ingilterede yasayanlar buraya..!!!

Ama ama bana niye kalleslik yapiyosunuz ki
ben size ne yaptim kiii

pazar hangi saatler arasini dusunuyorsunuz peki

Aaaa kekledin beni.

Biz ciddiydik ama.

Tamam kiz , istediginiz gun istediginiz saatte istediginiz yere gelmeyenin kasigi kirilsin

Yalniz mumkunse Ingiltere sinirlari icerisinde olsun , zira pasaportum halaa home office de ulke disina cikamam, yoksa kimse tutamazdi amaa aahhhh

Tamam kiz , istediginiz gun istediginiz saatte istediginiz yere gelmeyenin kasigi kirilsin

Yalniz mumkunse Ingiltere sinirlari icerisinde olsun , zira pasaportum halaa home office de ulke disina cikamam, yoksa kimse tutamazdi amaa aahhhh

merak etme , birak Ingiltere sinirlarini benim bolgeme yakin sinirlarda bulasagiz insallah:)

Oyle mi diyorsun. Brighton'a gidelim bir gun. Cok guzeldi orasi.

Tuh be gec yazmisinm:)

Intikamimizi almaliyiz. Basindan sen tutarsin ayagindan ben. Brighton da denize atariz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…