ingilterede yasayanlar buraya..!!!

Pempe_GozLuk

bir varmış bir yokmuş ......
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
307
2
selam kizlarr..ingilterede olan bayanlar buraya gelip guzel bi sohbet kurmak istedim..bende ingilteredeyim ve burda olmanin guzeliklerini ve zorluklarini paylasalimm..

merhaba canim ben heatrow hava alanina yakin oturyorumm ... hayat cok bunaltici turkiye gitmek icin gun sayiyorum ama gunlerim cok fazla o gun gelsin istiyorum :))

hmmm uzakmis bizim buraya. Gercekten bunaltici imkanlar kisitli yapcak bisey olmuyo birde kucuk cocugun varsa daha kisitli oluo . Ne zaman gidiceksin trye cok varmi?

hmmm uzakmis bizim buraya. Gercekten bunaltici imkanlar kisitli yapcak bisey olmuyo birde kucuk cocugun varsa daha kisitli oluo . Ne zaman gidiceksin trye cok varmi?

mrb cnm ..Cocugum yok ama haziranda olucak Rabbim kismet ederse..:)inslh ben dogum yaptikdan 1 ay sonra bebegimle turkiye gitmeyi dusunuyorum ..cunku burda benimle ilgilenebilcek hic kimsem yok herkes turkiyede kendimi toparladikdan sonra ailemin yanina gidicem planim uzun sure kalmak ..canim gercekten bende cok bunaliyorum valla dar geliyor her yer banaa.. ben indefinit visa icin basvuruda bulundum inslh kisa zamanda gelir bebegim dogdukdan sonra problem cikmazda bende giderim bu gicik yerden.. senin bir bilgin varmi visa kac ayda geliyo bize soylenen maxsimum 6 ay ama ben daha erken gelmesini istiyorum..ve bebegim icin basvurdumda ne zmn sonra gelir pasaportu merak ediyorum kimi 1 hafta kimi 4 ay diyo kafam karisiyo .. dogumdan cok bunlari dusunuyorum artik .. :)

iyi bari insallah pasaportun gelirde bari dogum sonrasini turkiye ailenin yanida gecirirsin burada kimsen olmadigi zaman cok zor ayrica coda bunaltici benim tum ailem burda olduklari icin cokda zorlanmiyorum kimseyede ihtiyacim yok cok sukur Allahima . indefinite icinde ben esim icin basvurmustum nisanda dokumanlari filan gonderdik aralikta geldi oda daha gelmeye niyeti yoktuda biz burda milletvekiline en son care gittik ve olarda iceriye mektup yazdiktan 1 hafta sonra gonderdiler insallah seninki en kisa zamanda gelir tanidiklar var mesela kimi 1 ay icinde gelmis kimisi 19 gun icinde yani anlican sans isi insallah seninki br an once gelirde dogumdan sonra trde olursun ...

canim ne sanslisn ailen burda.. benm kimsem yok.senin esin oturum vizesi 8 aydami geldi yani gorevli bayan en fazla 6 ay demistii .inslh bnki erken gelir ugraastirmaz bizi ..

Valla bizede en fazla 6 ay demislerdi fakat iste sanssizliktanmi neydense bayagi surdu bizimki, sen karamsarliga kapilma belki sennki yakinda gelir dedigim gibi tanidiklar icinde 1 aydan kisa bi su icinde bile alanlar oldu o yuzden heycanla beklemeye devam et)

bekliyorum hayirli bi cvbi cnm inslh kisa zamanda gelir vizem.. bisi sorcam sen bilirsin belki ..ben yazin turkiye gidiyorum kismetse ordan sonrada ablamindogumu var yanina hollandaya gitmek istiyorum annemle birlikte ozmn benm ingiltere yerlesim vizem olucak kismetse.. turkiyeden nasil hollandaya gecebilirim. ne yapmaliyim shengen vizesi olmam icin ankaraya gitmemi lazim yoksa posta yoluylami gondermeliyim cok merak ediyorum

neden sevelimki burayi :) benm ailem hepsi turkiyedee havasimi guzel yemekelrimi guzel insanlarimi iyii bilmedigimz bir memlekete gelmisiz omrumuzu burda tuketiyoruz bana kalsa burda bi dk durmaycam.Allah kismet ederse doguma bir ay kaldi bir ayda ole kalacam toplam iki ay sonra turkiye gidiyorum uzun sure gelmeycem bunaldim burdann... bu arada indefinit vizem geldi iki ay icindee.. hic umuyordum ama geldi ..

Selam kizlar

Ben 12 senedir Londra'dayim ve cok seviyorum burayi. Siz neden sevmiyorsnuz??

valla bende ücretsiz izindeyken london daydım hala hatırlayınca ağlıyorum çok seviyorum izngiltereyi cennet gibi modernlik temizlik medeniyet daha ne olsun sizinle görüşmek tanışmak isterim özelden mesaj atıyım

Ozel mesaj atma hakkim henuz yok , yeniyim burda.

12 senedir burdayim, bankada calisiyorum .

Londra'da yasanaktan mutluyum. Ozellikle musical, tiyatro seviyorsaniz resmen bir cennet burasi.

Iyi haftalar x

Ozel mesaj atma hakkim henuz yok , yeniyim burda.

12 senedir burdayim, bankada calisiyorum .

Londra'da yasanaktan mutluyum. Ozellikle musical, tiyatro seviyorsaniz resmen bir cennet burasi.

Iyi haftalar x

london da nerdesiniz biz minnacık bie evde woodgreen de kalmılştık ama dünyam çok büyüktü herşey çok güzeldi ama inanıyorum yine gelicez yine herşey güzel olacak buarada bende bankadayım memurum email varmı acaba daha uzun yazmak için

Merhaba,

Senin ozel mesaj atma hakkin varsa bana yaz mailini. Buraya mail adresimi yazmak istemiyorum:))

Biz Dogudayiz.

Insallah gelirsiniz x

Merhaba arkadaslar biz de Temmuz da bir aylığına Londra'ya gideceğiz ama cok endiseliyim çünkü esim dil icin kurstayken ben biri bir aylik digeri 3 yasindaki iki yavrucakla ne yapacagım aslında gitmek bana cazip gelmiyor ama esim benim gitmemi cok istiyor hava muhtemelen küçüğüme göre soğuk olacak oradaki yemeklik malzeme tedarik olayı nasil olacak evinde kalacağımız arkadas o sırada Türkiye'de olacak of umarım bir sorun olmaz

Selam kizlar

Ben 12 senedir Londra'dayim ve cok seviyorum burayi. Siz neden sevmiyorsnuz??

Herkes buraya gelmek istiyor bende oraya gelmek istiyorum erkek arkadaşımı bir türlü ikna edemiyorum yurtdışında yaşama konusuna burada iyi işi geliri var bırakıp gitmek istemiyor orada da iş bulursun diyorum zor diyor hep hevesimi kırıyor acaba ben çok mu hayalperenstim :) gerçekten zor mu anadili gibi ingilizce biliyor 10 yıla aşkın iş tecrübesi var (satış-pazarlama ) gerçekten olmaz mı ? bide orada yaşayanlardan duymak istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…