Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

Dishe

✿❤aŞk-ı KıYaMet❤✿
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
3.967
5
Selüliti Yok Eden İçecek"

Selülitten kurtulmak için geliştirilen yeni ürün ile her gün 10 saniyede içeriden etki!

innēov, yerleşmiş selülite karşı ilk defa beslenme uzmanlarını ve dermatologları bir araya getirdi. Gelişmiş Nestlé beslenme araştırmaları ve L’Oréal dermatoloji araştırmaları sonucunda geliştirilen, cildin kapitone görünümünü içeriden düzeltmeye yönelik gıda takviyesi innēov este, suda eritilerek içecek haline getirilen çilek tadında bir pudra. Derinlemesine işlemiş selüliti düzeltmek için innēov este, drenaj-boşaltma etkisi ve cildi tekrar yapılandırma özelliğiyle selülitin iki kaynağını birden hedef alıyor: Beslenme ile ilgili ve dermatolojik. innēov este, çift etkili mekanizması sayesinde selülite kaynağında müdahale eden tek ürün. innēov nutrikozmetik’in yeni ürünü este, innēov Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Departmanı Direktörü Patricia Manissier’in katılımıyla tanıtıldı.

İnceltici etki
Sadece ağız yoluyla alınan çözüm; organizmanın içinde cildin derinlerdeki katmanlara ulaşabilecek aktiflerin yayılmasını sağlıyor. Hücresel mekanizmalar içeriden harekete geçirilince, bütün cilt derinlemesine tekrar düzenleniyor. İnneov,
Kalsiyum + yeşil çay ekstresi + deniz kökenli glükosamin + çam ağacı kabuğu ekstresi selüliti içeriden hedeflemek için etkenlerin görülmemiş özel birleşimi içeriyor. Biyolojik olarak sindirilebilir doğal kaynaklı 4 aktif madde, beslenme uzmanlarıyla belirlenmiş dozlarda alınıyor.
1. Etki: Drenaj ve Boşaltım
Fazlalıkları atmaya ve derinlemesine temizlemeye yardımcı olmak için:
Kalsiyum: Yağların atılmasını sağlamasıyla bilinir. Yağ emilimini sınırlamaya ve fazlalıkların atılmasını kolaylaştırmaya yardımcı olur.
Yeşil Çay Ekstresi: Yağların yakılmasına ve daha iyi temizlenme için mikrosirkülasyonun hızlanmasına yardımcı olur. Özellikle kan damarlarını koruyucu, güçlü, anti-radikal özellikleri olan polifenol açısından yoğundur.
2. Etki: Cildi Tekrar Yapılandırma
Cildin lif dokusunu güçlendirmek için:
Deniz Kökenli Glükosamin: Cildin lif doku sentezinin hızlanmasına yardımcı olur. Seçilen glükosaminin kaynağı deniz kabuklularının kabuğundan elde edilen “chitin” maddesidir. Ödem giderici özelliği vardır.
Çam Ağacı Kabuğu Ekstresi: 30-50 senedir böcek ilacı veya zararlı otları öldüren ilaçlar kullanılmadan yetiştirilen çam ağaçlarından elde edilmektedir. Lif dokuyu koruyan bir tabakayla etki gösteren güçlü bir bitkisel anti-oksidan inneov, sıkıştırıldığında, sıkıştırılmadan görünen ve dokunulduğunda hassas, ağrılı selülitlerde etkili.

Klinik sonuçlar
25-45 yaş arasında selüliti olan ve siluetlerinde kusurlu bir çizgi bulunan 40 kadın, 14 Beslenme Uzmanı ve 2 Dermatolog tarafından seçilip 3 ay boyunca takip edildi. Bu nedenle ürünün en az 3 ay süre ile kullanılması öneriliyor. Ürün kullanım testi sonucunda 15. günden başlayarak gözle görülür sonuçlar elde edildi. Hamile ya da süt veren kadınlar dışında, selülit sorunu bulunan ve sağlığı iyi olan tüm kadınlara yönelik ürün araştırmalarında, 18 ile 50 arasında değişen bir gönüllü grubu esas alındı. Ürünün hiçbir istenmeyen yan etkisine ratlanmadı. İşte Plaseboya (yalancı ilaç) karşı yapılan klinik deneyin sonuçları...
Karın kıvrımında azalma: % - 22
Sıkıştırmayla görünen selülitlerde azalma: % - 30
Sıkıştırmadan görünen selülitlerde azalma: % - 28
Dokunmaya duyarlı, ağrılı selülitlerde azalma: % - 27

