Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
sonunda aldıma.s
ama yinr bi sorum olucak...suya koyulduğunda direk erimedi,hatta dibinde partiküller kaldı yosun gibi..
öyle mi olması gerekiyo acaba:bbo:

hayır canım erimesi lazım..önce boş bardağa koyup ardından suyu ekleyince eriyo..iyice karıştır canımm

Ay bide büyük bi bardak suya konuluyoya iç iç bitmiyo midem bulandı bitirene kadar..inşallah alışırım:)
bende amma dertliyim yaaa:Roflol:

sanki bide içtikten sora canım bişeyler yemek istemiyo..tokluk hissi veriyo biraz..ama sınaw zamanında olduğum için yinede ıvır zıvır yememe engel olamıyo:))

evet ya haklısın..tokluk hissi veriyo...benim selülitler azaldı sanki yaa..hangi bölümdesin?

tokluk hisi vermesi cidden çok hoş ama ben tok bile olsam cips ve çikolatadan wazgeçemiyorum,sınaw zamanlarımda:1no2:
o yüzden sınawların bitmesini büyük bi hevesle bekliyorum...bölümüm kimya:bbo:kafayı yemek üzereyim,3.sınıfım...
inşallah okuldaki bölümümü sormuşsundur,başka bölüm aklıma gelmedidesırnaşık şey

okuldaki bölümünü sormuştum canım:) selülitler için o iki yiyecekten de uzak durman lazım ama...Alaah zihin açıklığı versin canım sana..zor işin valla

çok sağol canım yaa cidden çok zor işim...2haftadır cebelleşiyorum,yrndan itibaren son veriyorum cips we çikolataya çünkü zor dınawlar bitti artık çok çalışmıcam,yrn kurtuluyorum:)
:dance:

çok sevindim canım..tatile az kaldı sık dişini..bu arada şu tozu yemekle birlikte almıyorum ben ya..üzerinde öyle yazıyo..birşey olur mu acaba?

yerimsenibenaynen bende yemekle birlikte almıyorum...onu bende anlayamadım neden öyle yazdıını:1no2:
ama sen selülitlerim azaldı dediine göre bi etkisi olmasa gerek:)
sonunda içiyoruz yani ne farkederki

canım kutunun üzerinde yemeklerle birlikte alın yazıyo..ama ben genellikle yemekten sonra içiyorum..sen de bi etkisi görülmeye başlayınca haber ver

ben de merak ettim acaba gerçekten işe yarıyor mu,ben de göğüs büyütücü breast gain plus kullanıyorum onu da öğlen yemekle beraber alıyorum acaba ikisini aynı anda kullansam bir sorun olur mu bilen var mı ? üzerin de öyle bir uyarı var mı ?

bu arada ben de selülit denecek kadar bir şey yok ama ben işim gereği sürekli oturuyorum o yüzden olmasından korkuyorum acaba engelleyici özelliği var mı ?

engelleyici özelliği vardır tabiki..ama senin selülitin yoksa önlemek için krem filan daha iyi olur sanırım..

özlemcim bişey sorucam ben yaklaşık 1haftadır kullanıyorum,çok fazla bi değişiklik görmedim..sende durumlar nasıl:)

bagçiçekcim bende sanki hafif bi azalma oldu üst taraflarda..ama senin daha erken..biraz daha bekle..

sanmıyorum ..bir gün aksatınca bişey olmaz..3 ay kullanmak gerekiyo etkisini görmek için

aslında ben bu kutu bitince bi etki görmezsem bi daha almayı düşünmüyorum..çünkü çok fazla bi selülitim yok,bu azlarıda geçirsin artık dimi amayerimsenibenetki görürsemde zaten alama gerek kalmıcak:)yani ben her iki durumda da almıcam sanırım:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…