Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
arkadaşlar uzun zamandır bu foruma uğramıyordum,
bazı arkadaşlar nasıl aldığımı sormuşlar dediğim gibi amazon.com dan aldım site ingilizce biraz gıcık bir durum önce üye olmak gerekiyor üye olduktan sonra siteiçi arama yerine inneov diye yazdınızmı bütün innoev leri getiriyor, sonra sipariş veriyorsunuz, benim sip. 3 günde gelmişti.
Ancak şimdi bu internet üzerinden yurtdışından kozmetik vs. alışverişini yasakladılar ya bilmiyorum son durum nedir.

Tekrar belirteyim kullandığım dönemde çok etkisini gördüm, ben diyette yapıyordum kilo vermek adına ama ne kadar zayıflasamda selülitlerim gitmezdi bu çay kullandığım en etkili üründü ah ah keşke türkiyede satışı devam etse.

Ben loreal i aradım sordum neden satışını durdurdunuz diye? istedikleri pazarı, satışı yakalayamamışlar, talep azmış vs.vs.
bence gelin biz loreale hepimiz mesaj atalım belki istek çok olursa tekrar düşünürler getirtmeyi.

mrb arkadaşlar yurt dışından bu ürünü getirtme imkanı olanlar benim içinde getirtebilirlermi ücreti neyse veririm yardımınızı bekliyorum acilll

Kizlar selam, yazdiklarinizi okuduktan sonra inneov esteye hayran kaldim ve arastirmalarima basladim. Bugun tam eczaneye girdim ki orada 2 kisi yeni piyasaya cikan vitamin urunlerini satmak uzerelerdi. Ellerindeki katalogtan bir adet aldim ve ne goreyim selulit icin bir urun ve icerigindeki tum maddeler (pine bark) haric bu urunde var. Bu hafta icindeurun gelecekmis alip gelismeleri size yazicam. Kullanmak isteyen varsa google yapabilir urun adi Nutraxin Cell Form. Fiyati da daha uygun. 90 kapsul 50 tl sanirim. Gunde 3 iciliyormus yani bir kutu biray dayanir.

Sayın Loreal yetkilileri,

Daha önce Türkiye de satışı yapılan ve bir çok bayanın kullanıp sonuçlarından memnun kaldığı ürününüz uzun zamandır satışı yok, İNNEOV ESTE sizlerin aracılığıyla tekrar türk bayanlarının kullanımına sunmanızı önemle rica ediyoruz, eğer internet üzerinden küçük bir araştırma yaparsanız bu ürünü tam kullanılmaya başlanıp güzel sonuçları internet üzerinden yayılmaya başlandığı an Türkiye'de satıştan kaldırıldığını ve bir çok insan y.dışından getirtmeye başladığını göreceksiniz, ancak artık gümrük mevzuatı bunada engel oluyor, Loreal olaral sizlerden ricamız bu ürünü tekrar getirtmenizdir.

İlgilerinize şimdiden teşekkürler.

mert...
bunu kullanmış ve faydasını görmüşsün.
14.sayfaya kadar okudum devam edemedim
özel mesaj da atmıyorum.
acaba geri döndü mü bıraktıktan sonra selülitlerin ..ve toplam kaç kutu bitirdin?

mert...
bunu kullanmış ve faydasını görmüşsün.
14.sayfaya kadar okudum devam edemedim
özel mesaj da atmıyorum.
acaba geri döndü mü bıraktıktan sonra selülitlerin ..ve toplam kaç kutu bitirdin?

3. kutudan sonra gözle görülür faydasını gördüm. toplam 5 kutu kullanmıştım bir kürde.
aradan yıllar geçti .doğum vsa yaptım. şimdi yeniden kullanmak istiyorum. ama türkiyede bulmak zor..

türkiyede bulamıyoruz artık. bende internette yurtdışından buldum. en uygun ispanyadaki bir eczaneden sipariş verdim.2x60 kapsül 37euro.ben 2 paket ısmarladım.kargo parası 9 euro.toplamda 85 euro yani 260 tl yapıyor.4 aylık kullanım için.

Canım merhaba.Çok zaman geçmiş üzerinden ama sormak istedim,bu ürün işe yaradı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…