- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi Pempe_GozLuk
Iste bizde seni bulduk ya 8. harika:) birakmayiz bundan sonra
Ah canim sende olmasan.Bak ylnzeskici bu kadar ego yuklenmesini kaldiramadi. Beyni coktu garibimin.
Ben cikayim fransizca kitabimin icinde bogulayim biraz. Yoksa hoca beni bogabilir.
Neymis, aslan burcu olmak odevden kaytarma sebebi degilmis.
Sayenizde cok guldum bugun. Tesekkur ederim. Iyi geceler.
Ah canim sende olmasan.Bak ylnzeskici bu kadar ego yuklenmesini kaldiramadi. Beyni coktu garibimin.
Ben cikayim fransizca kitabimin icinde bogulayim biraz. Yoksa hoca beni bogabilir.
Neymis, aslan burcu olmak odevden kaytarma sebebi degilmis.
Sayenizde cok guldum bugun. Tesekkur ederim. Iyi geceler.
Iste bizde seni bulduk ya 8. harika:) birakmayiz bundan sonra
Iyi geceler ylnzeskici , canim gorusmek uzere ..
Vallaa ben de birakmam ona goreSimdilik fransizca molasi tamam , ama bu hos sohbetin devamini talep ediyorum her ikinizden de simdilik iyi geceler
Iyi geceler ylnzeskici , canim gorusmek uzere ..
Je taime .. canim tamam calis sen . Iyi geceler .. bende cok guldum. Gorusmek uzere...
mesajla kararlastiririz. :)
Alla Alla oyle mi dersin
slm bu hafta sonu bana uygun size de uyarmi
gelir, okumamistir o :)
Bana da bir tek pazar uyuyor. Ne yapicaz.
slm benim saat 5 de isim bitiyor gorusebiliriz hangi bolgedesin umarim yakindir :)
5 te ben ayriliyorum arkadaslardan, bugun olmaz sanirim.Daha once gelseydin bir ayarlama yapardik. Baska sefere artik.
Canim biz kararlastirdik. Bugun saat 1 de bulusuyoruz. Bas bas bagiriyorum oteki topikte... Bugun gelebilirsen ozelden telefon numarani alayim.
selam kizlar nerdesinz ..bakiyorum bulusmalar flnn ooo supersinzz .. uzun zamandir giremiyordm turkiyedeydim 1 aydir ingilterdyim..nasil gidiyo sizde baya zamandir yoksunz gelinde sohbet edelimm tsklrr
Merhaba canım seni Allah gönderdi vallaha canım yana done ev arıyoruz Londra'da 29 unda geliyoruz ama ev ayarlanmadi henüz çevrende evini odasını stidyo dairesini kıraya vermek isteyen var mı yada turkiyeye tatile gelip evini kıraya vermek isteyen aile var mı ben esim ve iki kucuk kızım var
londranin neresine geliyosnz her yer londra ama adi ne yernzn