- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- Konu Sahibi Pempe_GozLuk
Ah yufka yureklim benim. :)
Bulasik yikatalim o zaman.
kiz korkutma bizi gorene kadar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz korkutma bizi gorene kadar:)
Valla ben kiyamam ya:) yeni gelmis daha . Hani bikac senesi gecmis olsa neyse:)
Oyle mi diyorsun. Brighton'a gidelim bir gun. Cok guzeldi orasi.
Intikamimizi almaliyiz. Basindan sen tutarsin ayagindan ben. Brighton da denize atariz. :)
Daha yeni cok taze....
Yok be korkacak goz yok onda bence. :)
Bilmiyorum, aslan burcu onder arkadasimiz ne diyorsa o...
Bari yazi bekleyin denize atmak icin bu sogukta yazik banaaa
ben bu begen butonunu begenmeyebilir miyim
bulasik olur bak
Aslan burcu onderligiyle meshur olan bir burctur. Ben ne diyorsam o.
Hmm ne diyorsun beratti. Yazi mi beklesek. :44:
Bu begen butonunu biz de begen(e)miyoruz.
Yazida beklesen buranin havasi ve deniz malum deger mi acaba beklemeye ? begen butonunu biz kendimiz ypabiliriz. su anda sanirim yapim asamasinda::)
Ylneskiciyi bilmemde bundan sonra burda, kimse bende Ingiltere deyim demez:))Evet yapim asamasinda daha iyi olur diye umit ediyorum.
ylnzeskici'ye suan ulasilamiyor... Kendisi passaportunu alip Turkiye ye kacmak isterken yakalandi. :)
Ylneskiciyi bilmemde bundan sonra burda, kimse bende Ingiltere deyim demez:))
Aaaa o kadar kotu muyum :askolsunsmiley:
Evet yapim asamasinda daha iyi olur diye umit ediyorum.
ylnzeskici'ye suan ulasilamiyor... Kendisi passaportunu alip Turkiye ye kacmak isterken yakalandi. :)
Yazida beklesen buranin havasi ve deniz malum deger mi acaba beklemeye ? begen butonunu biz kendimiz ypabiliriz. su anda sanirim yapim asamasinda::)
Sen bir tanesin
Ahahahahaaa
Yok vallaaa zor kapagi attim bu ulkeye :119:, kralice beni kovmadiktan sonra simdilik gitmeye hic niyetim yok :124:
Hem daha cocuk yapcam yahuu Londra dogumlu olsun diye kendimi paraliyom burda :92:
Gecici begen butonu istiyorum. Bu mesajini begenmek istiyorum.
Daha yeni gelmissin. Sen buralari bilmezsin. Iki sene sonra goruselim seninle. Bakalim ayni sekilde dusunecek misin.
Gecici begen butonu yerine , sana daha iyisibundan daha guzel begeni var mi? Iste biz ogretelim arkadasimiza , cocuk falan dusunme hele simdi:) bak kendin ve esinle birlikte hayatina ...
Ah ah utandirdin beni simdi
ylnzeskici arkadasimiz cikti gitti. Bir daha da ugramaz buralara. :44:
Benden mi utanacaksin? yok canim o bir hava almaya cikmistir : gelir yakinda...
Burda da cok ketum. Burcu ne acaba. :26:
Gecici begen butonu istiyorum. Bu mesajini begenmek istiyorum.
Daha yeni gelmissin. Sen buralari bilmezsin. Iki sene sonra goruselim seninle. Bakalim ayni sekilde dusunecek misin.
Gecici begen butonu yerine , sana daha iyisibundan daha guzel begeni var mi? Iste biz ogretelim arkadasimiza , cocuk falan dusunme hele simdi:) bak kendin ve esinle birlikte hayatina ...
Balikti galiba..?