Nasıl kullanılıyor?
30 poşetlik ürün, günde 2 kez, yemek sırasında büyük bir bardak suda eritilerek içiliyor. Fiyatı:**,**YTL

Öncelikle bu foruma ilk yazışım,daha yeni üye oldum,herkese selamlar...
Bu içeceği kullanan ve sonuçlarını gören biri varmı çok merak ediyorum.Gerç.i bildiğim kadarıyla nisanın 26snda piyasaya sürülmüş ama yinede bi sormak istedim..

içeceğin adı inneov este.eczanelerde satılıyo diye biliyorum.ama hepsinde değil.açıkcası yeni bi ürün olduğundan almakta tereddüt ediyorum..

benim bildiğim kadarıyla fiyatı 65ytl...aslında ben selüliti gidermesinin yanısıra beli inceltme özelliğinden dolayı da kullanmak istiyorum.ama hala tereddütlüyüm:bbo:bide 1paket işe yara mı acaba o warfisfisfis
eğer faydasını görürseniz yazın lütfenyerimsenibençok sewinirim...

fiyatını yanlış yazmışım 64,90 ytl.miş..1 paket işe yaramıyormuş..en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş..2 gün oldu sanki cildim güzelleşti..

evet bende arkadaşa katılıyorum..şu ana kadar almama sebebim lidaya dönmesinden korkmamdı...aslında çok aşırı bi selülitimde yok ama başlangıçta müdahale etmek iyi olur diye düşünüyorum..en azından kendimi daha iyi hissetmek açısından..
yan etkiler herkeste farklı şekilde çıkar ama yinede belirgin bişey olduysa yazarsanız çok sevinirim...
aslında artık yarın gidip almayı düşünüyorum:dance:

kızlar ben bu ürünün saç için olanını kullandımm çok memnunumm. ayrıca cildede çok iyi geliyor . yan etkisini görmedim benn

şöyle 1ay filan kullanıpta neler gözlemlediğini yazan biri olsa çok güzel olucaktı:)
buarada saç için dediğin nasıl bişey?yani ne için,merak ettim deyerimseniben
aslında nestle ile loreal in birleşip çıkardığı bi ürünün kötü olucağını pek sanmıyorum..gidiyim alıyım diyorum.ama bizim burdaki eczacı bayan bana bir kutuda 60poşet olduğunu söyledi.ama ben her yerde 30 diye okudum..bakalım görücez..

way be baya ılgılenen olmus..eklendıgı zamanlarda pek ılgı uyandırmamıstı ama...

Ben ilk duyduğum günden beri ilgiliyim ama çok fazla kullanan yok heralde..
ay çok kararsız kaldım naapsam?:bbo:

fiyatını yanlış yazmışım 64,90 ytl.miş..1 paket işe yaramıyormuş..en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş..2 gün oldu sanki cildim güzelleşti..

cildim güzelleşti demişsin ya selülit bakımından mı yoksa farklı bişey mi tam anlayamadımda?

bütün vücudumda cildim daha parlak oldu özelikle yüzüm..bir haftadır kullanıyorum..gözle görülür başka bir etki gördüğümde yazarım..

peki selülitlerinde bi azalma farkediyomusun?
bide beli inceltme etkisi olduğunu okumuştum..
ilgilendiğin için çok teşekkürler,hala cesaret edipte alamadım dafisfisfis

evet selülitlerimde de bir azalma görüyorum ama belki psikolojiktir diye tam bir etki görmeden buraya yazmak istemedim..kimseyi yanıltmak istemem..hiçbir yan etkisini görmedim..üstelik dedim ya cildim güzelleşti..ben bu arada diyette yaptığım için zayıfladım..belim inceldi ama bu sebepten mi bilmem..

Bilgilendirdiğin için çok teşekkürleryerimseniben
bende kararımı verdim yarın almayı düşünüyorum sonunda:dance::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…