- 30 Nisan 2012
- 307
- 2
-
- Konu Sahibi Pempe_GozLuk
hmmm uzakmis bizim buraya. Gercekten bunaltici imkanlar kisitli yapcak bisey olmuyo birde kucuk cocugun varsa daha kisitli oluo . Ne zaman gidiceksin trye cok varmi?
iyi bari insallah pasaportun gelirde bari dogum sonrasini turkiye ailenin yanida gecirirsin burada kimsen olmadigi zaman cok zor ayrica coda bunaltici benim tum ailem burda olduklari icin cokda zorlanmiyorum kimseyede ihtiyacim yok cok sukur Allahima . indefinite icinde ben esim icin basvurmustum nisanda dokumanlari filan gonderdik aralikta geldi oda daha gelmeye niyeti yoktuda biz burda milletvekiline en son care gittik ve olarda iceriye mektup yazdiktan 1 hafta sonra gonderdiler insallah seninki en kisa zamanda gelir tanidiklar var mesela kimi 1 ay icinde gelmis kimisi 19 gun icinde yani anlican sans isiinsallah seninki br an once gelirde dogumdan sonra trde olursun ...
Valla bizede en fazla 6 ay demislerdi fakat iste sanssizliktanmi neydense bayagi surdu bizimki, sen karamsarliga kapilma belki sennki yakinda gelir dedigim gibi tanidiklar icinde 1 aydan kisa bi su icinde bile alanlar oldu o yuzden heycanla beklemeye devam et)
Selam kizlar
Ben 12 senedir Londra'dayim ve cok seviyorum burayi. Siz neden sevmiyorsnuz??
valla bende ücretsiz izindeyken london daydım hala hatırlayınca ağlıyorum çok seviyorum izngiltereyi cennet gibi modernlik temizlik medeniyet daha ne olsun sizinle görüşmek tanışmak isterim özelden mesaj atıyım
Ozel mesaj atma hakkim henuz yok , yeniyim burda.
12 senedir burdayim, bankada calisiyorum .
Londra'da yasanaktan mutluyum. Ozellikle musical, tiyatro seviyorsaniz resmen bir cennet burasi.
Iyi haftalar x
london da nerdesiniz biz minnacık bie evde woodgreen de kalmılştık ama dünyam çok büyüktü herşey çok güzeldi ama inanıyorum yine gelicez yine herşey güzel olacak buarada bende bankadayım memurum email varmı acaba daha uzun yazmak için
Ozel mesaj atma hakkim henuz yok , yeniyim burda.
12 senedir burdayim, bankada calisiyorum .
Londra'da yasanaktan mutluyum. Ozellikle musical, tiyatro seviyorsaniz resmen bir cennet burasi.
Iyi haftalar x
Selam kizlar
Ben 12 senedir Londra'dayim ve cok seviyorum burayi. Siz neden sevmiyorsnuz??