• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Innovita gebelik testi sonucum bakabilir misiniz

Busra983

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
49
11
3
Kızlar merhaba Innovita gebelik testi sonucum regl günüme 3-4 gün var. Birçok yerde okudum çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarabilir deniliyor. Bakabilir misiniz acaba akşam kan vermeye gideceğim
IMG_20250106_103505.jpg

Kızlar merhaba Innovita gebelik testi sonucum regl günüme 3-4 gün var. Birçok yerde okudum çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarabilir deniliyor. Bakabilir misiniz acaba akşam kan vermeye gideceğimEki Görüntüle 3532098
Arkadaşa katılıyorum pozitif cikmis değeriniz. Saglikla ilerlesin umarım 🙏

Net çıkmış canım yalancı değildir bu kan verebilirsin belirtilerin var mı ?
Evet kasıkta regl ağrısı gibi ağrılarım var kaç gündür mide bulantım ve sırt ağrımda var çok sık idrara çıkıyorum psikolojik diye düşünmüştüm bu belirtiler çok şükür değil gibi

Arkadaşlar kan testi sonucum 44.49 çıktı ama korkuyorum daha önceki hamileliğim kimyasaldı düşük yaptım değerim yine çok düşüktü yükselir mi acaba kimyasal olmasından korkuyorum

Arkadaşlar kan testi sonucum 44.49 çıktı ama korkuyorum daha önceki hamileliğim kimyasaldı düşük yaptım değerim yine çok düşüktü yükselir mi acaba kimyasal olmasından korkuyorum
Kötü düşünme canım güzel değer iki gün sonra tekrarla

Maşallahhhh 🧿 Çok şükür kuzumun kötüyü düşünme, iyi düşün iyi olsun. O geçmişte kaldı yaşandı bitti. Önünde yeni bir pozitif var stres yapıp heba etme. Sakince artmasını bekle inşallah. İnnovita ovulasuon testi mi kullanmıştın anlatsana bize de biraz 😍😍😍

Maşallahhhh 🧿 Çok şükür kuzumun kötüyü düşünme, iyi düşün iyi olsun. O geçmişte kaldı yaşandı bitti. Önünde yeni bir pozitif var stres yapıp heba etme. Sakince artmasını bekle inşallah. İnnovita ovulasuon testi mi kullanmıştın anlatsana bize de biraz 😍😍😍
Çok teşekkür ederim umarım öyledir 🙏🏻 evet İnnovita ovulasyon testini bu ay ilk defa kullandım 2 defa pik gördüm değerlendirdim o günleri tam gösteriyor cidden

Kızlar merhaba Innovita gebelik testi sonucum regl günüme 3-4 gün var. Birçok yerde okudum çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarabilir deniliyor. Bakabilir misiniz acaba akşam kan vermeye gideceğimEki Görüntüle 3532098
Benimki çok silik çıkmıştı aynı markada iki gün sonrası kanda pozitifi gördüm inşallah sizin de vardır bence test güvenilir 😍🤲kana baktırın derim 🤗

Ben adet olmam gereken gün yaptım benim ikinci çizgi daha belirgindi. Sizin daha 3-4 gün varmış. Benim doğru sonuç verdi bence sizin de var gibi hayırlısı olsun. Elinizde başka test varsa tekrarlayın içiniz rahat etsin 😊

Back