorum. Vajinismusu atlatsam da baksam işe yarıyor mu yoksa hava ya mı gidiyor 😐

Back