ingilterede yasayanlar buraya..!!!

Vallaa 23 gun sonra yas 41 olmayacak olsa * , kocam haftanin 6 gunu , gunun 9 saatini uyuyarak - kalan 14,5 saatini de benden uzak gecirmiyor olsa * , bi de rahat harcayacak kadar cok param olsa *
ne guzel olurduuuu

Begendim:)..... 23 gun sonra dogum gunun mu yani inan hic unutmayacagim

Vallaa 23 gun sonra yas 41 olmayacak olsa * , kocam haftanin 6 gunu , gunun 9 saatini uyuyarak - kalan 14,5 saatini de benden uzak gecirmiyor olsa * , bi de rahat harcayacak kadar cok param olsa *
ne guzel olurduuuu

Yeni yil dileklerini sunan ylnzeskici nin dileklerinin kabul olmasini diliyor, yasa cok takmamasini rica ediyoruz.

Begendim:)..... 23 gun sonra dogum gunun mu yani inan hic unutmayacagim

Tamam 6 subatta dogum gununu kutluyoruz. Persembe imis rahatiz.

Kovayim kiz ben 6 subat
ama kovanin butun ozelliklerini tasimiyorum neden bilmem , yukselenim terazi ondan mi aceba:44:

Benim yukselen de kova. Senin balik la alakan yok. Biraz durtmek gerekiyor yalniz.

Pardon kovaymis .. biliyordum ama unutmusum. Ben kova ve ikizler ve ASLANLAR ile cok iyi gecinirim soyliyeyimde..

ben de ikizler ve terazi ile iyi geciniyorum :13:

Aaaa hakkaten haa yeni yil dilekleri gibi oldu siradan bu da 41 kere maasallah demek herhal

amiiin

beratti sen hangi burctun biliyoduysam da unuttum ben

ben de ikizler ve terazi ile iyi geciniyorum :13:

Aaaa hakkaten haa yeni yil dilekleri gibi oldu siradan bu da 41 kere maasallah demek herhal

amiiin

beratti sen hangi burctun biliyoduysam da unuttum ben

Tu tu tu masaallahhh.

Evet cattin artik bize :)) anlasacaksin. Ben teraziyim ... bilmem anlatabildim mi

Muhtesem burc uclusu olduk sanki.

Aslan burcuydun de mi
tabi canim ne demezsin cok mutevazi olursunuz bilmez miyim

Aslan burcu hakkinda kim ne demisse fesatligindan soylemis. Butun olumsuz soylenenler gercek degildir efem. Mutevazilik 10 numaradir. Kendini hic begenmez bir kerem.

Sekil Lucky7 de goruldugu gibi. Tecrubeyle sabittir sizde gorun siz de ogrenin.

Yok ben cok begenirim kendilerini, sikinti yok. ( tipik terazi iste):))::

Biz begeniriz seni olmaz mi

Pohpohlanmayi da sever diyorlar. Bakiniz efem yalan yalan. Kuru iftira hepsi.
Uydurani bir bulsam Neyse efem ne diyorduk. Bir mikemmelim bir mikemmelim ki sormayin. Dunyanin sekizinci harikasi diyorlar benim icin.
Iste bizde seni bulduk ya 8. harika:) birakmayiz bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…