- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
-
- Konu Sahibi Pempe_GozLuk
Vallaa 23 gun sonra yas 41 olmayacak olsa * , kocam haftanin 6 gunu , gunun 9 saatini uyuyarak - kalan 14,5 saatini de benden uzak gecirmiyor olsa * , bi de rahat harcayacak kadar cok param olsa *
ne guzel olurduuuu
Balikti galiba..?
Burda da cok ketum. Burcu ne acaba. :26:
Vallaa 23 gun sonra yas 41 olmayacak olsa * , kocam haftanin 6 gunu , gunun 9 saatini uyuyarak - kalan 14,5 saatini de benden uzak gecirmiyor olsa * , bi de rahat harcayacak kadar cok param olsa *
ne guzel olurduuuu
Begendim:)..... 23 gun sonra dogum gunun mu yani inan hic unutmayacagim
Kovayim kiz ben6 subat
ama kovanin butun ozelliklerini tasimiyorum neden bilmem , yukselenim terazi ondan mi aceba:44:
Begendim:)..... 23 gun sonra dogum gunun mu yani inan hic unutmayacagim
Baliksa duygusal olur. Saka yapmamak lazim.
Arada tesrif etsen be ylnzeskici.
Kovayim kiz ben6 subat
ama kovanin butun ozelliklerini tasimiyorum neden bilmem , yukselenim terazi ondan mi aceba:44:
Pardon kovaymis .. biliyordum ama unutmusum. Ben kova ve ikizler ve ASLANLAR ile cok iyi gecinirim soyliyeyimde..
Yeni yil dileklerini sunan ylnzeskici nin dileklerinin kabul olmasini diliyor, yasa cok takmamasini rica ediyoruz.
Tamam 6 subatta dogum gununu kutluyoruz. Persembe imis rahatiz.
Benim yukselen de kova. Senin balik la alakan yok. Biraz durtmek gerekiyor yalniz.
tsk ediyorum
Pardon kovaymis .. biliyordum ama unutmusum. Ben kova ve ikizler ve ASLANLAR ile cok iyi gecinirim soyliyeyimde..
u r welcome sweety.
Bizle anlasamamak gibi bir luxun yok zaten.
ben de ikizler ve terazi ile iyi geciniyorum :13:
Aaaa hakkaten haa yeni yil dilekleri gibi oldu siradanbu da 41 kere maasallah demek herhal
amiiin
beratti sen hangi burctun biliyoduysam da unuttum ben
Evet cattin artik bize :)) anlasacaksin. Ben teraziyim ... bilmem anlatabildim mi
Tu tu tu masaallahhh.
Muhtesem burc uclusu olduk sanki.
Hahahahaa aynen
Hahahahaa aynen
Tu tu tu masaallahhh.
Muhtesem burc uclusu olduk sanki.
Bence de aynen :118:
da sen bu kadar zamandir nerelerdeydin be Lucky7
bu kadar bulasici bir nesen vardi madem hii :13:
Bir elin nesi iki elin sesi. Beni sizler yarattiniz.
Cokta mutevaziyimdir soylemis miydim.
Bir elin nesi iki elin sesi. Beni sizler yarattiniz.
Cokta mutevaziyimdir soylemis miydim.
Aslan burcuydun de mi
tabi canim ne demezsin cok mutevazi olursunuz bilmez miyim
Simdi ogrendik
Aslan burcu hakkinda kim ne demisse fesatligindan soylemis. Butun olumsuz soylenenler gercek degildir efem. Mutevazilik 10 numaradir. Kendini hic begenmez bir kerem.
Sekil Lucky7 de goruldugu gibi. Tecrubeyle sabittir sizde gorun siz de ogrenin.
Aslan burcu hakkinda kim ne demisse fesatligindan soylemis. Butun olumsuz soylenenler gercek degildir efem. Mutevazilik 10 numaradir. Kendini hic begenmez bir kerem.
Sekil Lucky7 de goruldugu gibi. Tecrubeyle sabittir sizde gorun siz de ogrenin.
Yok ben cok begenirim kendilerini, sikinti yok. ( tipik terazi iste):))::
Biz begeniriz seni olmaz mi
Iste bizde seni bulduk ya 8. harika:) birakmayiz bundan sonraPohpohlanmayi da sever diyorlar. Bakiniz efem yalan yalan. Kuru iftira hepsi.
Uydurani bir bulsam Neyse efem ne diyorduk. Bir mikemmelim bir mikemmelim ki sormayin. Dunyanin sekizinci harikasi diyorlar benim icin.